ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
a plecat la posta viscaria, banii cum am stabilit iar, de la posta, masina pleaca cu ora 20.00
Adrian

Vreau si eu o adresa de email pt a trimite poze cu lemnul aschiat .multumesc!
---------- Post added 13-Sep-2011 at 16:34 ----------
vreau si eu o adresa de email sa trimit poze cu un lemn aschiat

adresa mea de amail !! dpalehandro(at)gmail.com astept pozele !! multumesc!!
---------- Post added 14-Sep-2011 at 21:44 ----------
viscaria tocmai a sosit luni o sa vil trimit inapoi bine sanatos coletul a fost in regula... multumesc!!
---------- Post added 14-Sep-2011 at 21:45 ----------
pt dl barzalau am primit banii pt reparatie multumesc si sa folositi mult si bine acel lemn !!

viscaria pleaca vineri inapoi spre casa !!
---------- Post added 15-Sep-2011 at 22:51 ----------
aleea tomis nr9 bl h2 ap20 et 4 jud cluj tel 0748352369 loc dej !! adresa mea unde puteti trimite in continuare lemnele bolnave !!

luni pleaca lemnul slagar carbon modificat pt dl mehmet astept comentarii dupa probe !multumesc azi am ridicat coletul cu lemnul kong lhiu special aschiat o sa dureze un timp pana il fac

pt dl ioniche constantin lemnul este gata incerc sa ajung la posta vineri sa trimit !!! daca nu sigur luni va pleca spre dvs dar va rog sa imi mai dati adresa ca nu o mai am !! multumesc!!

viscaria pleaca vineri inapoi spre casa !!
---------- Post added 15-Sep-2011 at 22:51 ----------
aleea tomis nr9 bl h2 ap20 et 4 jud cluj tel 0748352369 loc dej !! adresa mea unde puteti trimite in continuare lemnele bolnave !!
a ajuns, este ok
spor la operatii

AZI AU PLECAT SPRE DEVA DLUI MATEI LEMNUL DR N cantuit se reparat cant exfoliat
---------- Post added 04-Oct-2011 at 00:35 ----------
spre dl ioniche bicaz a plecat lemnul btf k l sp reparat aschiere adanca in stratul de furnir pt orice comentarii si de bine si de rau va rog postati aici !! o critica poate fi consstructiva !! multumesc pt aparatori in curand noile lemne dan universal combi la doar 80 ron pt comenzi nr tel 0748352369!!

Am primit lemnul reparat. Buna lucrare ! OM de cuvant.
Multumesc mult Danut ! papapapa

va salut pe toti azi am sosit din germania si ma voi ocupa de lemnele dvs !! ptdl cornelus scuze de intarziere saptamana aceasta o sa il trimit !! pt dl matei !1 ma bucur ca va place lemnul si pt dl ionoche miltumesc pt calificative
. succes tuturor la antrenamente!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus