Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Cel mai tânăr număr 1 mondial, starul Butterfly Lin Shidong!
La doar 19 ani și 10 luni, Lin Shidong face istorie! Butterfly este onorat să facă parte din această călătorie. Călătoria continuă și mergem înainte împreună!
Felicitări echipelor feminine CSM Constanta Tenis de Masa, CSM Victoria Carei și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru calificarea în play-off-ul Superligii României 2024/2025!
Felicitări echipelor masculine ACS Sepsi Sic Sfântul Gheorghe, Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru calificarea în play-off-ul Superligii României 2024/2025! images for upload
Felicitări sportivului Butterfly Alexandru Pop pentru medalia de aur câștigată în proba de simplu masculin U15 la Cupa României desfășurată săptămâna trecută la Odorheiu Secuiesc.
Alex joacă cu lemnul Butterfly Viscaria Super ALC și fețele Butterfly DIGNICS 09C pe forhand și DIGNICS 05 pe rever.
Felicitări sportivei Butterfly Alesia Sferlea care a câștigat medalia de argint în proba de simplu feminin U19 din cadrul Cupei României desfășurată săptămâna trecută la Odorheiu Secuiesc!
Alesia joacă cu lemnul Butterfly Zhang Jike Super ZLC și fețele Butterfly TENERGY 05.
#TrainLikeAPro #ButterflyCoach
Adrian Crișan a fost prezent săptămâna asta la Odorheiu Secuiesc, într-un cantonament de pregătire cu sportivul Butterfly David Toro și colegii lui de la clubul Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub.
O tehnică bună începe cu o 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭𝐚!
O poziție corectă îți oferă avantajul de a controla jocul și de a fi mereu cu un pas înaintea adversarului.
Ar fi multe pentru care să vă mulțumească colegii și deci si eu (acest site este o minune informatică. Încă mă minunez că toată treaba asta o face un singur om) Dar azi, mulțumesc pentru link-ul de trimitere la site-ul domnului Crișan. Într-o zi, o să mă 'nervez atât de tare că o să caut un antrenor personal.