mateidumitru
maestru
Multumesc....ne-am straduit si noi cum am putut mai bine sa venim acasa cu "dovezi"(pentru sotii,prietene), altfel nu ne credeau ca am fost la turneu
Bravo !!!... dar, pe viitor sa tii cont ca si altii au sotii si prieteni

Multumesc....ne-am straduit si noi cum am putut mai bine sa venim acasa cu "dovezi"(pentru sotii,prietene), altfel nu ne credeau ca am fost la turneu
Buna seara. Va multumesc mult pentru urare si pentru tot ce ati facut pentru mine. Sunteti niste oameni deosebiti. Va doresc multa sanatate si numai bine.
Salut!Am eu ceva poze.
Ma bucur ca va placut la Targoviște,personal nu am nici un merit,adica;sala este a orasului,mesele inchiriate,logistica oferita de amatur prin amabilitatea d-lui Bodeanu iar bunul mers al lucrurilor a fost asigurat de domnul Nita.Oricum va multumesc!
Gabriela
esti cel mai elocvent exemplu al Amatur-ului pentru ca incerci,te lupti si reusesti sa depasesti toate prejudecatiile(doar tu sti cu ce eforturi!!).
Esti exemplu pentru toti acei ce inca se mai indoiesc sau nu cred indeajuns in ei insasi.
Ceea ce a realizat colegul si prietenul nostru Adimucu prin baladele sale,ai infaptuit TU prin participarea alaturi de noi in Amatur.
Pe langa diplome si cupe,ai castigat..... STIMA si RESPECTUL nostru,al tuturor!
Multa bafta in Argentina!Mult noroc in viata!
---------- Post added 06-Dec-2011 at 11:53 ----------
Va multumesc din suflet. Voi incerca cu toate puterile mele, cu ambitia mea si cu ajutoru bunului Dumnezeu sa castig. Sper sa reusesc. Va doresc multa sanatate si numai bine. Si la anu viitor sa ne vedem din nou cu bine.
Poate daca aveai curiozitatea de a citi primul post de prezentare a turneului nu publicai postul asta jignitor la adresa unui om care poate sa-ti fie tata.Chiar daca spui ce ai pe suflet incearca sa treci vorbele prin creierRESPECTELE MELE D-NU BODEANU ........ ACEST TITLU DE " Premiile de excelenta:
Maestru AmatuR --- Toma Florin
pentru ce este oferit ??????? demonstrez la orice open ca nu ia set la mine ...........................
;
Va multumesc D-le Cozma, pentru precizare, dar el are ce are cu mine deoarece acum citiva ani, la Turneul Simfonia Lalelelor incercind sa respect regulamentul, nu l-am lasat sa joace la AMATORI, si atunci a facut deplasarea degeaba la Pitești, iar la OPEN nu s-a mai putut inscrie, ca incepuse deja.RESPECTELE MELE D-NU BODEANU ........ ACEST TITLU DE " Premiile de excelenta:
Maestru AmatuR --- Toma Florin
pentru ce este oferit ??????? demonstrez la orice open ca nu ia set la mine ........................... ;
Atunci scrie-i pe privat Dlui Bodeanu...D-le Cozma, eu nu am nimic cu dumneata asa ca ar fi mai bine sa nu va bagati ca nu v-am cerut parerea dumneavoastra......
Am precizat clar : D-NU BODEANU ..... ( era pur si simplu o curiozitate )
....