Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

🇷🇴
„Deschide lumea - Modestia inspiră extraordinarul”

Pentru că suntem mici, există loc să evoluăm. Faceți față provocării și abordați din orice unghi.
Pune-te la masă, conectează-te și dezvoltă-te. Crede în potențialul tău, devotat și dedicat.
Primul pas va deschide noi orizonturi în față.

Pentru mai multe informații despre acest film, vizitați site-ul nostru global! https://www.butterfly-global.com/en/news/detail/20241220.html​

Bună seara, dl.Razvan sunt Darmaz Ion din Târgoviște, doresc să cumpăr două fete tenergy 05 de 2,1 roșu EFX și negru 05 de 2,1 normal ! NU hard!!!!

🔝 Cele mai bine vândute palete preasamblate Butterfly, în anul 2024, în România 🇷🇴:

🏆 TEAM BUTTERFLY CHALLENGER
🥈 TEAM BUTTERFLY CHAMPION
🥉 OVTCHAROV PRIME C
4️⃣ OVTCHAROV STRIKER
5️⃣ OVTCHAROV EXPERT​

După o carieră remarcabilă în tenis de masă, Daniela Dodean Monteiro și-a anunțat retragerea din activitatea competițională.🏓
Sportivă de talie mondială, Dana a fost un model de excelență, dedicare și pasiune, cucerind numeroase trofee, inclusiv titluri naționale și europene.🏓
De-a lungul anilor, a reprezentat România 🇷🇴 cu mândrie, devenind o inspirație pentru generațiile viitoare.🏓
Mulțumim, Dana, pentru momentele memorabile și pentru că ai demonstrat că performanța vine din muncă și suflet.🏓
Succes în noile provocări!🏆

#DanielaDodeanMonteiro 🏓
#butterfly #butterflytabletennis #butterflyromania #tenisdemasa #tabletennis #tennisdetable #tischtennis #OpenTheWorld #respect #legend #ButterflyProTeam​

🔝 Anul 2025 începe cu o veste care ne bucură: Adrian Crișan face parte din echipa Butterfly România! 💪

Odată cu acest "transfer", adăugăm noi servicii în oferta noastră:
✅️ Consultanță în pregătirea jucătorilor Butterfly
✅️ Antrenamente destinate tinerilor jucători de tenis de masă din România
✅️ Cantonamente destinate jucătorilor amatori/veterani

Suntem absolut siguri că experiența acumulată de Adi în cei peste 20 de ani de carieră în tenisul de masă profesionist și anii de antrenorat în care a cucerit Campionatul Franței și Europe Cup vor ajuta jucătorii de tenis de masă tineri și mai puțin tineri să-și îmbunătățească considerabil performanțele obținute la masa de joc. 🏓

Bun venit Adi! 🏓

Butterfly Fan Zhendong ALC + Butterfly DIGNICS 09C - Combinația aleasă de Dublul Campion Mondial Fan Zhendong 🏓

Fan Zhendong despre lemnul său personalizat - „Simțul, viteza și traiectoria se potrivesc jocului meu. Lemnul are viteză decisivă, permițându-mi totodată să creez lovituri de înaltă calitate. Acum că sunt pe deplin familiarizat cu lemnul, pot juca mai încrezător” 🏓

Fan Zhendong despre DIGNICS 09C - „La început, am ales 09C datorită capacității sale de a crea o cantitate mare de rotație. Totuși, am găsit un alt punct forte. Acesta este variația pe care o pot realiza cu loviturile mele, cum ar fi jocul cu tempo-uri și efecte diferite. Înțeleg fața de paletă și acum îi folosesc calitățile pentru a-mi îmbunătăți jocul”🏓

#fanzhendong #ButterflyProTeam #ButterflyTableTennis #butterfly #tabletennis #настольныйтеннис #tennisdetable #tenisdemesa #tischtennis​

#TrainLikeAPro 🏓 #AdrianCrisan

Antrenorul echipei Butterfly România, Adrian Crișan, este la Cluj-Napoca, într-un cantonament de 5 zile alături de sportivii Butterfly Rareș Șipoș și Alexandru Pop. 🏓

#ButterflyCoach #Butterfly #ButterflyRomania #tenisdemasa #tennisdetable #tabletennis #tischtennis #ButterflyPro #ButterflyProTeam​

Back
Sus