Coco Migea
senior
Din Petrila vin pe Tirnava urmatorii: Kiss Dionisie, Danila Claudiu-open si Mustocea Andrei si Nicolau Roberto-amatori.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sunati va rog la 0745703622 Dragos Temelie.Am o intrebare de adresat organizatorilor turneului Mediaș si al Amatur:
Este permisa participarea unor copii sub 14 ani de la "scoala de tenis" Agnita -nou infiintata prin efortul d-lui Csaba Zedler (in lipsa acestuia)?
Daca da - in ce conditii ? (cu sau fara plata taxei de participare; conditionare numerica; etc...)
Bine Rodica.Imi pare rau ca nu pot participa la turneu.....sper sa ne revedem la ANUL ...
succes participantilor ....va fi un TURNEU interesant.....o sa urmaresc rezultatele.....succes CUGERENILOR....si va fii un TURNEU reusit....ca si anul trecut......
Bogdan are probleme cu internetu si deaceea nu a putut posta mai sus ...Asa ca continui eu : Din Hunedoara : Mandru Bogdan (OPEN)
Pasare Mihnea si Pasare Sorin la amatori ! O sa fie Frumos ... Sper sa ne vedem cu bine ...