Multumesc de feedback. Foarte concis si corect D-le Aurel Onut ca de altfel toate cele scrise de dvs pe forum.
Multumesc si pt alte pareri, nimic nu este final, batut in cuie iar informatiile sunt generice cu statutul ca pot inlocuite sau scrise corect ....asteptam un feedback mai complex de la D-ul Levi , cu care deja am discutat in graba si il las sa onoreze comanda ce o are si usor asezam si comunicarea pe fagasul corect.
Fiecare optiune are un balans fin intre cele comunicate. Pentru a aseza toate informatiile la un loc, devine greu de perceput si aglomerat, trebuie selectate cateva "beneficii" pt a fi subliniate. De exemplu "since " a fost trecut fictiv, dar era un element care echilibra compozitia, din cuvinte / litere scurte, dar la alte optiuni incarca prea mult .... Soul blades se poate transforma in USP ( unique selling proposition ) care nu este obligatorie sa insoteasca logoul / icon - dar care echilibreaza compozitia acolo unde este asezata... fiecare are dozaj perfect pentru echilibrul literelor si informatiei. Uneori e important sa mentionezi ce fel de lemn este , alteori ii poti da un nume , gen zimbrul" ca sa personalizezi sau subliniezi numai din nume ... sunt diferite tactici. Omul in general nu poate decodifica mai multe cuvinte deodata si mai ales cu diferite marimi si forme si straturi diferite.
Noi romanii in general, si o spun cu tristete avem o problema cu informatii multe si nestratificate, fara esenta, de aceea am incercat sa "incarc" informatia cu atat cat trebuie pt a nu deveni "un meniu de restaurant"
Un lemn este numai un element din comunicare , el nu ar trebui sa contina tot CV-ul D-lui Levi, ar trebui sa fie o parte integranta de baza a unei comunicari pe mai multe canale, de exemplu un amblaj la o singura culoare ar putea contine descrieri care nu au asezate pe lemn ....o brosura / catalog / on line products, care sa recompuna intregul comunicarii ....Nu mai vorbim de ad-uri de presa ( chestie la care lucrez acum tot ca un exercitiu ).
Trebuie sa ne gandim ca D-UL Levi lucreaza pt piata externa, si trebuie sa aratam ca si ei , cei de acolo dpdv comunicare si "imagine" altfel o sa arate " ca pe vapor" impresie ce o lasa chinezii initial, dar ei echilibreaza extraordinar cu imaginea jucatorilor de top si stilului imbatabil de joc si al politicii preturilor... ar putea sa nu scrie nimic,... decat Made in China ... si tot ar vine ... insa noi cu Made in Romania, avand ion vedere ca Romania nu are imagine in general ... nu insemna nimic , decat prin rare straluciri ca a unor oameni ca D-ul Levi si alticatva , mai ales sportivi ....
De exemplu, versiunea 3 este cea mai vestica dpdv layout /imagine .... curata si la obiect, optiunea 4 este mai apropiata sufletului nostru prin definitia lui, dar pt Occident ... Zimbru nu comunica nimic... putea sa fie scris si pisica ....Caracterul de mana de colo este o "clona " a semnaturii D-lui Levi... nu cea din acte , dar mai artistica , si cat de cat este un caracter deosebit folosit de Guy Ritchie in ultimul film a lui Sherlock Holmes pe generic... de exceptie ...Toate acestea trebuie sa aiba un echilibru bine dozat . Eu am studiat toate lemnele si comunicarea firmelor celebre si pot spune ca sunt mediocre, cu mici exceptii, nu vorbesc de calitatea materialelor ci de vizual ... sincer... sunt obisnuit cu standarde FIFA / UEFA / Champions League / ATP si altele care nu poti spune ca au dat-o in gard ....
O miscare buna ar fi ca sportivii romani de top sa joace cu lemne Levi , dar te poti baga peste combinatiile din spatele scenei ale celor care reprezinta marci occidentale ? Eu zic ca da daca este vointa si patriotism, dar el lipseste si la nivelele superioare ale ... ce sa vorbim de nivelul unei federatii....
Nu incerc sa ma disculp dar fiecare optiune are in spate un "creative rational" care de obicei descrie si insoteste fiecare idee, eu insa nu am mai scris-o lasand pe fiecare la prima mana sa aleaga si sa comenteze, la cald ceea ce vede, altfel descreirea ar fia dus un plus de intelegere dar influenta si perceptia initiala ...Am vrut sa fie clear cristal....de la inceput... Am scris prea mult , dar au trecut vremurile cand un student arunca 2 vorbe aiurea "just do it " si 2 no name dintr-o mutinationala ... cu un buget "catva"de lei pe vremea aceea au transformat o companie de pantofi de sport pt profesionisti intr-un gigant. De atunci s-a ascutit lupta de clasa, s-a inventat FACEBOOK-ul .. Google... Nici lor nu le mai este asa usor ...dar au un avantaj... pe care noi de aici

Asa ca idee un logo la Londra costa 20.000 de euro la o companie specializata , chiar si o cosmetizare a unui logo existent tot atat costa.... atat a platit si Romania pentru frunza D-nei Udrea ... La noi un student cu un computer plin de softuri piratate iti face o porcarie si cu 100 de euro daca nu mai putin , de aceea arata toate firmele si foile cu antet de toata jena la 99 % din firmele romanesti pe langa faptul ca patronul si-a adus contributia din plin cu "sfaturi"
Eu nu mi-am permis sa ii dau sfaturi D-lui Levi cum sa taie , aleaga , lipeasca etc , am venit la Doctorul " de lemne" si l-am lasat sa isi faca treaba, am descris cat am putut eu mai bine ceea ce doresc, si vad ce iese, in schimb iara noi romanii ne pricepem la fotbal politica si ATELE ... din plin. Asta este numai o constatare orizontala a Romaniei 2012.
P.S My spelling generator alias Tastatura cred ca a luat prea multa cafea si se cere schimbata. Cer scuze pt greselile facute din graba si taste "sticky"
Weekend placut
cristake