Laurențiu, nu vreau sa „ma bag în seama”...vreau doar sa-ți spun pe scurt ce cred ca ți-ar prinde bine la timpul prezent, ca sa spun așa...Spuneai ca te-ai apucat de tenis de masă ca sa slabești și...ai prins drag de sportul asta acum. Perfect pâna aici, ca și tendința de a-ți cumpara...tot ce-i m.nou și m.scump în domeniu asta...Toți începatorii, sau majoritatea, fac aceleași greșeli, iar unii sunt atât de capoși, ca nici cu...evidența faptului greșit în fața ochilor, nu accepta uneori nici în ruptul capului ca c.c.credeau ei ca-i bine...nu-i ajuta...Eu joc de cca 30 de ani pingpong și-mi aduc aminte c-am cazut prada și eu la cele scrise mai sus...Tu acum, ești practic la început...și nu e recomandat sa-ncepi sa joci...din prima, cum s-ar spune...cu fețe groase și tari...Xiom Sigma Pro...și lemn Li Ping Kitex...Ambele sunt pt jucatori destul de rutinați sa zicem, care au simțurile formate (al mingiei,al paletei,al terenului,al fileului,al mesei) și care se adapteaza ușor oricaror schimbari intervenite în jocul adversarilor sau al simțurilor m.sus enumerate. Poate ca n-a avut cine sa te îndrume cum trebuie de la început și asta e...sau așa ai vrut tu și nu s-au potrivit...nu-i bai. De obicei nu ma bag în seama pe forum,dar acum am vazut la tine,?n scris,cel puțin,disponibilitate...și asta-i un mare lucru,la începatori...și-am zis ca n-aș deranja cu un sfat,care nu-i obligatoriu de urmat,dar poate ca da de g?ndit și-atunci e f.bine venit, pt ca cel în cauza sa se-ndrepte pe calea cea buna...pt el,firește. De exemplu, eu am facut palete pt începatori cu Acuda S3 max și cu Omega IV Elite max...și i-am vazut la ce se adapteaza m.bine fiecare...și ramasesera mirați ca le intrau mingile una dupa alta pe masa...ei având anterior pe palete...Tenergy, Bryce, Primus, Genius,etc...și lemne...numai Primorac daca se poate...ca da bine la...prezentare. La lemne i-am îndreptat catre cele OFF- pe cei ofensivi și ALL sau ALL- pe cei cu tendințe defensive...Au fost ele și discuții...unele chiar de la...vânzatori care...na, te bagi chipurile-n treaba lor (?)...sau chiar de la ei...de la-ncepatori,ca ce fac ei...sa schimbe ei, bunatați de lemne și fețe...dar când au vazut ca-ncep „sa lege jocul”, „sa-l înțeleaga”....sa faca practic faze frumoase,sa aibe control,plasament,chiar și viteza când se mișcau cum trebuie...alta faina s-a macinat la moara...Daca vrei, poți sa ma suni la nr de telefon de pe PM și-ți raspund la c.c. te intereseaza,sau unde ești nelamurit. Scuze pt romanul meu pe teme sportive și-ți urez o zi buna !