Seria a IV-a Muntenia Sud

:wave: hmmm...deja se aud zgomotele specifice de la ascutitul sabiilor,acum mult mai acut,apropiindu-se prima confruntare....pana sambata dimineata,mare mirare sa nu se inscrie si alte echipe,si sa se mai majoreze cu cate un coleg,asa pe ultima suta de metri.

Ultima editare:
La Prahova Baicoi al v- lea jucator Birligea Gabriel
Si eu prefer sa se joace fiecare cu fiecare chiar daca ne va lua mai mult timp cred ca o sa gasim inca o data libera in calendar.
Vom vedea concret la sala cate echipe vor fi prezente si atunci vom hotari

Ultima editare:
Schimbari de ultima ora!!!

Schimbari de ultima ora!!!

Pe ultima suta de metri, la echipa GLADIATORII, se inscrie Jan Ove Waldner, intrand si in postura de capitan de echipa. Imi cer scuze vechiului capitan, Mr Navacioiu Marian.
Sa auzim numa' de bine!

Pe ultima suta de metri, la echipa GLADIATORII, se inscrie Jan Ove Waldner, intrand si in postura de capitan de echipa. Imi cer scuze vechiului capitan, Mr Navacioiu Marian.
Sa auzim numa' de bine!

In echipa Gladiatorii, toate cele 6 locuri au fost deja ocupate. Daca persoana respectiva tine neaparat sa participe in Liga, poate anunta o alta echipa, impreuna cu Persson, Carlsson Johansson Bengtsson si alti Oldies (son).
Locul de capitan al D-lui Navacioiu ramane neatins.

Salutare!daca nu va este cu suparare,as vrea saanunt o schimbare de componenta la echipa "La Familia",in locul lui Fodoran Cosmin( care munceste in fiecare wekemd) cu Nicolae Alexandru(baiatul lui Floraru)....deci tot din "familie" face parte///////

Totusi suntem intr-o competitie cu un regulament...as avea o singura intrebare sau o lamurire:
" Inscrierea si participarea echipelor se poate face pana pe data de 3 aprilie.
Informatii privind Regulamentul si modul de participare gasiti in topicul:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...onat-pe-echipe "
Mai este valabil sau nu, procedam la un nou regulament....???.....
Corect a fost sa cunoastem de la bun inceput conditiile de participare...si ne-am si inscris in consecinta!?
---------- Post added 20.04.2012 at 21:43 ----------
Si pentru a evita vreo neintelegere.....NU sunt de acord cu inscrieri suplimentare dupa ce termenul "oficial" respectiv 03-04-2012 a expirat !!! -
Cristian Cristescu ( cpt. " Creativii" )

Totusi suntem intr-o competitie cu un regulament...as avea o singura intrebare sau o lamurire:
" Inscrierea si participarea echipelor se poate face pana pe data de 3 aprilie.
Informatii privind Regulamentul si modul de participare gasiti in topicul:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...onat-pe-echipe "
Mai este valabil sau nu, procedam la un nou regulament....???.....
Corect a fost sa cunoastem de la bun inceput conditiile de participare...si ne-am si inscris in consecinta!?
---------- Post added 20.04.2012 at 21:43 ----------
Si pentru a evita vreo neintelegere.....NU sunt de acord cu inscrieri suplimentare dupa ce termenul "oficial" respectiv 03-04-2012 a expirat !!! -
Cristian Cristescu ( cpt. " Creativii" )
Inscrierea echipei Premium Pils a avut loc in termenul regulamentar, dar nu am validat inscrierea decat dupa confirmarea componentei corecte.
In privinta respectarii riguroase a termenului de inscriere, tinand cont ca este prima editie, am urmarit spiritul competitiei, echipele inscrise ulterior datei fiind echipe de copii.

De acord mai mult de 100% cu inscrierea copiilor, ma refer insa IN SPECIAL la MODIFICARI, respectiv COMPLETARI in componenta echipelor deja inscrise...si nu ma refer aici deloc la copii sau eventual juniori!..dar avem avem destule exemple chiar aici in posturile anterioare !..

Daca la grupe de 6 se calificau primii 3, sa inteleg ca acum vor merge mai departe 6 din 12 ? primii 2 la open, urm 4 amatori iar celelalte 6 la grupa de consolare?

Ziua de sport s-a incheiat la ora 5, fiecare echipa a jucat cate 5 sau 6 jocuri, intr-un ritm extraordinar, eu am jucat 14 jocuri, sunt stors, nu m-a recunoscut nevasta, mi-a disparut burta si doua kilograme, desi m-am hidratat la maximum.
Ca jucator, am jucat cu mult mai mult curaj decat la individual, stiind ca nu am nimic de pierdut si chiar am jucat la nivelul super.
Ca organizator, a fost cel mai simplu turneu, fiecare stia ce are de facut, nu am avut evenimente nedorite, toata lumea a parut foarte multumita.
Solutia jocurilor fiecare cu fiecare in grupa de 12 mi s-a parut geniala, multumesc celui care a oferit-o, toti cei prezenti au fost incantati.
Solutia rezervei a fost mult utilizata, strategii echipelor avand mult de lucru...
Rezultatele dupa etapele jucate si clasamentul intermediar... maine.
Altfel, abia astept sa ne revedem la Viva Sport!

DA, imi cer scuze nu am realizat ca cititorii forumului nu au fost acolo :D, totul a mers foarte bine, foarte buna ideea cu o singura grupa de 12, antrenante meciurile, neaparat trebuie amplificat fenomenul pentru anul viitor, mai multe etape!!! Multi jucatori buni, multe meciuri grele pentru toata lumea, nu e ca la un turneu open unde stii cam sigur care ies primii 4, aici e cu emotii mari pentru toti.

PS: Daca s-ar acoperi toate geamurile din sala ar fi si mai bine!

Iata ca ideea acestui campionat pe echipe s-a dovedit foarte foarte buna, mie unul mi-a placut foarte mult, felicitari organizatorilor. Desi sunt convins ca la toti cei prezenti le-a placut vad ca nu se inghesuie nimeni sa-si exprime aprecierea in schimb daca era ceva de criticat se gaseau o multime de carcotasi care sa ne spuna cat de rau a fost.

Back
Sus