DAN TT
organizator local
spre radauti vor pleca luni cele 2 lemne reparate =balsa x5 si peter keorbel pt gabyyy scuze pt intarziere !!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
lemnul x5 schimbat tot miezul de balsaspre radauti vor pleca luni cele 2 lemne reparate =balsa x5 si peter keorbel pt gabyyy scuze pt intarziere !!
cu placere astept comentarii dupa probarea lemnelor !! multumesc!!
sal romi !! eu iti multumesc !! eu am spus ca interventia aceasta este gratis dar nu mai ascultat si mi=ai trimis o suma de bani!! drept pedeapsa de acum inainte orice problema ai cu lemne sau fete o sa te coste dublu !!! sau ...... sigur nimic !! daca mai incerci sa ma mituiesti cred ca vei primii pedeapsa capitala!! adica un lemn dan universal cu numele tau pe el!! deci ai grija!!!!
azi am trimis lemnele in tara
1!! pt adishoru bistrita maner modificat !
2=pt dl valcu iasi modificat maner la viscaria din fl in st !! astept comentariii!!
3 dlui marcu vasile un lemn dan universal drept cadou din partea mea pt locul 6 la categoria amatori de la turneul cupa somes din dej editia 1 !!20011 o sa va trimit si diploma in curand!!
dlui romi 75 nu am reusit sa termin si lemnul pt dvs dar sigur marti care urmeaza il pun la posta !! multumesc tuturor pt increderea de a-mi trimite lemne scumpe pt reparatii sau mici modificari!!