Multumesc pentru mesaje, atat cele de pe forum cat si SMSuri.
A fost un turneu lung, cu o organizare de inalt nivel, sala a fost foarte buna, as dori ca peste tot sa avem o lumina asemanatoare.
A fost indubitabil cel mai tare turneu Amatur din toate timpurile, 10 jucatori din primii 12 prezenti, meciuri extrem de frumoase si de disputate, motiv pentru care as propune achizitionarea unei camere video mai bune, care sa circule pe la organizatori macar pentru turneele A+ pentru a filma o parte din meciuri.
Am avut noroc la tragerea la sorti, jumatatea inferioara a tabloului a fost clar mai tare, totusi situatia a fost generata de infrangerea surprinzatoare a lui Alex in fata lui Mihai Bodeanu, motiv pt care in loc sa fie favorit 1 a fost favorit 7 si totul s-a dat peste cap. Am jucat bine tot turneul, dar am avut o cadere fizica in semifinala si am fost la doar 2 puncte de eliminare, am reusit sa trec peste, mi-am revenit si in finala am jucat cam la nivelul la care am jucat la etapa de divizia A.
Si totusi acum la 12 ore de la terminarea turneului, desi am foarte multe motive de bucurie sunt un pic trist. Trist pentru ca la anul nu voi mai alerga prin tara la turnee si nu voi mai avea decat mult mai rar ocazia sa-i intalnesc pe multi oameni deosebiti din circuit (sunt mult prea multi ca sa-i pomenesc individual).