ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna Danuț. am vorbit odata amândoi la telefon, ca-ți voi trimite niște lemne pt a le lacui...și n-am m. facut-o...Dar nu pt ca n-aș fi vrut, sau m. știu eu ce motive...inventate. Motivul este ca am vorbit apoi (la vreo doua zile dupa...) cu domnul Nicu Pietriș din București la telefon...care mi-a explicat de-a fir a par cum sta treaba....cu lacuirea lemnelor și alte cele, încât numai daca nu vrei...sau nu-ți pasa...doar atunci ai putea spune ca n-ai înțeles ce trebuie, sau cum sa faci....și singur. Vream cu mesajul asta sa-ți mulțumesc pt solicitudine și sa-mi cer scuze pt ca n-am m. trimis lemnele, dupa cum vorbisem. O seara buna și s-auzim numai de bine !

va salut cu respect dl emil nici nu ma sateptam sa le trimiteti pt ca eram sigur ca o sa gasiti variante mai simple decat transportul prin toata tara a unui lemn pt a fi lacuit de mine si cu atat mai mult dupa sfaturile primite de la dl nicu pertis sunt convins ca au iesit asa cum vati dorit o seara faina si succese !!! dar daca va pot ajuta in alte probleme mai grave *lemne rupte sau deteriorate cantuiri etc va stau la dispozitie!!!

Multumesc dl Pop. Azi am primit lemnul, arata foarte bine, sunt convins ca nu se va simti nici o diferenta in joc. Sa auzim de bine.
Cu respect,
Romeo

sa il folositi cu placere si cu mult succes asa cum am spus la alt lemn cu probleme orice reparatie e din partea casei pt dvs!! romeo!
---------- Post added 24-May-2011 at 22:53 ----------
cum vi se pare cantul ? pe care vi la-m pus??

cu placere si multe succese!!
---------- Post added 28-May-2011 at 22:51 ----------
pt gabi din cluj lemnul nitaku tenally carbon va sosi dumunica la cluj ! tel pt persoana de contact este!!!0742108498 nume de contact ==andrei == lemnul e in regula am modifiucat si manerul!!

Multumesc mult Danut pentru meticulozitatea si profesionalismul cu care ai lucrat si te felicit pentru rezultat (nu a fost usor cu lemnul asta ciudat si stramb); imi place f mult si ma bucur ca mi-am salvat lemnul. Am trimis banii prin Andrei.
Multe reparatii de succes si la cat mai multe cupe castigate cu lemnele "operate"

ma bucur f mult ca iti place lemnul si manerul sper sa nu se mai rupa nici odata cu riscul ca eu sa nu mai am de lucru atunci inseamna ca mi-am facut treaba f bine!! multumesc pt aprecieri succesee multe!!
---------- Post added 30-May-2011 at 23:10 ----------
multumesc si pt plusul de bani pe care lai trimis asta inseamna ca esti f multumit de lucrare!! succese nebanuite sa ai in continuare !! daca poti fa o poza cu manerul si posteazo aici sa vada colegii de forum cum arata un maner modificat pe pluta!!multumesc!!!

Buna ziua.Dupa cum am vorbit la telefon,am trimis lemnul (Butterfly Photino - 02.06.201).Daca necesita operatiuni mai costisitoare,va rog sa faceti treaba de calitate;voi suporta toate cheltuielile suplimentare.Spor la treaba.

da va multumesc am notat nr !!!
---------- Post added 07-Jun-2011 at 00:36 ----------
pt doritori fabric diverse tipuri de lemne hommade cu manere clasice sau la comanda !!atipice!

lemnul btf photino a fost operat!! maine pleaca spre Botoșani !! sa auzim numai de bine si sper sa va placa e un lemn cu o constructie deosebita daca va ganditi sa il vindeti sa ma anuntati ca sunt interesat!!!pt dl cornelus3!!

lemnul btf photino a fost operat!! maine pleaca spre Botoșani !! sa auzim numai de bine si sper sa va placa e un lemn cu o constructie deosebita daca va ganditi sa il vindeti sa ma anuntati ca sunt interesat!!!pt dl cornelus3!!

In primul rand vreau sa va multumesc pt ca sunteti un om de cuvant.Pana acum ati dat dovada de seriozitate totala.Ramane sa primesc lemnul dupa care voi reveni cu alte comentarii.

va multumesc pt aprecieri !! am o mica rugaminte dupa ce primiti lemnul si jucati cu el va rog sa ne impartasiti parerea dvs daca e vreo diferenta majora dupa reparatie si daca puteti postati si o poza !! multumesc!!

va multumesc pt aprecieri !! am o mica rugaminte dupa ce primiti lemnul si jucati cu el va rog sa ne impartasiti parerea dvs daca e vreo diferenta majora dupa reparatie si daca puteti postati si o poza !! multumesc!!

Buna seara.Astazi am primit lemnul reparat.Ce pot sa spun?Se vede ca puneti multa pasiune in ceea ce faceti.Sunt clientul dumneavoastra pe viata. :)).Lemnul era destul de bine lovit pe cant,insa am ramas impresionat cat de frumos l-ati aranjat.Cat despre partea rupta...a iesit frumos,ingrijit.Personal nu ma interesa in mod deosebit acest aspect.Spre surprinderea mea,desi manerul nu era doar fisurat ci chiar rupt dupa cum mi s-a spus,nu am simtit diferente majore.Am jucat astazi cam 5h de tenis,asa ca am avut destul timp sa-l cumpar cu celalat butterfly photino(nou,cu fete identice).Pe backhand fetele au cam aceasi uzura;nu am simtit diferente intre lemne.Pe forehand insa lemnul reparat pare ceva mai lent-imi place sa cred ca de vina este fata tenergy (este terminata in comparatie cu cealalta care este noua).Cel mai mult ma ingrijora ca,reparand lemnul,voi pierde dwell time-ul.Dupa foarte multe topspinuri si comparatii intre lemne...pot zambi fericit.
Lemunul nu este de vanzare,cat depsre poze...avand in vedere ca am lipit fetele pe lemn cu siguranta ca nu voi reveni cu poze care sa arate maiestria muncii dumneavoastra.
Pe o scara de la 1 la 10,de la mine primiti +10.
Multumesc mult.

va salut dl cornelus si va multumesc pt comentariuul favorabil !!
---------- Post added 11-Jun-2011 at 00:17 ----------
deci pt toti cei care au mai avut suspiciuni in legatura cu lemnele rupte si reparate cred ca e momentul sa considerati ca un lemn rupt nu este un lemn pierdut !!dovada sunt cateva lemne renumite pe care eu le-am reparat si care inca supravetuiesc in mana celer care le detin!!
---------- Post added 11-Jun-2011 at 00:22 ----------
dl cornelus am uitat sa va pun in pachet cu lemnul bucata de furnil de sub prasele sa vedeti cum era rupt lemnul si sa vedeti ce fibra zlf are si numai aceasta a tinut manerul sa nu cada daca doriti va trimit un pachet cu aceste elemente!!

Nu trebuie sa-mi multumiti pentru comentariul favorabil.Este doar meritul dumneavoastra obtinut prin calitatea serviciilor oferite.
Nu sunt interesat sa-mi trimiteti alt pachet.Am recastigat un lemn aparent pierdut si asta e tot ce conteaza pentru mine.
Cu stima,
Cornel

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus