ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
O perioda nedeternimat, cu lemnele de "combi" ma retrag, -'poate dau licenta dl.-ui "Laky"
cu scuzele de rigoare - evident onorez comenzile ce am pana acum-
Multumesc pt. intelegere! Levi!
ps. -apelati cu incredere la dl. Pop "Alehandro"

Vreau si eu un lemn,nefiind un mare jucator as dori unul pentru un joc bazat pe spin si atac aproape de masa!Ce lemn imi recomandati?

Vreau si eu un lemn,nefiind un mare jucator as dori unul pentru un joc bazat pe spin si atac aproape de masa!Ce lemn imi recomandati?
pt. spin in primul rand fețele conteaza, lemnul le ajuta... oricum un lemn de off-, cu control, semi-dur (pt.joc aproape de masa)
---------- Post added 13.03.2012 at 08:43 ----------
Nu mai este disponibil-vandut!
---------- Post added 13.03.2012 at 08:45 ----------
disponibil un lemn off, "greu" 109 gr.!, gen -mazunov de la bty-sau "meteor"
---------- Post added 28.02.2012 at 12:14 ----------
- vroiam sa pun niste poze, nu stiu de ce nu reusesc!?
---------- Post added 28.02.2012 at 12:16 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 12:17 ----------
in fine... eu eram de vina
---------- Post added 28.02.2012 at 12:19 ----------
-maner FL, din lemn masiv de cirese

Domnule LEVI tin sa va spun ca lemnul este super si in combinatia focus snipe 3 si palio ck 531 de 0.6 devine ''arma mortala''merge ca uns e super multumesc.

Am reusit in sfarsit sa joc cu lemnul facut de d-voastra - OFF ++ cu carbon (cel cu predare personala intr-o seara geroasa in M.Ciuc). Se ridica intr-adevar la nivelul asteptarilor (foarte inalte de altfel ;-). Superlemn cu un control deosebit dar cu o viteza in plus fata de lemnele OFF++ allwood. Excelent mai ales la jocul departe de masa.

Va multumesc si astept cu nerabdare sa reveniti in domeniul lemnelor combi.

D-le LEVI cu stima v-am apelat ca sa va salut,sa va intreb ce mai faceti si sa va urez sanatate si spor la vinzare. CU STIMA SI RESPECT.

Ultimul lemn achizitionat ,OFF++,este o adevarata bijuterie!!Foarte rapid,control super,manerul se "aseaza" bine in podul palmei..ce mai!sunt incantat de cum ma "asculta"!
Toata stima pentru munca pe care o depuneti!
Va salut cu respect,Csaby.

buna ziua
revin cu apelul meu catre dumneavoastra....ma numesc Lefter Costel din Galați...daca mai aveti mesajul meu vechi, erau acolo caracteristicile lemnului dorit...daca nu o sa revin cu alte date...va multumesc.

Multumesc!- dl. Csaby! este vorba despre un lemn cu carbon-kevlar..
---------- Post added 28.03.2012 at 14:01 ----------
buna ziua
revin cu apelul meu catre dumneavoastra....ma numesc Lefter Costel din Galați...daca mai aveti mesajul meu vechi, erau acolo caracteristicile lemnului dorit...daca nu o sa revin cu alte date...va multumesc.
Da, dl. Costel, am mesajul dvs., deci ramane cum am vorbit la tel., tocmai astazi am primit materie prima..cam pe la luni pot sa expediez
Stmia!

As avea si eu o mare rugaminte la dumneavoastra, as dori un lemn combi sa mearga bine cu iarba pe bachand "halmark friction special" si pe forhand sa fie maxim off pentru a da topspin controlat. Precizez ca stilul meu de joc este aproape de masa spre distanta medie, manerul sa fie normal pt a putea roti paleta si daca ati putea lacui marginile ar fi perfect.
Am rabdare daca o sa dureze mai mult. Multumesc mult, stima

Levi 4 OFF. Un lemn ofensiv extraordinar, atat de mestesugit lucrat incat nici nu se vede materialul compozit. Subtire, flexie minima, moale ca un hinoki la suprafata, dwell time mare. Cea mai confortabila priza FL, pe care am intalnit-o vreodata. Se "lipeste" de mana. Dati o sansa lemnelor Levi si veti afla ca sunt superioare, multor lemne de firma. Despre realizare, sper sa vorbeasca pozele:

Levi 4 OFF. Un lemn ofensiv extraordinar, atat de mestesugit lucrat incat nici nu se vede materialul compozit. Subtire, flexie minima, moale ca un hinoki la suprafata, dwell time mare. Cea mai confortabila priza FL, pe care am intalnit-o vreodata. Se "lipeste" de mana. Dati o sansa lemnelor Levi si veti afla ca sunt superioare, multor lemne de firma. Despre realizare, sper sa vorbeasca pozele:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Doamne!!! Cat de bine arata ! Zici ca este lemn de colectie(vechi si foarte ingrijit)...Ce pot sa spun ?! Bravo si FELICITARI! Il astept si eu pe al meu...:))

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus