Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bravo Ciprian felicitari pentru cupa adusa la Suceava!!felicitari si lui Pilu pentru locul 3!
Bai georgica cu toate ca nu are rost sa facem acum analiza PREMIIIIIIILOOOORRRR, m-ai facut sa caut pe google si te anuntz ca geanta ta e mai scumpa ca aeroterma mea ! esti multumit ? daca vrei facem schimb ....vezi ca lumea nu interpreteaza prea bine discutiile astea despre premii etc...Felicitari Cristi pentru locul I si pentru titlul de campion pe 2011, nu am apucat sa iti spun la Targoviște, felicitari tuturor participantilor din cele doua categorii.
Sper sa se poata ca si in anul 2012 sa mai puteti juca in circuit, atat tu cat si Alex.
Un turneu fain cu meciuri frumoase, o sala demna de o asemenea competitie, dar un turneu final care imi lasa un gust amar in privinta acordarii premiilor din partea organizatorilor.
Nu inteleg cum locul III la acest turneu a fost premiat "mai bine" decat locul II (nu ma refer la clasamentul general, unde oricum nu aveam nici o sansa sa iau locul II si se stia imediat de dupa ce am castigat imptriva lui Alex care e clasamentul general pe anul 2011 in ceea ce priveste jucatorii de la OPEN)
Mentionez ca eu am castigat o geanta Jingping, iar Alex a castigat o aeroterma VICHIE iar Cristi locul I un cuptor de paine sau un robot de bucatarie PHILIPS.
Bai georgica cu toate ca nu are rost sa facem acum analiza PREMIIIIIIILOOOORRRR, m-ai facut sa caut pe google si te anuntz ca geanta ta e mai scumpa ca aeroterma mea ! esti multumit ? daca vrei facem schimb ....vezi ca lumea nu interpreteaza prea bine discutiile astea despre premii etc...