Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
dl victor multumesc pt impresii asteptam mai de mult opinia dvs ansa mai bine mai tarziu decat niciodata multumesc !!am probat alc ,merge minunat ,multumesc ,victor
am pus coletul la fan curier si am specificat in mod expres sa fiti sunat cand ajunge lemnul la braila ! am observat ca nu sunt chiar asa de seriosi pe cat vor sa para si eu am asteptat colet cu livrare sambata si a trebuit sa merg la firma din proprie initiativa si sa astept cam o ora pina mau gasit ! cred ca e nejustificat pretul lor daca coletul nu ajunge a2 zi la destinatie !!- inca nu a ajuns ,probabil mai greu din cauza conditiilor meteo . O sa va tin la curent cum se comporta dupa tratament .
Daca nu-i fac snitele la Florescu,nu joaca cu mine,n-are energie....Se pare ca D-l Leo a confundat lemnul cu un ciocan de facut snitele...) Mai, Leo cand vi la Timișoara iti dau eu fratioare un ciocan de batut snitele, nu mai da cu lemnul !
Multumesc pentru poze si pentru pasiunea cu care tratezi toate lemnele.eu zic ca e un lemn f valoros !! poate ca e deja lemnul de pus in vitrina insa cred ca si de-acum incolo poate sa ne surprinda cu calitatile lui un lemn deosebit zic eu ! poate dl leo al pastreaza ca amintire sau poate va juca cu el ca un lemn nou !! decizia ai apartine !!oricum cred ca prima dragoste nu se uita niciodata !! accidente se mai intampla !! multumesc!!,,...