Cateva ipostaze inedide de pus in rama:
- Intram la masa de joc ,ne dam mana si ne uram reciproc succes ,la care-l il intreb daca are preferinta de care parte a mesei vrea sa inceapa,raspuns'' nu''toate bune si frumoase pana acum.
Ne asezam de o parte si cealalta ,imi sterg partea mea de masa cu prosopul meu,dupa care iau paleta sa dam cateva schimburi de incalzire .Stupoare !Partenerul meu a luat deciza ca ar dori totusi sa inceapa partida pe partea de masa gata curatata!
Cu un zambet care nu prea a fost al meu am luat prosopul si m-am mutat pe opusul mesei stergandul agale .
- Putin mai tarziu alt meci ,acum l-am intrebat pe colegul daca e sigur ca vrea sa inceapa pe acea parte a mesei la care s-a asezat,primind raspunsul afirmativ am trecu la stergerea mesei
[obicei prost cu care m-am obisnuit] se apropie adversarul de mine ,cand am terminat mi-a luat prosopul si si-a sters partea lui frumos gest i-am spus totusi era prosopul meu ,la care n-am primit nici un raspuns iar eu am ramas putin socat,primul set m-am gandit doar la oare a realizat s-au a inteles ce i-am spus?
Dar capacul a venit putin mai tarziu ,mergem cu dl Nicu Smeureanu si ne pregatim masa pentru confruntarea care avea sa urmeze ca doi colegi mai in etate fiecare cu partea lui de masa,observam ca ata de la fileu este rupt ,schimbam fileul vine Cornel M.cu rigla si verifica inaltimea si vrem sa incepem incalzirea .Am reusit sa dam 2/3 mingii ,la care apare un alt coleg precum ar urma ei sa joace inaintea noastra culme ca era si alta masa libera,va dati seama cu nu am spus nimic ne-am luat ustesilele si ne-am mutat la masa libera .
Am ras noi de voie si de nevoie cam amarnic ,dar cred ca ma las de obiceiul acesta.
,,ORI CE RASFAT ARE SI UN RASFAT''
..