AmaTur: Turneu A+ ALEXANDRIA 25-26 APRILIE 2026 (9 Cititori)

Chiru Christian-galati-avansati.
Aveti Mp 7.1(Hobby), v am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Avansati,daca totusi doriti la Avansati imi spuneti si va mut pe lista de Avasati,multumesc.

Chivu Radu pt. Open
Multumesc
Aveti Mp 21.92(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.

Manta Radu, București, Open
Aveti Mp 17.73(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.

Ion Sîrbu Bucuresti, Open
Aveti Mp 20.55(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.

Aveti Mp 17.73(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.
Prefer să rămân la Open. Mulțumesc.

• Validat
Reacții: ADN
Aveti Mp 21.92(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.
as dori la Open, daca totusi raman locuri disponibile, multumesc :)

Petre Gabriel , avansati , Bucuresti
Visan Nicolae , avansati , Bucuresti
Grigore Mihai , avansati , Bucuresti
Grigore Mihai are Mp 3.69(Hobby)...l am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare are sanse foarte mici sa prinda loc la categoria Avansati,daca totusi doreste la Avansati imi spuneti si il mut pe lista de Avasati,multumesc.

Pop Alexandru - Bucuresti - Elite. Multumesc!
Aveti Mp 28.93(Open)...v am inscris la Open...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Elite au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Elite,daca totusi doriti la Elite imi spuneti si va mut pe lista de Elite,multumesc.

Maria Miu- Bucuresti-Open
Aveti Mp 18.77(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.

Crăciun Rafael Videle - Avansați
Crăciun roberto Videle -avansați
Craciun Rafael are Mp 4.15(Hobby) l am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare are sanse foarte mici sa prinda loc la categoria Avansati,daca totusi doreste la Avansati imi spuneti si il mut pe lista de Avasati,multumesc.

Tincu Adrian - Avansati . multumesc !
Aveti Mp 8.4(Hobby) v am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Avansati,daca totusi doriti la Avansati imi spuneti si va mut pe lista de Avasati,multumesc.

Micudă Mihai, București, Elite
Avteti Mp Max 35.2(Open) v am inscris la Open...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Elite au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Elite,daca totusi doriti la Elite imi spuneti si va mut pe lista de Elite,multumesc.

Popescu florian catalin - avansati bucuresti
Dumitru paul - avansati - bucurwsti
Toma adrian - avansati - bucuresti
Iliescu patricia - avansati - snagov
Iliescu Patricia are Mp 2(Hobby) am inscris o la Hobby..fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare are sanse foarte mici sa prinda loc la categoria Avansati,daca totusi doreste la Avansati imi spuneti si o mut pe lista de Avasati,multumesc.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus