ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Atentie ierbari!!!
D-nul Levi a descoperit formula magica pt. voi!
Aseara am simtit pentru prima data ca pot face absolut orice cu o iarba greu de controlat si destul de saltareata (Dragon's Talon). Blocurile parca le puneam cu mana, chop-urile mergeau perfect din orice pozitie, atacurile intrau mai toate pe masa fara cel mai mic efort. In mod paradoxal, partea ce se comporta atat de bine cu iarba mi-o facuse Dl. Levi pentru fata neteda. Globe 999 National era destul de saltareata pe partea respectiva (cam in zona Off-), dar foarte usor de controlat. Iarba in schimb nu arunca nici din greseala mingea prea tare. E cu adevarat formula magica, pe care-o cautam de aproape 2 ani.
I-am luat 7 seturi consecutiv cu aceasta combinatie de vis unui amic ce obisnuia sa-mi puna mari probleme. N-as mai da pentru nimic in lume banii pe un Butterfly, Stiga sau Xiom, cand am acasa ceva mai bun si accesibil ca pret...
Un singur experiment trebuie sa mai fac ca sa pot dormi linistit: inlocuirea esentei de balsa cu plop pentru miez. Apoi sper sa ma pot concentra pe joc, desi la cat sunt de curios...
Sper sa-si pastreze d-nul Levi entuziasmul si inspiratia mult si bine. In felul asta comunitatea noastra va avea doar de castigat.
Toata stima pentru dedicatia dvs. si felul in care va tratati clientii!

Multumesc d-le Levi pentru lemnul trimis. L-am testat ieri cu o iarba cu care nu prea puteam sa joc (fiind pe un lemn Butterfly). Am ramas uimit de controlul pe care l-am avut cu lemnul de la dvs. Sper ca va notati detaliile de constructie pentru fiecare solicitant si in functiile de reactiile avute de utilizatori sa puteti trage unele concluzii. Puteti deveni un adevarat Stradivarius al paletelor. Multumesc si mult succes!

buna ziua dl Levi,la pagina 11 jos am vazut un lemn (priza toc) cara seamana mult la aspect cu Stiga.As vrea sa stiu ce lemn este atac, aparare, mediu?M-ar interesa un lemn ca si Bty Viscaria si ca aspect si ca si calitati maner FL.Astept raspuns daca se poate si daca, da, atunci am sa confirm comanda

Ultima editare:
Este un lemn de atac, off, mediu. Viscaria contine, miez ayous, arylat-carbon, si pe ext. limba. Momentan nu am din materialele respective, deci.....nr. de tel. 0747473108 Numai bine!

as vrea sa stiu daca in viitorul apropiat sunt sanse sa achizitionati materialele necesare si sa fabricati lemn asemanator cu Viscaria
- - - Actualizat - - -
Dl. Levi nu vreau sa pun la indoiala priceperea d-voastra in domeniu dar am vazut mai multe site-uri si Viscaria apare peste tot ca fiind exteriorul Koto si miezul Balsa

Da, aveti dreptate, - dupa descrieri asa este, se pare (am reparat una) ca nu a fost original, ori alt fel de Viscaria.... ma rog, da, pe exterior era de Koto (nu limba), dar miez ayous. Asztazi am primit Limba, dar deocamdata Koto nu am gasit.

De cand este "Viscaria", au fost pareri contradictorii asupra formulei. La urma urmei, "Butterfly" nu face publice informatiile asupra formulelor lemnelor pe care le comercializeaza, iar sursele citate de obicei, sunt tot "amatori" ca si noi, care BANUIESC ca formulele ar fi unele sau altele. Daca intra usor unghia in stratul din mijloc, gata, e balsa...;)
Lemnul de la suprafata este mai usor de recunoscut, dar cu lemnele de la interior, este alta poveste, atat timp cat insusi "Butterfly" produce cu variatii foarte mari. Exemplul care-mi vine acum in minte, este de la seria "Innerforce ALC", dar e valabil oriunde: exista in aceasta serie, lemne de peste 100 gr, dar si lemne de sub 85gr. Diferenta vine in primul rand din densitatea lemnului de la mijloc, "Ayous" sau ce o fi el. Trebuie spus ca un "Ayous" foarte usor, se comporta foarte asemanator cu un "Kiri", care se comporta foarte asemanator cu "Balsa" tare.

Multumesc dl. Onut! -aveti perfecta dreptate, da BTY, foloseste mai multe formule...
Am "sapat" si eu un pic, si am reusit sa primesc o bucatica lemn, original din china si se numeste, -lemnul Inparatului, sau Paulownia tomentosa- se pare ca bty, foloseste lemnul respectiv...

As dori un lemn plywood,82-87gr.(150/157),grosime ~6.0 cm,clasa (OFF-,OFF),7 straturi, cu maner FL,usor elastic cu control bun, cu simt de Acustic, daca se poate !.tel.0730404469,

Va salut Dl Levi.
Folosesc fețe Xiom Sigma Europe si un lemn Xiom Extreme S (speed10, control6, 7 plyes, 91g). Mi-as dori sa schimb lemnul cu un Zetro Quad. Apropo ar fi exact combinatia pe care o folositi si dumneavoastra... Eu nu am jucat cu Zetro dar din informatiile pe care le-am gasit mi se pare un lemn bun. Din practica, e o combinatie buna Zetro Quad+Sigma Europe pentru un stil de joc All+ spre Off-?.
Am vazut pe youtube un filmulet in care comparati un lemn facut de dumneavoastra cu un zetro si diferentele pareau minime. Poate imi spuneti ce lemn era, ce greutate are, din ce materiale e facut, poate estimati putin parametrii (plyes, speed, control, stiffness, thicknes ...) si poate un pret.
Multumesc.

Imi cer scuze ca intervin,
Comparatia cu zetro quad , eu am facut-o, in filmulet...d-l Levi mi-a facut mie unul pe care i l-am dat lui Radu668...Lemn Dr.-Levi - FL (este un off spre off+), construit din balsa(centru),soft carbon si lemn de Okume(vechi de 25 de ani)grosime lama=4,9mm...manerul este facut din lemn amestecat cu pluta(asemanator cu cel de la xiom zetro quad, la forma)...este un lemn foarte bun, la grosimea pe care o are lama are un control foarte sporit...viteza si efect superb...greutatea lemnului era 88-89 grame, dar nu se simtea la mana , pentru ca era foarte echilibrat...Lemnul este de vanzare in postul lui radu668...

Inca odata scuze pentru interventie ! Numai Bine !

Multumesc de interventie si scuze pentru confuzie (atat fața de tine cat si fața de Levi). Nu am vazut poze cu el si am crezut ca cel din filmulet era el.
Foarte interesant fimuletul. Lemnul parea ca se comporta excelent. Chiar sunt curios sa aflu mai multe despre el sau eventual sa aflu cat ar costa unul nou facut de Dl LEvi.
O zi excelenta in continuare!

Sunt prea incantat ca sa ma abtin de la a-i multumi din nou d-lui Levi pentru rabdare si entuziasm. Crezusem acum cateva saptamani ca-mi gasise formula magica si iata ca unul din cele 2 lemne la care l-am rugat sa-mi modifice partea gandita pt iarba il depaseste net pe cel atat de laudat. Mi-a mai facut si unul cu miez de plop, foarte bun si acela.
Lemnul de vis pentru iarba mi-a mers cu fețe de la extrem de moi (Dawei 388 D-1) la foarte tari (TSP Curl PH), lucru ce nu mi se mai intamplase. De asemenea, imi ies cu el toate tipurile de lovituri, fara un dram de efort. Atac cu iarba moale (Dawei-ul) de parc-as avea fața neteda. :D
Le recomand cu caldura tuturor ierbarilor cu joc variat (activ) sa-l incerce. Nu vor fi dezamagiti.
Daca vrei doar sa pui chop sau bloc merge si-un lemn Dr. Neubauer, dar pt cine prefera un joc variat, cu atacuri in forta si chiar topspin-uri date cu iarba nu-mi imaginez ca se poate gasi ceva mai bun decat lemnul de la dl. Levi. Am notat amandoi toate formulele de pana acum, sa le poata fi recomandate celor interesati.
S-auzim de bine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus