ÎNCHIS Ofer gratuit o pereche Donic Acuda S3

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Kralizec

1,77245385
Membru personal
Ofert gratuit o pereche de fete Donic Acuda S3. Dimensiuni: 150x151. Transport inclus.

Ultima editare:
Daca se gaseste un tanar care nu are posibilitatea de a-si achizitiona o paleta, poate-l ajuta...

Ultima editare:
salut , cum facem ? o trm prin posta ? ca prin curier nu prea pot ... lipsa de bani .. si dami add la CataKata93 si vb ms mult !

Poate fi si un inceput aceasta avampremiere , o alta modalitate donatii pentru centre de copi a fetelor de care nu mai avem nevoie !
Felicitari pentru intiativa .

fete

fete

Le vrea un prieten de al meu!Trimitetile pe numele Casapu Adrian;localitatea Simleu Silvaniei;str. Piata 1 Mai Nr 5;bl5;ap8
---------- Post added 26-Mar-2011 at 15:39 ----------
v-am trimis mesaj privat!

Adaug si eu lemnul DONIC pentru fete.....bineinteles gratuit si nou-nout
astept o adresa
multumesc
0728747067
gelu popescu

bravo,bravo,bravo...kralizec si d.tibi...nici nu stiti cat ma bucur cand vad la sala,la mr.pong, jucand copii de 7-8 ani, oameni seriosi cu cravata si diplomat si chiar familii intregi...

Stima si pentru dl Gelu (Tibi), dar ma tem ca fetele nu o sa mearga pe Donic din cauza dimensiunilor si ar trebui si un pic ajustate.
Chiar vroiam sa intreb se poate poliza fata care e un pic mai mare decat lemnul? (am incercat cu smirghel dar nu prea are aspect)
Felicitari inca odata pentru ambii useri!

Ultima editare:
Paleta completa va ajunge la Catalino, un tanar de 17 ani din Târnaveni, locul 3 pe judet. Toate cele bune si s-o folosesti sanatos. Va multumesc tuturor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus