AmaTur: Turneu A Memorialul "NICUSOR BULUBASA" editia VII -COMANESTI-sambata 03.10.2026 (8 Cititori)

• Autor subiect Autor subiect cata_60
  • Dată creare Dată creare
  • Watchers Watchers 138
Buna, speram sa treaca febra peste noapte dar nu s-a intamplat asa ca se retrage Tofeni Florin sin Chichis de la avansati

Rezultatele complete de la toate categoriile le gasiti in pag 1 post 3,pe masura terminarii lor
Felicitari castigatorilor,multumim tuturor participantilor!

Bună seara!
Dacă cineva a luat din întâmplare un hanorac negru cu înscris pe spate în galben ,,KLEIN" , îl rog să mă sune dacă poate/vrea la nr 0742586641 și să mi-l returneze!
Am încredere că suntem oameni!
Mulțumesc!

Deci la categoria Open a câștigat cineva de la Elite? 🧐

Am anuntat din timp situatia neobisnuita aparuta odata cu întârzierea aparitiei clasamentului pe Octombrie tocmai pentru a preveni discutiile ulterioare.. A se vedea post no 230 pagina 12,,
" Am primit msg pe whatsapp cu intrebarea daca MP urile se vor actualiza dupa ce apare cls oct
Intrucat e miercuri seara si acesta inca nu a aparut, concursul se va desfasura folosind cls Septembrie, dupa care sunt intocmite listele de inscrisi ale celor 4 categorii
"

Ultima editare:
Doresc sa se consemneze la open grupa nr. 3.Serban Liviu batut mar pe Gabor Sebastian cu 3-0 si nu invers. nu se satura de .... yghen.sau cum so scrie

Doresc sa se consemneze la open grupa nr. 3.Serban Liviu batut mar pe Gabor Sebastian cu 3-0 si nu invers. nu se satura de .... yghen.sau cum so scrie
Am verificat fisele acum..asa este,ai dreptate.,scuze..am corectat..am anuntat si in topicul" Clasament Amatur"

Ultima editare:
Am anuntat din timp situatia neobisnuita aparuta odata cu întârzierea aparitiei clasamentului pe Octombrie tocmai pentru a preveni discutiile ulterioare.. A se vedea post no 230 pagina 12,,
" Am primit msg pe whatsapp cu intrebarea daca MP urile se vor actualiza dupa ce apare cls oct
Intrucat e miercuri seara si acesta inca nu a aparut, concursul se va desfasura folosind cls Septembrie, dupa care sunt intocmite listele de inscrisi ale celor 4 categorii
"
Faptul ca ați anunțat și ca ați postat nu înseamnă ca este și corect cum s-a procedat. Toate celelalte turnee din țară din acest weekend s-au desfășurat după clasamentul pe Octombrie.

Grupa inferioară 2 elite :
Banu Dan vs Ursulescu Ioan
Rezultat corect 3-2 NU 3-0 !

Mulțumim frumos, primăriei Comănești - domnului primar Ec. Viorel Miron, Gabi Darie, Irina și Gelu, Cozma Cătălin, Ionuț Motoca, Amatur Comănești, Amatur România, vouă celor prezenți și celor care au trecut dincolo (Nicu, Nicu, Marcel...). Vă mai așteptăm!
Postare unită automat:

Poze

n0XjHOX.md.jpg n0XhZiv.md.jpg n0XhQWJ.md.jpg n0XjnJS.md.jpg n0XjTzu.md.jpg n0Xj70Q.md.jpg n0XjcdB.md.jpg n0Xj0e1.md.jpg n0XjGzg.md.jpg n0XjMXa.md.jpg n0XjVLJ.md.jpg n0Xjh1R.md.jpg n0Xjjgp.md.jpg n0XjNdN.md.jpg n0XjO7I.md.jpg
Postare unită automat:

Poze

n0XpSjt.md.jpg n0Xp8uI.md.jpg n0XpVZF.md.jpg n0XpMj1.md.jpg n0Xp66G.md.jpg n0XpyMu.md.jpg n0XyRAN.md.jpg n0XyA9p.md.jpg n0Xy1KG.md.jpg n0Xy8Ux.md.jpg

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus