olah oliver
organizator local
film
film
Un turneu reusit .multumim
film
Un turneu reusit .multumim
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
TURNEUL FINAL AmaTuR 2011
In cadrul festivitatii de premiere se vor decerna titlurile:
Campioni judeteni AmaTuR – primii clasati din fiecare judet (cu minim 6 participari in 2011)
Maestru AmaTuR – celui mai bine clasat varstnic jucator (peste 50 ani)
Lady AmaTuR – celei mai bine clasate participante
Junior AmaTuR – celui mai bine clasat junior 14 ani (anul nasterii 1997 -2007)
Junior AmaTuR - celui mai bine clasat copil 11 ani (anul nasterii 2000-2007)
Special AmaTuR – unui participant la categ. Persoane cu dizabilitati;
Echipa anului 2011;
Premii surpriza;
Primii 4 clasati la fiecare din cele doua categorii ale turneului;
Primii 3 clasati legitimati in circuitul AmaTuR 2011;
Primii 3 clasati amatori in circuitul AmaTuR 2011;
Se va acorda “Trofeul AmaTuR 2011”
Reusit turneu, jucatori pe masura! Pe langa jucatorii la care majoritatea privitorilor isi indreapta atentia ( Alex C, Rusu C, Valceanu D ,...) am remarcat doi jucatori valorosi, Nascu Serban si Codreanu Adrian. Felicitari tuturor!
O intrebare pt Adrian Lazaroiu: Pt cei de sub linie dar si multi altii care sigur vor veni ,cand organizezi un turneu?????
Multumesc....ne-am straduit si noi cum am putut mai bine sa venim acasa cu "dovezi"(pentru sotii,prietene), altfel nu ne credeau ca am fost la turneuFelicitari si pentru Ciprian Constantinovici!
Suceava a fost reprezentata cu cinste prin cei doi jucatori care au luat locurile 2 si 3 la sectiunea AMATORI!(Constantinovici si Spinu)
deci,a filmat cineva din finala de la amatori si poze de la decernarea premiilor?.....cu parere de rau pentreu mine, dar acumulatorii mei nu au fost incarcati!!!
...un nicu fericit!