ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
nu pot sa postez mai multe poze ca aparatul meu le face prea mari de 2 mb si de 3 mb ar trebui ceva program de comprimat poze? daca stie cineva datimi va rog o idee cum sa le micsorez multumesc!
---------- Post added 24-Oct-2011 at 22:06 ----------

pot face la comanda si lemne usoare si ofensive dar nu of +
---------- Post added 28-Oct-2011 at 17:29 ----------
execut in continuare reparatii si modificari la lemnele dvs ! plata se poate face mai nou si in cont bancar !!CONTUL ESTE !----RO 26 RZBR 0000,0600,1404,4749 LA RAIFFEISEN BANK nume ; pop danut dej str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20 jud cluj tel 0748352369!!

nu pot sa postez mai multe poze ca aparatul meu le face prea mari de 2 mb si de 3 mb ar trebui ceva program de comprimat poze? daca stie cineva datimi va rog o idee cum sa le micsorez multumesc!

---------- Post added 24-Oct-2011 at 22:06 ----------

salut Dane,
trimite-mi pozele alea care zici tu ca-s mari, le aranjez sa fie mai mici si ti le retrimit :)

mercy gelu cum sa ti le trimit mp sau pe adresa de email?
---------- Post added 03-Nov-2011 at 21:21 ----------

---------- Post added 03-Nov-2011 at 21:23 ----------
am pus si 2 poze cu lemnul reimpact medusa pt a se putea face comparatii vizuale !!
---------- Post added 03-Nov-2011 at 21:26 ----------
lemnele sunt inscriptionate cu laser!! nu se sterge niciodata scrisul ! se pot face si lemne personalizate chiar cu poza dvs!!

asta da initiativa ! bravos onorabile !
pot sa confirm din propria-mi experienta calitatea si compartamentul excelent al lemnelor "Dr. Alehandro" ; unde mai pui ca va inscrieti in miscarea "produs in Romania" :)
si mai e un mare avantaj : ca urmare a dramelor suferite in "conditiile de stress maxim" , Alehandro o sa-si repare singur lemnele !
:)

e buna asta gelu multumesc !:D
---------- Post added 09-Nov-2011 at 22:53 ----------
pt dl dragomir va salut cu respect !!raspunsul este da pot sa fac 20 lemne medium fast mono bloc din lemn de abachi special exotic wood pt alte detali va rog sa ma contactati la acest nr de tel!! 0748352369!! danut pop !! va multumesc!!

As vrea sa modific un lemn cu priza toc(yasaka extra ofensiv) imtr-un lemn cu priza europeana. Lemnul e 99% nou. Care sunt solutiile si cat costa distractia?

solutiile le folosesc eu dvs trebuie sa il trimiteti si sa imi spuneti ce tip de maner doriti !! operatia va costa 20 ron!! adresa se afla in paginile precedente!! multumesc
---------- Post added 13-Nov-2011 at 20:00 ----------
http://www.megaspin.net/store/default.asp?cid=blades&type=Penhold - Offensive
---------- Post added 13-Nov-2011 at 20:12 ----------

---------- Post added 13-Nov-2011 at 20:18 ----------
poze penhold dan universal!!

lemnul dan universal abacchi special exotic wood a plecat spre galati pt dl dragomir astept impresiile dvs !! multumesc!!

in curand o noua serie de lemne dan universal balsa !off !
---------- Post added 22-Nov-2011 at 20:50 ----------
Pt dl ghioc din nasaud ! Lemnul va fi gata cel tarziu pana vineri multumesc!!
---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:47 ----------
poze lemn danuniversal off!

---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:49 ----------
lemn dan universal off spre off plus greutate 90 gr straturi 3 balsa plus6 straturi mesteacan! grosime lama 10,6 mm
---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:59 ----------

---------- Post added 22-Nov-2011 at 23:00 ----------

---------- Post added 22-Nov-2011 at 23:03 ----------
la comanda cu 2 tipuri de maner drept si flared!!

valabil !
---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:11 ----------

---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:14 ----------
un lemn medium fast greutate 74 gr centru din balsa si straturile ext din furnir stratificat i 3 straturi si tratat termic fara vibratii!pret 80 ron !

valabil pt lemne si reparatii sau cosmetizare!!
---------- Post added 01-Dec-2011 at 16:55 ----------
poze cu lemnul dlui alexandru din barasov inainte si dupa reparatie //modificare maner!!

---------- Post added 01-Dec-2011 at 16:59 ----------
poze cu lemnul dlui raul sakaci din deva dupa reparatie !!
---------- Post added 01-Dec-2011 at 17:04 ----------

---------- Post added 01-Dec-2011 at 17:12 ----------
poze cu lemnul dan universal of+

toate lemnele care au fost in reparatii la mine au plecat azi pre destinatiile lor iar lemnul dan universal off+ a fost vandut dlui gelu din cluj !!
---------- Post added 02-Dec-2011 at 23:13 ----------
valabil !
---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:11 ----------

---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:14 ----------
un lemn medium fast greutate 74 gr centru din balsa si straturile ext din furnir stratificat i 3 straturi si tratat termic fara vibratii!pret 80 ron !
vandut dlui ghioc din nasaud !!

Buna ziua! Am primit lemnul si sunt foarte multumit de maner:) In sfarsit un lemn chinezesc cu maner drept;) Ati facut o treaba foarte buna. Abia astept sa-mi lipesc fetele si sa joc cu el.
Treaba facuta cu mult profesionalism si la timp.
Multumesc

super paletele alehandro......succes la fabricarea lor cat mai variata si succes la vanzare.....

ok multumesc f mult soer ca toti cei car au lemne reparate de mine sau care joaca cu lemne fabricate de mine sa aiba numai succese !!! fara numar daca pot sa zic asa !!

Danut draga, daca toti pe care i-ai facut cu palete fie ca le-ai reparat fie ca le-ai oferit una noua stoc ar avea numai bafta ca sa nu zic altfel... tu pe cine ai mai bate? :))

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus