Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Scuze. Am corectat.Va rog sa corectati in clasament .In eliminatorii Parus-Frunza a fost 3-2. Parus a mers mai departe in primii 8.Multumesc.
Eliminatorii Elite
1. Neagoe Costin
-------------------- Neagoe Costin 3-0
16. Bye
---------------------------------------- Neagoe Costin 3-0
9. Balogh Attila
-------------------- Balogh Attila 3-0
8. Tic Ioan
------------------------------------------------------------ Neagoe Costin 3-2
5. Verdet Adrian
-------------------- Verdet Adrian 1-0
12. Tanc Florin
---------------------------------------- Verdet Adrian 3-0
13. Avram Victor
-------------------- Moise Sorin 0-1
4. Moise Sorin
-------------------------------------------------------------------------------- Neagoe Costin 3-2
3. Mutrescu Eugen
-------------------- Mutrescu Eugen 3-0
14. Grubacichi Marius
---------------------------------------- Mutrescu Eugen 3-0
11. Frunza Alexandru
-------------------- Parus Lilian 3-2
6. Parus Lilian
------------------------------------------------------------ Leric David 0-3
7. Ardeljan Marinel
-------------------- Ardeljan Marinel 3-1
10. Geamanu Robert
---------------------------------------- Leric David 2-3
15. Bye
-------------------- Leric David 0-3
2. Leric David
1-0 este trecut corect, nu s-a jucat1-0 inseamna WO ... daca au jucat si nu stii scorul te rog trece 2-0
Daca conteaza la ceva, daca nu, poate sa ramana si asaAtunci nici eu nu am jucat cu Parus si Dragomir in grupele superioare. Se poate trece 0:1 pentru adversari
Eu am trecut ce am primit pe foaie.Atunci nici eu nu am jucat cu Parus si Dragomir in grupele superioare. Se poate trece 0:1 pentru adversari
Postarea a fost unită automat:
Daca conteaza la ceva, daca nu, poate sa ramana si asa
N am stiut regulamentul, am zis sa anunt sa fie totul in ordine. Cum se stabileste asa ramane, pe mine nu ma deranjeaza . Multumesc si scuze pentru incurcaturaEu am trecut ce am primit pe foaie.
Din câte știu nu trebuia trecut nici un scor în grupe dacă nu s-a jucat și desigur să fiu anunțat când se aduce grupa cu foaia :
Din regulament :
4.5.2. În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate rezultatele de la această fază.
Asteptam si părere lui Filipics și eventual a altora din grupa sau care știu de situație.Mi-a spus colegul Macai Cătălin să scriu că l-a furat Filipics Zoli în grupele inferioare a câștigat Macai Cătălin 3-2. Filipics Zoli a scris 3-2 în favoarea lui. Va rugăm să corectați. Mulțumim!
Mersi Alex!Felicitari Costin Neagoe ! Excelent rezultat !
Exact, la fel am zis si eu, doar cu tine si cu Dragomir nu am jucat. Am anuntat ca plec. Am vazut discutia despre meciurile care nu s au jucat in eliminatorii si am zis sa anunt ca poate asa trebuie ( in caz ca conteaza la ceva ) Repet, nu cunosc regulamentul si nu vreau sa incurc pe nimeni. Pentru mine nu se schimba cu nimic rezultatul, deci cum se decide asa e okValceanu Andrei a spus sa trecem 3-0 pentru noi pentru ca pleaca.La plecare putea anunta organizatorii ca se retrage si atunci ise anulau toate rezultatele. Valceanu andrei a jucat un meci cu Balogh Attila pe care la pierdut .Noi am trecut ce aspus el.Daca regulamentul spune altfel ,treceti cum scrie in regulament.
Sa nu mai lungim discutia, sa ramana asa cum e scris pe foaie. Nu stiam ca trebuie sa anunt si organizatorii ca plec , si oricum nu conteaza . Multumesc si scuze de incurcatura inca o data .Exact, la fel am zis si eu, doar cu tine si cu Dragomir nu am jucat. Am anuntat ca plec. Am vazut discutia despre meciurile care nu s au jucat in eliminatorii si am zis sa anunt ca poate asa trebuie ( in caz ca conteaza la ceva ) Repet, nu cunosc regulamentul si nu vreau sa incurc pe nimeni. Pentru mine nu se schimba cu nimic rezultatul, deci cum se decide asa e ok