Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pe ultima suta de metri, la echipa GLADIATORII, se inscrie Jan Ove Waldner, intrand si in postura de capitan de echipa. Imi cer scuze vechiului capitan, Mr Navacioiu Marian.
Sa auzim numa' de bine!
Sa vina si cu ceva beuturi spirtoase, sa mixam limbilePe ultima suta de metri, la echipa GLADIATORII, se inscrie Jan Ove Waldner, intrand si in postura de capitan de echipa. Imi cer scuze vechiului capitan, Mr Navacioiu Marian.
Sa auzim numa' de bine!
Inscrierea echipei Premium Pils a avut loc in termenul regulamentar, dar nu am validat inscrierea decat dupa confirmarea componentei corecte.Totusi suntem intr-o competitie cu un regulament...as avea o singura intrebare sau o lamurire:
" Inscrierea si participarea echipelor se poate face pana pe data de 3 aprilie.
Informatii privind Regulamentul si modul de participare gasiti in topicul:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...onat-pe-echipe "
Mai este valabil sau nu, procedam la un nou regulament....???.....
Corect a fost sa cunoastem de la bun inceput conditiile de participare...si ne-am si inscris in consecinta!?
---------- Post added 20.04.2012 at 21:43 ----------
Si pentru a evita vreo neintelegere.....NU sunt de acord cu inscrieri suplimentare dupa ce termenul "oficial" respectiv 03-04-2012 a expirat !!! -
Cristian Cristescu ( cpt. " Creativii" )