De la echipa Pongzilla se retrage Mihai Iordan si intra jucătorul Daniel Nicolae - Bucuresti
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Am inteles. Atunci, poate reusim sa gasim o solutie sa participe si echipele de pe listele de asteptare (listele cu rezerve de la Open si Avansati). Sa vedem daca se vor mai inscrie echipe sau daca gasim o varianta pentru toti cei care vor sa participe.1. In echipa GARDA VECHE nu poate fi inscris decat un singur jucator cu MP >55. Deoarece Rares Dumitru are MP=55,2 nu poate fi inscris si Baican Alexandru.
2. Echipa "SE RETRAGE ECHIPA" este considerata ca echipa nou inscrisa, deoarece:
- Pot considera ca in echipa ABC pot fi inlocuiti unul sau doi jucatori, atata timp cat echipa pastreaza acelasi nume.
- Pot considera ca o echipa care isi pastreaza componenta isi poate schimba numele, daca doreste sa sune mai cool.
- Dar, o echipa care isi schimba si numele si isi schimba doi jucatori din 3, inclusiv capitanul, este o echipa noua.
S-au făcut simulări, analize, teste anii anteriori am făcut și cu grupa de 5 echipe si am remarcat ca timpul de joc s-a mărit cu 2-3 ore. Având în vedere că în grupa inferioara se vor disputa toate cele 5 meciuri - obligatoriu (pe tablourile eliminatorii vor fi câștigătoare echipele care ajung primele la 3 meciuri câștigate), ar însemna foarte mulți timpi morți și un stres în plus pentru cele 20 echipe.Am inteles. Atunci, poate reusim sa gasim o solutie sa participe si echipele de pe listele de asteptare (listele cu rezerve de la Open si Avansati). Sa vedem daca se vor mai inscrie echipe sau daca gasim o varianta pentru toti cei care vor sa participe.
Bună seara și mulțumesc frumos pentru răspuns, domnule Bodeanu!1. In echipa GARDA VECHE nu poate fi inscris decat un singur jucator cu MP >55. Deoarece Rares Dumitru are MP=55,2 nu poate fi inscris si Baican Alexandru.
2. Echipa "SE RETRAGE ECHIPA" este considerata ca echipa nou inscrisa, deoarece:
- Pot considera ca in echipa ABC pot fi inlocuiti unul sau doi jucatori, atata timp cat echipa pastreaza acelasi nume.
- Pot considera ca o echipa care isi pastreaza componenta isi poate schimba numele, daca doreste sa sune mai cool.
- Dar, o echipa care isi schimba si numele si isi schimba doi jucatori din 3, inclusiv capitanul, este o echipa noua.
O echipa se defineste prin numele sau si este reprezentata de capitanul de echipa. Atata vreme cat nici numele, nici reprezentantul echipei nu s-au pastrat, acea echipa nu poate exista.
Cea mai simpla varianta ar fi sa incerci sa te inscrii intr-una din cele 10 echipe care au cate 3 participanti.
Nu se pune problema vreunei penalizari, atata vreme cat nu esti in lista principala a participantilor.
Buna ziua, o solutie de desfasurare pt 17 echipe ar fi 2 grupe de 4 echipe + 3 grupe de 3 echipe (daca organizatorii accepta si regulamentul permite). Inteleg ca se desfasoara competitia pt Avansati pe 8 mese. In aceasta structura chiar s-ar finaliza mai repede prima faza.S-au făcut simulări, analize, teste anii anteriori am făcut și cu grupa de 5 echipe si am remarcat ca timpul de joc s-a mărit cu 2-3 ore. Având în vedere că în grupa inferioara se vor disputa toate cele 5 meciuri - obligatoriu (pe tablourile eliminatorii vor fi câștigătoare echipele care ajung primele la 3 meciuri câștigate), ar însemna foarte mulți timpi morți și un stres în plus pentru cele 20 echipe.
Ca o idee, dacă îmi permiteți, încercați sa va găsiți loc pe la echipele cu 3 jucători.
Si cum puncta foarte bine domnul Dena, aici în componența unei echipe nu exista termenul rezervă. Sunt 3 sau 4 jucători în fiecare echipa și oricare poate juca în orice meci, în funcție de cum își face strategia de joc.
Mulțumim de înțelegere!
Din ce inteleg, daca apar modificari in echipa se considera “reinscriere”, asta nu ar insemna ca ar trebui sa urcam noi pe tablou?Echipa Flames - Open Bucuresti - modificare:
In locul lui Nicolae Daniel, intra Sîrbu Ion - Bucuresti. Actuala componenta: Burcea Daniel, Sirbu Ion, Docan Cristian, Grumeza Lucian (rezerva). Multumesc!
Postarea a fost unită automat:
Din nou modificare: Iese Grumeza Lucian, intra rezervă Enculescu Dan - București
Dar si in varianta cu o grupa de 5, daca jocurile s-ar disputa pe 2 mese, nu cred ca se va intazia cu 2-3 h. La turneul de simplu amatur Hobby am terminat grupa de 6 pe 2 mese mai repede decat multe grupe de 5 pe o singura masa.Buna ziua, o solutie de desfasurare pt 17 echipe ar fi 2 grupe de 4 echipe + 3 grupe de 3 echipe (daca organizatorii accepta si regulamentul permite). Inteleg ca se desfasoara competitia pt Avansati pe 8 mese. In aceasta structura chiar s-ar finaliza mai repede prima faza.
14 mese de fapt, scuze (8 avansati si 6 elite). Loc oriucm mai este in sala...Dar si in varianta cu o grupa de 5, daca jocurile s-ar disputa pe 2 mese, nu cred ca se va intazia cu 2-3 h. La turneul de simplu amatur Hobby am terminat grupa de 6 pe 2 mese mai repede decat multe grupe de 5 pe o singura masa.
Totul este sa se gaseasca intelegere. In cazul acestui turneu de maine, avem o echipa in plus la Open si una la Avansati (care a ajuns acolo intr-un mod total injust, cf celor descrise mai sus). Cred ca se poate gasi o solutie si pt ei prin suplimentarea numarului de mese. Sala de la Sun Plaza e f mare, am vazut si 20 de mese acolo daca nu ma insel!
Pe cate mese ar tb sa jucam maine, cele 4 grupe de avansati si 3 la Elite, doar pe 7 mese? Ceva da cu virgula aici...
Nu, echipa Flames si-a pastrat atat numele, cat si capitanul. A avut loc o schimbare de componenta. Nu am avut motiv sa-i scot din program si apoi sa se reinscrie.Din ce inteleg, daca apar modificari in echipa se considera “reinscriere”, asta nu ar insemna ca ar trebui sa urcam noi pe tablou?
Fiecare echipă o să dispute câte cinci meciuri cu fiecare dintre celelalte trei echipe din grupă.In grupele inferioare de 4 echipe vor fi doar 3 meciuri pentru fiecare echipă? Sau fiecare echipă joaca 5 meciuri împotriva altei echipe ?