"Cupa Valcii" turneu A Amatur, 26 martie 2011

Superioare la Open:

1. CIOBANU ALEX, TEODOR CRISTIAN, BODEANU MIHAI, BARBU DAN, BOTIRCA SORIN
2. NISTOR DOREL, RUSU CRISTIAN, TOMA FLORIN, VASILIU REMUS, DINCA DORINEL
3. DURDUN GEORGE, BOACA VALENTIN, MACOVEI LIVIU, SICOE RODICA, CIONOIU CRISTIAN
4. ROMAN IULIAN, TRIFU BOGDAN, GOGU GABRIEL, TRAISTARU MARIUS, VALCEANU DANIEL

Mama..., ce acvariu!
Hai Durdunu, hai Rechinu !
Hai, ca va bate Boaca pe amandoi! (asta daca nu-l bate Bodeanu iar)

Clasament primii 8 la Amatori:
1. Brabete Ion Danut
2. Stancu Tiberiu
3-4. Vladu Nicolae
Dondera Vasile
5-8 Cruceru Sergiu
Zsok Arpad
Smeureanu Nicolae
Doba Vasile

La Open in sferturi:
Ciobanu - Toma Florin
Bodeanu Mihai - Durdun George
Rusu Cristian - Gogu Gabriel
Roman Iulian - Trifu Bogdan / Boaca Valentin

cea mai proasta finala a mea ( ca joc, greseli nefortzate)...dar cred ca a fost ca si vorba aia cu Germania - cand joaca bine ajunge in finala, cand joaca prost o castiga :D

In rest ....frumos la Valcea ....pacat ca nu am vazut deloc orashul

Un pic de modestie iti trebuie,in rest esti super jucator pentru amatur.In finala nu joci singur, mai da si adversarul tau {te mai forteaza sa faci greseli}},iar comparatia cu Germania nu mi se pare reusita, deja este prea mult.

Cred ca au fost printre cele mai bune conditii de joc de pana acum !
Felicitari Rm Valcea ! Felicitari Dan Barbu ! Felicitari echipei de la București, si bineinteles Topoloveni !

Un pic de modestie iti trebuie,in rest esti super jucator pentru amatur.In finala nu joci singur, mai da si adversarul tau {te mai forteaza sa faci greseli}},iar comparatia cu Germania nu mi se pare reusita, deja este prea mult.

Domnu Chirita ...nu am comentat jocul lui Lulu ( Roman) , nu am afirmat ca am jucat f bine, ba din contra mi-am criticat jocul meu, asa ca faza cu modestia nu o inteleg. Cei care au fost in sala, cei care ma cunosc , au vazut ca am gresit o groaza de lovituri simple, preluari etc. Nu cred ca sunteti in masura sa comentati atata timp cat nu ati fost acolo.

Iar comparatia cu Germania a fost o gluma pe care sper ca unii au inteles-o ...Ori ati fost prost dispus cand ati postat comentariul dvs ori va sunt eu asa mai antipatic. Stati linistit ca nu e reciproc ! O seara buna !

Clasament primii 8 la Amatori:
1. Brabete Ion Danut
2. Stancu Tiberiu
3-4. Vladu Nicolae
Dondera Vasile
5-8 Cruceru Sergiu
Zsok Arpad
Smeureanu Nicolae
Doba Vasile

Felicitari argesenilor aflati pe podium !
Sorin,poate ai facut si ceva poze,am auzit numai lucruri bune si-s tare curios sa vaza si oq meu:)
Felicitari pentru organizare !

Domnu Chirita ...nu am comentat jocul lui Lulu ( Roman) , nu am afirmat ca am jucat f bine, ba din contra mi-am criticat jocul meu, asa ca faza cu modestia nu o inteleg. Cei care au fost in sala, cei care ma cunosc , au vazut ca am gresit o groaza de lovituri simple, preluari etc. Nu cred ca sunteti in masura sa comentati atata timp cat nu ati fost acolo.

Iar comparatia cu Germania a fost o gluma pe care sper ca unii au inteles-o ...Ori ati fost prost dispus cand ati postat comentariul dvs ori va sunt eu asa mai antipatic. Stati linistit ca nu e reciproc ! O seara buna !

ba,comparatia a fost buna,la fel mi se intampla si mie numai ca pe deandoaselea.Cand joc bine pierd,si cand joc prost nu castig,ma oftic numai cand nu particip :)
Felicitari Alex !

UN turneu frumos cu multe meciuri interesante....dar peste nivelul OPENUL....pacat de drumul pe care'l facem pana la un turneu A" Amatur....si ne trezim cu un turneu OPEN ++++++ ( sper sa nu deranjez pe nimeni ) am spus puctul meu de vedere.....Felicitari organizatorilor..... .....Felicitari jucatorilor de pe podium....Clasamentul de la OPEN va rog daca se poate... Multe multumiri si sa mai putetzi organiza TURNEE frumoase.....Cu tot respectul ORGANIZATORIILOR......Sa ne revedem cu bine.

Back
Sus