Seria a IV-a Muntenia Sud

:clap:
Iata ca ideea acestui campionat pe echipe s-a dovedit foarte foarte buna, mie unul mi-a placut foarte mult, felicitari organizatorilor. Desi sunt convins ca la toti cei prezenti le-a placut vad ca nu se inghesuie nimeni sa-si exprime aprecierea in schimb daca era ceva de criticat se gaseau o multime de carcotasi care sa ne spuna cat de rau a fost.
Multumind pentru aprecieri,cu siguranta se poate si mai bine,nu suntem perfecti,perfectibili da.Sincer,parerea mea personala,este ca niciodata nu s-au jucat atatea jocuri de fiecare jucator,ca ieri,si,ce e mai important,cu timpii morti tinzand spre zero,cu un alt aplomb fata de fiecare joc(specific jocurilor pe echipe)......samd.Cu convingerea ca aceasta idee(adica acest sistem pe echipe)s-a clarificat,daca mai era nevoie,ca sunt exclusiv numai plusuri pentru o asa initiativa,sunt convins ca,macar se v-a perpetua acest sistem,daca nu cumva se poate imbunatati.Felicitari,daca mai este nevoie,tuturor participantilor,o intalnire cu multa buna dispozitie,fara stresul specific turneelor A,si nu in ultimul rand(chiar in prim-plan as puncta) ca un asemenea turneu permite a se termina jocurile propuse,la o ora mai mult decat R E Z O N A B I L A.

Ultima editare:
S-a terminat repede, dar sa nu uitam ca au fost in jur de 70 de jucatori. Nu se poate compara cu un turneu A, doar cu un B poate.
Altfel, organizarea a fost foarte buna, timpi morti putini, fara condens, lumina buna in jumatate de sala, slaba in cealalta.
Multumim pentru gazduire:)

s-a gasit la sala un prosop si un pulover,cei care le-au pierdut sunt rugati sa ma contacteze:0757671786;0723062403 lucian bozga

Etapa nr 6- intermediara- se va disputa intre echipe din aceeasi localitate:

TT Targoviște- Niste Batrani Targoviște
Prahova Baicoi - TT Toort Baicoi
Gladiatorii București - TTWin București
Ronini București - La Familia București

De asemenea se va disputa si meciul dintre Ronini si TT Win București, nefinalizat in etapa precedenta.

Jocurile se vor disputa pana pe 9 iunie, data la care se vor disputa ultimele etape.

Va asteptam la Viva Sport pe 9 iunie!

Nu am putea juca si "Gladiatorii București - Viva Sport"?

PS: mentionez ca nu am vorbit cu ceilalti componenti ai echipei Viva deci vorbesc in numele meu.

PS2: cred ca nu am citit bine, restul meciurilor se vor juca oricum p 9 iunie la Viva deci probabil le vom juca acolo. Imi cer scuze.

Ramane valabila data de 9 iunie pentru concursul pe echipe?

Da, concursul pe echipe seria Muntenia se va incheia pe data de 9 iunie la Viva Sport.
In aceeasi zi la Viva Sport este programata si etapa de divizia B dintre SK1-SK3.

Dane baga si meciurileTTwin -Ronini 5-2
si TTwin -Gladiatorii 0-5

Dane pe 9 iunie la ce ora se joaca etapa a doua la Viva ca nu este scris ?

Clasamentul inainte de etapa Viva Sport:

Primele jocuri care se vor disputa sambata, incepand cu ora 9,00:

Ciurli Burli-- Prahova
Niste Batrani-- TT Win
Creativii-- Teleajenul
TT Targoviște-- La Familia
TT Top Sport Baicoi-- Ronini
Gladitorii-- Viva Sport

Completare echipier: Pozitia Nr.6 - Popescu Valentin
Emil Tudor - preia si sarcinile si indatoririle Capitanului de Echipa...
Mult succes...si Fair Play - ul sa fie la loc de cinste...!!
Cristian Cristescu
- - - Actualizat - - -
Echipa : CREATIVII - București
Completare echipier: Pozitia Nr.6 - Popescu Valentin
Emil Tudor - preia si sarcinile si indatoririle Capitanului de Echipa...
Mult succes...si Fair Play - ul sa fie la loc de cinste...!!
Cristian Cristescu

clasament aproximativ
1 gladiatorii
2 la familia
3 ciurli burlii
4 ttwin echipa mea
5 ronini
toate București
6 Baicoi
informatii pt nea Deny
- - - Actualizat - - -
meci strins gladiatorii-la familia 5-4
- - - Actualizat - - -
si la famila ciurli burli 5-4

Cel de-al doilea turneu s-a incheiat, in aceeasi atmosfera calda de prietenie, voie buna si multa oboseala. Meciuri stranse, cateva mici surprize, una peste alta o sambata frumoasa.
Felicitari echipei Gladiatorii, care a reusit sa rastoarne calculele initiale si sa invinga in meciul vedeta echipa La Familia!
Bravo pentru campioana seriei SUD, echipa Gladiatorii, pentru care au jucat:
Lungu Cosmin
Dumbrava Nicu
Dumbrava Georgian
Micuda Mihai
Dascalasu Viorel si
capitanului echipei, Marian Navacioiu!

Ultima editare:
Back
Sus