levi
senior
Cu placere,- sa stapaniti bine si multe succese...Am cumparat lemnul Off si sunt foarte multumit, are un control foarte bun si o viteza pe masura. Merita incercat! Mersi Levi!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cu placere,- sa stapaniti bine si multe succese...Am cumparat lemnul Off si sunt foarte multumit, are un control foarte bun si o viteza pe masura. Merita incercat! Mersi Levi!
Am trimis lemnele. Stima Levi!As dori sa fac o comanda de 3 lemne(2 buc Off si 1 Def) pentru CS Agnita.
V-am sunat la nr afisat dar nu raspunde nimeni.
Va rog sa ma contactati pe privat pentru a stabili detaliile acestei tranzactii.
Cu stima,Csaba Zedler.Mobil-0766/29.35.69
Mltumesc! -incerc sa trimit cat mai repede posibil-MULTUMESC!!!Sunt mai mult decat am sperat!!Se comporta nemaipomenit pentru niste lemne"romanesti"!!
Le recomand pentru toate stilurile!Super!
Mai comand inca 4 bucati:
1 buc All,maner anatomic
3 buc Off cu manere diferite fiecare(anatomic,drept si concav).
Virez suma cat mai repede posibil!
(Mult) spor la treaba!
Eu zic sa trimiteti pozele la Butterfly! Pentru a omora concurenta in fasa, sigur vor deschide o filiala la Miercurea Ciuc, avandu-l director general, designer si proiectant-sef pe Levi!
Am virat azi suma in contul respectiv.MULTUMESC!!!Sunt mai mult decat am sperat!!Se comporta nemaipomenit pentru niste lemne"romanesti"!!
Le recomand pentru toate stilurile!Super!
Mai comand inca 4 bucati:
1 buc All,maner anatomic
3 buc Off cu manere diferite fiecare(anatomic,drept si concav).
Virez suma cat mai repede posibil!
(Mult) spor la treaba!