LIGA AMATUR 2012 -campionat pe echipe

Si eu cred ca era mai bine daca s-ar fi jucat si finala tot in aceeași zi sau in ziua urmatoare.Era mai mica cheltuiala.Inca o deplasare pana la Topoloveni pt.echipele care se califica o sa fie o cheltuiala in plus.
Mi se pare ca la început așa era stabilit cu o singura etapa finala in toamna,dar s-a modificat pe parcurs.

Datorita retragerii jucatorului Chirita Cristian si ulterior a jucatorului Stanciu Silviu , echipa TC Energy Călărași se retrage de la acest turneu ... Mult succes participantilor !

In echipa Fantastica de la Cluj are loc o schimbare de ultima ora in locul Alexandrei Silveira vine cu forte proaspete Moldovan Ioan.

Cu atatea retrageri și inlocuiri (de echipe) putem spune ca prima etapa s-a desfasurat cam degeaba.
In alta ordine de idei propun sa se ia in calcul varianta de desfasurare a etapei finale tot maine, dupa masa. Daca e sa mearga lumea la Topoloveni pentru inca cateva meciuri o sa apara cheltuieli mari si inevitabil alte echipe retrase. Stiu ca nu sunt cupe , medalii pregatite pentru maine dar asta se poate rezolva ulterior, la turneul final.
Maine cand sunt adunati toti cei implicati si interesati s-ar putea hotari acest aspect. Ce ziceti?

Daca ramane timp si daca mai este energie se poate lua o decizie dar nu inainte de incepere, mai ales ca pentru acesta decizie sunt mai importanti cei ce raman calificati (direct interesati) decat cei ce pleaca.
Parerea mea este ca nu ramane timp. Dupa jocul "la dublu" se face tarziu.

Cu atatea retrageri și inlocuiri (de echipe) putem spune ca prima etapa s-a desfasurat cam degeaba.
In alta ordine de idei propun sa se ia in calcul varianta de desfasurare a etapei finale tot maine, dupa masa. Daca e sa mearga lumea la Topoloveni pentru inca cateva meciuri o sa apara cheltuieli mari si inevitabil alte echipe retrase. Stiu ca nu sunt cupe , medalii pregatite pentru maine dar asta se poate rezolva ulterior, la turneul final.
Maine cand sunt adunati toti cei implicati si interesati s-ar putea hotari acest aspect. Ce ziceti?
Noi ne am retras tocmai din aceasta cauza,deja ne am facut alte planuri,nu suntem singurii in aceasta situatie,propunerea aceasta e hazlie

Daca ramane timp si daca mai este energie se poate lua o decizie dar nu inainte de incepere, mai ales ca pentru acesta decizie sunt mai importanti cei ce raman calificati (direct interesati) decat cei ce pleaca.

Parerea mea este ca nu ramane timp. Dupa jocul "la dublu" se face tarziu.

Ar fi posibil sa ramana timp si pt. faza finala, daca se renunta la campionatul de dublu ... si eventual acesta din urma sa fie reprogramat la o data ulterioara (in locul fazei finale, la Topoloveni, cand ar putea fi o participare mai numeroasa, nu doar cea formata din jucatorii echipelor calificate in faza finala - partea 1).
Insa acest aspect se va putea analiza concret doar dupa finalizarea partii intai a fazei finale (primele 3 meciuri de echipa).
Pe de alta parte, nu ne sunt cunoscute implicatiile ce ar rezulta asupra celor doua organizari (Reghin si Topoloveni).

daca eu nam participat nicio odata la un turneu A as pute participa?......
- - - Actualizat - - -
daca eu nam participat nicio odata la un turneu A as pute participa?......

Back
Sus