Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Scuze. Am corectat.Va rog sa corectati in clasament .In eliminatorii Parus-Frunza a fost 3-2. Parus a mers mai departe in primii 8.Multumesc.
Eliminatorii Elite
1. Neagoe Costin
-------------------- Neagoe Costin 3-0
16. Bye
---------------------------------------- Neagoe Costin 3-0
9. Balogh Attila
-------------------- Balogh Attila 3-0
8. Tic Ioan
------------------------------------------------------------ Neagoe Costin 3-2
5. Verdet Adrian
-------------------- Verdet Adrian 1-0
12. Tanc Florin
---------------------------------------- Verdet Adrian 3-0
13. Avram Victor
-------------------- Moise Sorin 0-1
4. Moise Sorin
-------------------------------------------------------------------------------- Neagoe Costin 3-2
3. Mutrescu Eugen
-------------------- Mutrescu Eugen 3-0
14. Grubacichi Marius
---------------------------------------- Mutrescu Eugen 3-0
11. Frunza Alexandru
-------------------- Parus Lilian 3-2
6. Parus Lilian
------------------------------------------------------------ Leric David 0-3
7. Ardeljan Marinel
-------------------- Ardeljan Marinel 3-1
10. Geamanu Robert
---------------------------------------- Leric David 2-3
15. Bye
-------------------- Leric David 0-3
2. Leric David
1-0 este trecut corect, nu s-a jucat1-0 inseamna WO ... daca au jucat si nu stii scorul te rog trece 2-0
Daca conteaza la ceva, daca nu, poate sa ramana si asaAtunci nici eu nu am jucat cu Parus si Dragomir in grupele superioare. Se poate trece 0:1 pentru adversari
Eu am trecut ce am primit pe foaie.Atunci nici eu nu am jucat cu Parus si Dragomir in grupele superioare. Se poate trece 0:1 pentru adversari
Postarea a fost unită automat:
Daca conteaza la ceva, daca nu, poate sa ramana si asa
N am stiut regulamentul, am zis sa anunt sa fie totul in ordine. Cum se stabileste asa ramane, pe mine nu ma deranjeaza . Multumesc si scuze pentru incurcaturaEu am trecut ce am primit pe foaie.
Din câte știu nu trebuia trecut nici un scor în grupe dacă nu s-a jucat și desigur să fiu anunțat când se aduce grupa cu foaia :
Din regulament :
4.5.2. În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate rezultatele de la această fază.
Asteptam si părere lui Filipics și eventual a altora din grupa sau care știu de situație.Mi-a spus colegul Macai Cătălin să scriu că l-a furat Filipics Zoli în grupele inferioare a câștigat Macai Cătălin 3-2. Filipics Zoli a scris 3-2 în favoarea lui. Va rugăm să corectați. Mulțumim!
Mersi Alex!Felicitari Costin Neagoe ! Excelent rezultat !