mateidumitru
Înțelept
Asa este, sunt doi oameni in fata carora iti cade palaria singura de pe cap.
Toata stima !
Toata stima !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim! -pot sa spun, si in numelui dl. Pop, "Alehandro"Asa este, sunt doi oameni in fata carora iti cade palaria singura de pe cap.
Toata stima !
pt. spin in primul rand fețele conteaza, lemnul le ajuta... oricum un lemn de off-, cu control, semi-dur (pt.joc aproape de masa)Vreau si eu un lemn,nefiind un mare jucator as dori unul pentru un joc bazat pe spin si atac aproape de masa!Ce lemn imi recomandati?
disponibil un lemn off, "greu" 109 gr.!, gen -mazunov de la bty-sau "meteor"
---------- Post added 28.02.2012 at 12:14 ----------
- vroiam sa pun niste poze, nu stiu de ce nu reusesc!?
---------- Post added 28.02.2012 at 12:16 ----------
---------- Post added 28.02.2012 at 12:17 ----------
in fine... eu eram de vina
---------- Post added 28.02.2012 at 12:19 ----------
-maner FL, din lemn masiv de cirese
Da, dl. Costel, am mesajul dvs., deci ramane cum am vorbit la tel., tocmai astazi am primit materie prima..cam pe la luni pot sa expediezbuna ziua
revin cu apelul meu catre dumneavoastra....ma numesc Lefter Costel din Galați...daca mai aveti mesajul meu vechi, erau acolo caracteristicile lemnului dorit...daca nu o sa revin cu alte date...va multumesc.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Levi 4 OFF. Un lemn ofensiv extraordinar, atat de mestesugit lucrat incat nici nu se vede materialul compozit. Subtire, flexie minima, moale ca un hinoki la suprafata, dwell time mare. Cea mai confortabila priza FL, pe care am intalnit-o vreodata. Se "lipeste" de mana. Dati o sansa lemnelor Levi si veti afla ca sunt superioare, multor lemne de firma. Despre realizare, sper sa vorbeasca pozele:
![]()