Ma autoinvit si eu in echipa La Familia ca si ....maseur ....Ca jucatori nr. 4,5,6, Vasile Fodoran va fii manager general.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ma autoinvit si eu in echipa La Familia ca si ....maseur ....Ca jucatori nr. 4,5,6, Vasile Fodoran va fii manager general.
Nasule mai bine vi la noi si daca te pregatesti suficient poate prinzi un loc de titular, ca doar stiloul imi apartine !Ma autoinvit si eu in echipa La Familia ca si ....maseur ....
Acest mesaj a fost un raspuns la mesajul lui Alextu ar trebui sa-l masezi pe Boaca la ........cap.Glumeam dar,sa stii ca suntem destul de amariti si n-avem fonduri si pt. maseur si altealea......
Ma ofer voluntar nea Vasile ...pt LA FAMILIA oricetu ar trebui sa-l masezi pe Boaca la ........cap.Glumeam dar,sa stii ca suntem destul de amariti si n-avem fonduri si pt. maseur si altealea......
---------- Post added 04.04.2012 at 09:15 ----------
Acest mesaj a fost un raspuns la mesajul lui Alex
Capitan este Tanase Horia nu Tanase TiberiuInscriere echipa:
Vivasportshop.ro
Tanase horia
Tanase tiberiu
Berzan alexandru
Constantin teodor
Niculae dan
Zamfir ionel
Capitan: tanase tiberiu
htanase(at)yahoo.com
Tot aia. in Baicoi pe dreapta...Dane sala este tot aia de la ultimul concurs sau este alta?
luati va rog in considerare si echipa premium pils formata din ene dragos, ionescu victor si draganescu viorel. multumim