Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

R2, daca nu aveti adeverinta medicala ...Se retrag
Kovacs Eduard- Elite
Toader Ovidiu- Open
R2. Scuze pt eventualele neplăceri.R2, daca nu aveti adeverinta medicala ...
Deci la categoria Open a câștigat cineva de la Elite?![]()
Am verificat fisele acum..asa este,ai dreptate.,scuze..am corectat..am anuntat si in topicul" Clasament Amatur"Doresc sa se consemneze la open grupa nr. 3.Serban Liviu batut mar pe Gabor Sebastian cu 3-0 si nu invers. nu se satura de .... yghen.sau cum so scrie
Faptul ca ați anunțat și ca ați postat nu înseamnă ca este și corect cum s-a procedat. Toate celelalte turnee din țară din acest weekend s-au desfășurat după clasamentul pe Octombrie.Am anuntat din timp situatia neobisnuita aparuta odata cu întârzierea aparitiei clasamentului pe Octombrie tocmai pentru a preveni discutiile ulterioare.. A se vedea post no 230 pagina 12,,
" Am primit msg pe whatsapp cu intrebarea daca MP urile se vor actualiza dupa ce apare cls oct
Intrucat e miercuri seara si acesta inca nu a aparut, concursul se va desfasura folosind cls Septembrie, dupa care sunt intocmite listele de inscrisi ale celor 4 categorii
"