Raspunsul este simplu legat de mesele Amatur: 3 mese sunt la Gura Humorului - achizitionate in 2010; 4 mese sunt la Arad - achizitionate in 2011.
...poate ca totusi ar putea fi mai rasfirate putin
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Raspunsul este simplu legat de mesele Amatur: 3 mese sunt la Gura Humorului - achizitionate in 2010; 4 mese sunt la Arad - achizitionate in 2011.
La echipa Cleopatra Barlad calificata din seria II al 4 lea jucator e Surdu Marcel celelalte doua pozitii urmand a fi stabilite ulterior de Iulian Bularda
Sorin daca ai citit bine ms. ai vazut ca tocmai acest lucru am mentionat si m-am referit la mesele care au fost achizitionate de catre amatur,pe care uni au pus monopol,ma intreb de ce nu s-au repertizat pe regiuni?
Pe aceasta cale mai vreau sa-ti multumesc inca odata pentru munca,timpul si bugetul pus in slujba amaturului.
Cu respect Deni.
Cu scuzele de rigoare,eu nu sunt lamurit; la Fălticeni echipa formata din D-nii: Surdu Marcel, Bularda Iulian ,Onisei Florin si Anghel Alex, cui apartinea totusi? Barlad? sau Iași?
Gresit, nu mai am nici o intrebare, cel putin pentru tine.multumescIntrucat capitanul si sponsorul echipei e din Barlad,echipa e considerata din Barlad,asa cum s-a notificat de la inceputul competitiei.Ei au venit oricum cu un loc calificant in plus.Meciurile jucate de ei cu celelalte echipe (cei care le au jucat)
nu au contat din cate am vazut in ierarhia finala a seriei.Conform regulamentului publicat jucatorii pot fi din orase sau regiuni geografice diferite capitanul(eventual sponsorul) stabilind ce zona sau oras reprezinta.Urmatoarea intrebare va fi probabil:echipa formata din Ilies,Spanu,Ursulean Fl si Ursan cui apartine?:Straja,Vicov sau Rădăuți?
Sibiu le pune la dispozitie prin gardieni?
Cred ca un criteriu masurabil si transparent, totodata tinand cont ca este prima editie si nu avem un rating al fiecarei echipe in parte, ar fi totalul primilor 3 coechipieri dpdv al MA.Ce inseamna impartire echilibrata in 4 grupe ? Cred ca ar fi bine sa se specifice concret care sunt criteriile dupa care se face aceasta impartire. Aceste criterii trebuie, neaparat, sa fie masurabile si verificabile de catre toti participantii.
Este posibil ca un openist dint-o echipa calificata de Amatori sa fie transferat la o alta echipa calificata de Open?
- - - Actualizat - - -
Da, acesta este un criteriu masurabil si transparent, de care trebuie sa se tina cont in repartizarea echipelor
Cred ca un criteriu masurabil si transparent, totodata tinand cont ca este prima editie si nu avem un rating al fiecarei echipe in parte, ar fi totalul primilor 3 coechipieri dpdv al MA.
Este posibil ca un openist dint-o echipa calificata de Amatori sa fie transferat la o alta echipa calificata de Open?
- - - Actualizat - - -
Cred ca un criteriu masurabil si transparent, totodata tinand cont ca este prima editie si nu avem un rating al fiecarei echipe in parte, ar fi totalul primilor 3 coechipieri dpdv al MA.
Din ce categorii pot fi, atunci, jucatorii ce pot completa lista in echipa calificata la Open?Nu este posibil, echipele de OPEN nu au voie sa transfere jucatorii altei echipe, ci, doar sa completeze lista pana la 6.