AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Târgoviște - 03.12.2011

Buna seara. Va multumesc mult pentru urare si pentru tot ce ati facut pentru mine. Sunteti niste oameni deosebiti. Va doresc multa sanatate si numai bine.

Buna seara. Va multumesc mult pentru urare si pentru tot ce ati facut pentru mine. Sunteti niste oameni deosebiti. Va doresc multa sanatate si numai bine.

Gabriela
esti cel mai elocvent exemplu al Amatur-ului pentru ca incerci,te lupti si reusesti sa depasesti toate prejudecatiile(doar tu sti cu ce eforturi!!).
Esti exemplu pentru toti acei ce inca se mai indoiesc sau nu cred indeajuns in ei insasi.
Ceea ce a realizat colegul si prietenul nostru Adimucu prin baladele sale,ai infaptuit TU prin participarea alaturi de noi in Amatur.
Pe langa diplome si cupe,ai castigat..... STIMA si RESPECTUL nostru,al tuturor!
Multa bafta in Argentina!Mult noroc in viata!

Multumesc tuturor celor care au pus umarul la organizarea acestui turneu, sarbatori fericite si sa ne vedem sanatosi dragi colegi

Ma bucur ca va placut la Targoviște,personal nu am nici un merit,adica;sala este a orasului,mesele inchiriate,logistica oferita de amatur prin amabilitatea d-lui Bodeanu iar bunul mers al lucrurilor a fost asigurat de domnul Nita.Oricum va multumesc!

In afara de faptul ca organizarea a fost una dintre cele mai bune de cind particip la turnee, trebuie apreciat si faptul ca, nimeni dintre organizatori nu-si atribuie merite deosebite, ceea ce denota ca, meritul este al nostru, al tuturor celor care au ales sa faca parte din colectivul AMATUR...Bravo noua, ca devenim din ce in ce mai seriosi !
Persoanele de fata se exclud :D

un sfint nickis fericit!

un sfint nickis fericit!

........trec zilele si incep sa ma vad si cu alti ochi........eu am participat la concursurile turneului amatur incepind din februarie 2011
.............si pe masura ce ele trec am observat ca devenim mai buni,mai pretentiosi,mai multi.......deci,
ca sa fiu mai scurt: MAI PROFESIONISTI..........SI CRED CA AR FI CAZUL DE A LUA IN DISCUTIE.......TERMENII DE AMATORI SI OPEN.......O ZI BUNA!
DE LA UN SF NICULAIE CATRE TOTI CEILALTI SF NICOLAE AMATURISTI UN LA MULTI ANI CU SANATATE!
---------- Post added 06-Dec-2011 at 10:23 ----------
Totusi,nu are nimeni poze de la premierea aceea tirzie.....cu cadouri,cu tricouri cu carti si..........cupe si medalii

multumiri......

multumiri......

Salut!Am eu ceva poze.

......iti multumesc din suflet,prietene!
---------- Post added 06-Dec-2011 at 13:03 ----------
Ma bucur ca va placut la Targoviște,personal nu am nici un merit,adica;sala este a orasului,mesele inchiriate,logistica oferita de amatur prin amabilitatea d-lui Bodeanu iar bunul mers al lucrurilor a fost asigurat de domnul Nita.Oricum va multumesc!

iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si........poza impreuna e postata de vladislav.......am s-o pun in albumul special cu prieteni!

Gabriela
esti cel mai elocvent exemplu al Amatur-ului pentru ca incerci,te lupti si reusesti sa depasesti toate prejudecatiile(doar tu sti cu ce eforturi!!).
Esti exemplu pentru toti acei ce inca se mai indoiesc sau nu cred indeajuns in ei insasi.
Ceea ce a realizat colegul si prietenul nostru Adimucu prin baladele sale,ai infaptuit TU prin participarea alaturi de noi in Amatur.
Pe langa diplome si cupe,ai castigat..... STIMA si RESPECTUL nostru,al tuturor!
Multa bafta in Argentina!Mult noroc in viata!

---------- Post added 06-Dec-2011 at 11:53 ----------
Va multumesc din suflet. Voi incerca cu toate puterile mele, cu ambitia mea si cu ajutoru bunului Dumnezeu sa castig. Sper sa reusesc. Va doresc multa sanatate si numai bine. Si la anu viitor sa ne vedem din nou cu bine.

RESPECTELE MELE D-NU BODEANU ........ ACEST TITLU DE " Premiile de excelenta:

Maestru AmatuR --- Toma Florin

pentru ce este oferit ??????? demonstrez la orice open ca nu ia set la mine ...........................

SI TU ALEX( CIOBANU) SA TE TII DE CUVANT LA BUCURESTI CU PARIUL VIS-A-VIS DE VALCEANU..... IN REST, NIMIC DE ADAUGAT .
- poate doar faptul ca multi comenteaza noul sistem de grupe superioare , dar le e aiurea sa vorbeasca....... ca sunt orbiti de punctele din amatour
-eu sunt dintr-o bucata si spun ce am pe suflet ,
toate bune si un an nou cu mese pline si voie buna ;

am apasat gresit pe mesajul Gabrielei!
---------- Post added 06-Dec-2011 at 23:11 ----------

---------- Post added 06-Dec-2011 at 11:53 ----------
Va multumesc din suflet. Voi incerca cu toate puterile mele, cu ambitia mea si cu ajutoru bunului Dumnezeu sa castig. Sper sa reusesc. Va doresc multa sanatate si numai bine. Si la anu viitor sa ne vedem din nou cu bine.

pentru ce este oferit ??????? demonstrez la orice open ca nu ia set la mine ...........................
;
Poate daca aveai curiozitatea de a citi primul post de prezentare a turneului nu publicai postul asta jignitor la adresa unui om care poate sa-ti fie tata.Chiar daca spui ce ai pe suflet incearca sa treci vorbele prin creier

pentru ce este oferit ??????? demonstrez la orice open ca nu ia set la mine ........................... ;
Va multumesc D-le Cozma, pentru precizare, dar el are ce are cu mine deoarece acum citiva ani, la Turneul Simfonia Lalelelor incercind sa respect regulamentul, nu l-am lasat sa joace la AMATORI, si atunci a facut deplasarea degeaba la Pitești, iar la OPEN nu s-a mai putut inscrie, ca incepuse deja.
Cit despre tine, Liviule, nu am facut nici-un pariu ca nu-ti iau set, dar mai stiu eu pe altii care tot asa au zis, si pina la urma nu au luat ei set.
Daca vrei , cu prima ocazie jucam cind vrei tu, dar eu joc de placere si fara ranchiuna

D-le Cozma, eu nu am nimic cu dumneata asa ca ar fi mai bine sa nu va bagati ca nu v-am cerut parerea dumneavoastra......
Am precizat clar : D-NU BODEANU ..... ( era pur si simplu o curiozitate )
Cat despre explicatia data de TOMA FLORIN nu e nici pe departe a fi adevarata si stie prea bine....
Nu mai deschid subiectul ca nu are rost , NU MERITA RESPECTUL MEU .

nu mai este cazul , ca m-am lamurit acum....
(dupa cum am spus, era o curiozitate)

Maestru AmaTuR – celui mai bine clasat varstnic jucator (peste 50 ani)

Liviule ce-ai patit ma ? te-a suparat viata de esti asa de artzagos ? mai usor cu afirmatiile astea atat de sigure pe tine ..ca nu se stie niciodata...
Apropo...noi doi nu am pus nici un pariu...am zis ca daca il batzi pe dany ai o cola de la mine ...a fost vorba de un stimulent din partea mea ...si am vazut ca pt o cola parca ai jucat mai bine ..;)
Ne-am vazut noi cumva zilele astea si nu ti-am dat eu cola ? nu cred...stai linistit..ca-ti aduc la 2l sa te saturi ..:D

stai frate linistit ca nu am nimic cu nimeni... am pus si eu o intrebare si mi-a sarit lumea in cap :))
nu ma face o cola pe mine, dar am vrut sa ii mai iasa fumurile din cap celui mic ==))
sa fim sanatosi , e cel mai bine... ;)

Back
Sus