ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
In primul rand vreau sa-ti urez succes in dezvoltarea acestei activitati,apoi as vrea sa stiu ce caracteristici are lemnul off in comparatie cu M.Maze,eventual lasa-mi un nr.de tel.

As dori sa fac o comanda de 3 lemne(2 buc Off si 1 Def) pentru CS Agnita.
V-am sunat la nr afisat dar nu raspunde nimeni.
Va rog sa ma contactati pe privat pentru a stabili detaliile acestei tranzactii.
Cu stima,Csaba Zedler.Mobil-0766/29.35.69

Am virat suma corespunzatoare celor patru lemne in cursul zilei de azi,in numarul de cont expus.
Asteptam cu nerabdare lemnele.Va urez spor la treaba!
"Craciun fericit",Csaby.

As dori sa fac o comanda de 3 lemne(2 buc Off si 1 Def) pentru CS Agnita.
V-am sunat la nr afisat dar nu raspunde nimeni.
Va rog sa ma contactati pe privat pentru a stabili detaliile acestei tranzactii.
Cu stima,Csaba Zedler.Mobil-0766/29.35.69
Am trimis lemnele. Stima Levi!
La Multi Ani! si pt toate echipa din Agnita

Am primit + probat un lemn combi marca Levi si sunt mai mult decat multumit . Partea mai lenta are un simt deosebit.
Multumesc si "La multi ani"!!

MULTUMESC!!!Sunt mai mult decat am sperat!!Se comporta nemaipomenit pentru niste lemne"romanesti"!!
Le recomand pentru toate stilurile!Super!
Mai comand inca 4 bucati:
1 buc All,maner anatomic
3 buc Off cu manere diferite fiecare(anatomic,drept si concav).
Virez suma cat mai repede posibil!
(Mult) spor la treaba!

Pazea Buterflly, suturile in cur vin de la Miercurea Ciuc! Se pare ca lemnele lui Levi au o priza la public din ce in ce mai mare. Numai cine nu le cunoaste, se mai mira de acest fapt...

MULTUMESC!!!Sunt mai mult decat am sperat!!Se comporta nemaipomenit pentru niste lemne"romanesti"!!
1 buc All,maner anatomic
(Mult) spor la treaba!
Mltumesc! -incerc sa trimit cat mai repede posibil-

Doua "capodopere" ale lui Levi, ale carui fericit posesor, sunt: :D
1. Lemn OFF 5 Ply cu balsa, mahon, nuc si prasele de bambus.

2. Lemn OFF 7 Ply cu nuc, mahon si inca doua esente albe pe care nu le cunosc, plus prasele cu mahon, nuc, pluta, etc.

Ultima editare:
Doua "capodopere" ale lui Levi, ale carui fericit posesor, sunt: :D
1. Lemn OFF 5 Ply cu balsa, mahon, nuc si prasele de bambus.

2. Lemn OFF 7 Ply cu nuc, mahon si inca doua esente albe pe care nu le cunosc, plus prasele cu mahon, nuc, pluta, etc.
Eu zic sa trimiteti pozele la Butterfly! Pentru a omora concurenta in fasa, sigur vor deschide o filiala la Miercurea Ciuc, avandu-l director general, designer si proiectant-sef pe Levi!

Ultima editare:
Dl. Laky! Multumesc, dar eu sunt un om simplu technician!
Nu cred ca firma butterfly ar vrea sa deschida o filiala la M-Cuic, cam frig pe la noi (dar macar nu avem tsunamiuri) si aici nu cresc "kiso hinoki", ci numai "hinoki romanesc".
Stima Levi!

Dr. Levi Combi

Dr. Levi Combi

Vezi atașament 1737

Toata lumea a laudat lemnele dealtfel superbe ale lui Dr. Levi. Eu voi continua traditia si voi lauda in cele ce urmeaza un lemn Combi 2 al carui propietar tocmai am devenit.

Centrul este din pluta.
Bh este din mahon (Def-)
Fr este din lemn de nuc (all-)
Maner ST din pluta - deosebit de confortabil pt o mana medie spre mare
Am folosit ce fete am gasit in graba, respectiv Tibhar Super Defens 0,9

Dimensiunile:- aici trebuie sa-i aduc multumiri maestrului pentru ca mi l-a facut exact cum imi doream mai mult, adica mare, dupa Xiom Aigis, 166 x 156 mm.

In timpul testelor am ramas foarte placut surprins. Exact ce a spus toata lumea "un simt extraordinar". O combinatie fantastica intre control, spin si viteza. Pur si simplu mingea se oprea deasupa mesei adversarului.
Am mai avut lemne, deci pot face o comparatie realista intre marii producatori, vorba vine, ca e doar reclama de ei, si acest lemn fabricat acasa. Acesta din urma este cu trei clase peste donic cayman, hallmark aurora, stiga cadet, etc.
Cine vrea sa cumpere, sa o faca acum! In viitor prevad ca pretul unui asemenea lemn se va apropia de pretul unui Dr. Neubauer Titan sau ReImpact Hidra.

1 buc All,maner anatomic
(Mult) spor la treaba!
Am virat azi suma in contul respectiv.
Din pacate nu o sa pot veni la Odorhei,poate daca vine vreun coleg din Agnita dar inca nu stiu sigur.
Multumesc mult si..succes in activitate!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus