Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Desigur. Uitasem că și partea de administrare este extrem de importantă, aspect care merită toată considerația.

Dar acum mă refeream la înființarea site-ului (comun, AmaTur și forumul, de fapt fiind două). Poate privim cu ușurință creația acestui site, ca un dat, ca și cum ar fi google dar de fapt înființarea și existența lui este rodul unei munci colosale.
Nu știu dacă v-a ajutat cineva. Știu că în sistemul în care lucrez eu există ceva asemănător dar este opera unei mari echipe de informaticieni. Felicitări. Vă stimez foarte mult pentru asta!
( am ținut s-o spun public)

Desigur. Uitasem că și partea de administrare este extrem de importantă, aspect care merită toată considerația.

Dar acum mă refeream la înființarea site-ului (comun, AmaTur și forumul, de fapt fiind două). Poate privim cu ușurință creația acestui site, ca un dat, ca și cum ar fi google dar de fapt înființarea și existența lui este rodul unei munci colosale.
Nu știu dacă v-a ajutat cineva. Știu că în sistemul în care lucrez eu există ceva asemănător dar este opera unei mari echipe de informaticieni. Felicitări. Vă stimez foarte mult pentru asta!
( am ținut s-o spun public)

FlorinBN 👏👏👏

Colecția Butterfly Puro este acum disponibilă! 🏓

Noua colecție Butterfly Pro Puro aduce stil în sala de sport. Logo-ul auriu Butterfly adaugă o notă exclusivistă designului discret. Materialele de înaltă calitate și o potrivire sportivă îndeplinesc criteriile exigente ale noii colecții PRO și oferă un confort deosebit.

https://tt-shop.ro/135-colectia-puro​

Noul tricou Abiko disponibil acum!🏓

Noul tricou Butterfly Abiko este disponibil în culori deschise. Materialul funcțional de înaltă calitate susține potrivirea bună și confortabilă 🏓

Se usucă rapid și este foarte prietenos cu pielea. Poate fi folosit pentru o gamă largă de activități, fie ca tricou individual pentru încălzire sau antrenament, fie ca tricou de meci. 🏓

https://tt-shop.ro/583-8899-t-shirt-abiko.html#/40-culoarea-lime/41-marimea-128

Felicitări starului Butterfly Elizabeta Samara pentru medalia de aur 🥇 cucerită, alături de Andreea Dragoman, în proba de dublu feminin din cadrul Campionatelor Naționale de Seniori ale României 🇷🇴.

Eli joacă cu lemnul Butterfly Mizutani Jun Super ZLC și fețele Butterfly DIGNICS 05 pe ambele părți. 🏓

Foto de Federația Română de Tenis de Masă​

🥇🥈🥉
Felicitări starului Butterfly Darius Movileanu pentru performanțele obținute la Campionatele Naționale de Seniori ale României 🇷🇴! 👏👏👏

Darius a câștigat medalia de aur 🥇 la dublu masculin ( alături de Eduard Ionescu), medalia de argint 🥈 în proba de dublu mixt (împreună cu Elena Zaharia) și medalia de bronz 🥉 la simplu masculin. 💪

Darius joacă cu lemnul Butterfly Viscaria Super ALC și fețele Butterfly DIGNICS 09C pe forhand și Butterfly TENERGY 19 pe rever. 🏓

Felicitări starului Butterfly Elena Zaharia care a câștigat, la Campionatele Naționale de Seniori ale României 🇷🇴, medalia de argint 🥈 în proba de dublu mixt (împreună cu Darius Movileanu) și medalia de bronz 🥉 la dublu feminin (alături de Bianca Mei-Roșu). 👏👏👏

Elena joacă cu lemnul Butterfly Mizutani Jun Super ZLC și fețele de paletă Butterfly DIGNICS 05 pe forhand și Butterfly TENERGY 19. 🏓

mckee ranch

Felicitări sportivului Butterfly Dragoș Bujor pentru rezultatele obținute la Campionatele Naționale de Seniori ale României 🇷🇴! 👏👏👏

Dragoș a câștigat medalia de argint 🥈 în proba de dublu masculin (împreună cu Hunor Szöcs) și medalia de bronz 🥉 la dublu mixt (alături de Andreea Dragoman). 💪

Dragoș joacă cu lemnul Butterfly Viscaria Super ALC și fețele Butterfly DIGNICS 09C pe forhand și Butterfly TENERGY 19 pe rever. 🏓

Felicitări starului Butterfly Adina Diaconu pentru medalia de argint 🥈 câștigată, alături de Bernadette Szöcs, în proba de dublu feminin din cadrul Campionatelor Naționale de Seniori ale României 🇷🇴! 👏👏👏

Adina joacă cu lemnul Butterfly Timo Boll ALC și fețele Butterfly DIGNICS 09C pe forhand și Butterfly DIGNICS 05 pe rever. 🏓

Outerforce CAF - CONTROL EXCELENT 🏓

Un lemn OUTERFORCE™ cu fibra exterioară cu viteză moderată, acordând prioritate ușurinței de utilizare. Atinge un echilibru excelent între reacție și stabilitate, permițând jucătorilor să efectueze fără efort o gamă largă de tehnici.🏓

Control Assist Fiber oferă performanțe de control minunate folosind atingerea sa asemănătoare lemnului. Acest lucru este recomandat jucătorilor care își primesc primul lemn sau își înlocuiesc lemnul entry-level.🏓

https://tt-shop.ro/573-8785-outerforce-caf.html#/35-tipul_manerului-flared

OUTERFORCE ALC - Săritură moderată și control excelent 🏓

Un lemn de paletă cu fibră exterioară Outerfiber, cu viteză moderată, acordând prioritate ușurinței de utilizare. Realizează un echilibru excelent între reacție și stabilitate, permițând jucătorilor să interpreteze fără efort o gamă largă de lovituri. Lemnul are simțul ALC - o combinație de viteză și stabilitate.🏓

https://tt-shop.ro/574-8788-outerforce-alc.html#/35-tipul_manerului-flared

OUTERFORCE ZLC - PUTERE ȘI CONTROL EXCELENT 🏓

Un lemn de paletă cu fibră exterioară Outerfirber, cu viteză moderată, acordând prioritate ușurinței de utilizare. Realizează un echilibru excelent între reacție și stabilitate, permițând jucătorilor să execute, fără efort, o gamă largă de lovituri. ZL Carbon, bun la elasticitate și rezistență, oferă lovituri puternice chiar și de la o distanță medie de masă în timp ce menținerea stabilității, care este caracteristica majoră a seriei.🏓

https://tt-shop.ro/575-8791-outerforce-zlc.html#/35-tipul_manerului-flared

Back
Sus