Ce recomandati ?

Nu am stat pana la sfarsit. Conform datelor afisate la "Competitii nationale", clasamentul primilor 4 este:

1.FILIP GABRIEL
2.CRISTACHE GEORGE
3.PANEA OVIDIU
4.COCIS MARIAN

Aaa . Deci george nu s-a clasat pe podium :( . Nici Tiberiu , nici Horia :O:O , nici Alex :O
Ok. Multumesc .
De ce a luat Teo lemnul si fetele ?

Din pacate azi nu te-am vazut la joc . ( la ce masa ai jucat ? )
Oricum bv pt ca ai avut curajul sa participi
---------- Post added 26-Nov-2011 at 21:43 ----------
Poate sambata viitoare facem si noi un meci ce zici ?

Andrei ce zici daca ai pune toate intrebarile care nu au legatura cu paleta pe care vrei sa ti-o faci, pe privat? N-ar fi mai bine pentru toti? De mult n-a mai fost un topic pe Echipament cu 9 pag...

(at)Andrei.xD - mi-e teama ca forumistii au dreptate! ai avut nevoie de ajutor, noi te-am ajutat. acum ar fi cazul ca toate convorbirile sa le porti pe privat/messenger etc. pt ca aici e forum nu e chat.

Va rog nu fiti prea duri cu baiatul, mie imi e simpatic! Iar in acel post, nu cred ca a fost nesimtit, a fost o tentativa de gluma.
Dar domnii cu siguranta au dreptate. Discutiile intime pe Privat, pentru ca atunci cand cineva, care doreste si el o paleta de inceput, precum ai vrut tu, sa nu fie nevoit sa fac un topic nou, ci sa vada in acest topic, fara a fi necesar sa caute in zeci de pagini :D

Ganditi-va ca baiatul are 11- 12 ani si nu a realizat ca fiecare topic, trebuie sa-si urmareasca fidel subiectul din titlu, pt ca sunt sute de useri care urmaresc sa invete ceva. Din respect pentru ei si pentru timpul lor, trebuie ca informatiile care nu au legatura cu titlul sa fie cerute pe spatiul privat., chiar si atunci cand suntem initiatorii topicului. Un topic nu este niciodata proprietate personala. Sunt sigur ca Andrei va intelege si va cauta sa se conformeze, pt ca este un baiat istet. Inteleg si ca este avid de informatie si de aceia imi este simpatic. :)

trebuie sa fiu deacord cu Cosnic. mie mi se pare ca e simpatic, e civilizat, e destul de dezghetat , dornic sa cunoasca. mai ales ca are 11/12 ani ... pai oare cum eram noi la vremea respectia. pai cand aveam 12 ani cine avea masa de tenis era Boss. faceai foarte greu rost de mingi de tenis, si cand gaseai gaseai chinezarii la care imbinarea intre cele 2 semisfere nu era corect facuta.
pe vremea aia putini aveau calculatoare, 286 era in floare si HC-urile (cine-si mai aduce aminte).
lasati-l pe baiat sa intrebe, pana la urma suntem un forum, iar datoria noastra este sa dezbatem, sa schimbam idei, sa informam.
pai daca noi nu-l invatam pe pustiul asta , cine-l invata ?

asa ca Andrei tata, intreaba, dar fi civilizat si asculta-i pe toti !

Dnle.Aurel teo are cont pe forum ?

uite, ca sa te invat ceva.
chestie asta nu o zici direct pe forum, ci dai click pe Aurel Onut (numele scris cu albastru) , alegi "Mesaj Privat" si ii scrii lui Mr. Aurel ce te taie capul ( dar in limita bunului simt :P ) .
nu ai de unde sa le stii pe toate, insa le inveti !

Practice makes perfect !

Back
Sus