Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Aveti Mp 7.1(Hobby), v am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Avansati,daca totusi doriti la Avansati imi spuneti si va mut pe lista de Avasati,multumesc.Chiru Christian-galati-avansati.
Aveti Mp 21.92(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.Chivu Radu pt. Open
Multumesc
Aveti Mp 17.73(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.Manta Radu, București, Open
Aveti Mp 20.55(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.Ion Sîrbu Bucuresti, Open
Prefer să rămân la Open. Mulțumesc.Aveti Mp 17.73(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.
as dori la Open, daca totusi raman locuri disponibile, multumescAveti Mp 21.92(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.
Grigore Mihai are Mp 3.69(Hobby)...l am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare are sanse foarte mici sa prinda loc la categoria Avansati,daca totusi doreste la Avansati imi spuneti si il mut pe lista de Avasati,multumesc.Petre Gabriel , avansati , Bucuresti
Visan Nicolae , avansati , Bucuresti
Grigore Mihai , avansati , Bucuresti
Aveti Mp 28.93(Open)...v am inscris la Open...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Elite au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Elite,daca totusi doriti la Elite imi spuneti si va mut pe lista de Elite,multumesc.Pop Alexandru - Bucuresti - Elite. Multumesc!
Mă retrag. Mulțumesc.Drăgan Nicolae, Târgoviște, Avansați.
Mulțumesc.
Aveti Mp 18.77(Avansati), v am inscris la Avansati...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Open au cei din categorie deci prin urmare aveti sanse foarte mici sa prindeti loc la categoria Open,daca totusi doriti la Open imi spuneti si va mut pe lista de Open,multumesc.Maria Miu- Bucuresti-Open
Craciun Rafael are Mp 4.15(Hobby) l am inscris la Hobby...fiind un turneu A+ inscrierile se fac conform clasamentului si priorititate la categoria Avansati au cei din categorie deci prin urmare are sanse foarte mici sa prinda loc la categoria Avansati,daca totusi doreste la Avansati imi spuneti si il mut pe lista de Avasati,multumesc.Crăciun Rafael Videle - Avansați
Crăciun roberto Videle -avansați