Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Poate fi si un inceput aceasta avampremiere , o alta modalitate donatii pentru centre de copi a fetelor de care nu mai avem nevoie !
Felicitari pentru intiativa .
Le vrea un prieten de al meu!Trimitetile pe numele Casapu Adrian;localitatea Simleu Silvaniei;str. Piata 1 Mai Nr 5;bl5;ap8 ---------- Post added 26-Mar-2011 at 15:39 ---------- v-am trimis mesaj privat!
bravo,bravo,bravo...kralizec si d.tibi...nici nu stiti cat ma bucur cand vad la sala,la mr.pong, jucand copii de 7-8 ani, oameni seriosi cu cravata si diplomat si chiar familii intregi...
Stima si pentru dl Gelu (Tibi), dar ma tem ca fetele nu o sa mearga pe Donic din cauza dimensiunilor si ar trebui si un pic ajustate.
Chiar vroiam sa intreb se poate poliza fata care e un pic mai mare decat lemnul? (am incercat cu smirghel dar nu prea are aspect)
Felicitari inca odata pentru ambii useri!
Paleta completa va ajunge la Catalino, un tanar de 17 ani din Târnaveni, locul 3 pe judet. Toate cele bune si s-o folosesti sanatos. Va multumesc tuturor.