LIGA AMATUR 2012 -campionat pe echipe

Lista echipelor participante la OPEN:

Cele doua locuri ramase libere au fost ocupate de echipele Tg Jiu si Ciurli Burli - București.

Lista echipelor calificate la Amatori:

Pentru calificarea pe locurile ramase libere au confirmat participarea:
Teleajenul Valenii de Munte
Secuii Praid
Fantastic Four Cluj Napoca
Au ramas doua locuri libere, pentru care asteptam raspunsuri de la echipe plasate pe locurile urmatoare in grupe:
Leoparzii Pitești;
Prahova Baicoi;
Gry club;
TT Bistrița.

Nu cred ca vom bate 700 km pt a juca 3 meciuri de echipe sistem "cel mai bun din 9 meciuri"Adica 3-4 meciuri de om.
Propun sa jucam faza I,cei care se califica continua in faza II,ceilalti fac campionat de dublu sau ce o fi.Chiar daca nu ne calificam,avem macar sansa de a juca mai multe meciuri.
Voi posta optiunea(retragere-participare) dupa ce se ia in calcul aceasta propunere

Mai bine se organiza openul intr-o localitate si amatorii in cealalta Reghin si Topoloveni .
Se jucau toate meciurile in acceasi zi si se mai micsorau cheltuielile pentru fiacare echipa.

Nu cred ca vom bate 700 km pt a juca 3 meciuri de echipe sistem "cel mai bun din 9 meciuri"Adica 3-4 meciuri de om.
Propun sa jucam faza I,cei care se califica continua in faza II,ceilalti fac campionat de dublu sau ce o fi.Chiar daca nu ne calificam,avem macar sansa de a juca mai multe meciuri.
In cele 6 ore destinate Fazei I pe echipe, fiecare participant (al unei echipe de 3 ) va juca garantat intre minim 5 si maxim 9 jocuri. Este mai mult decat la oricare grupa de turneu individual. Majoritatea jocurilor vor fi insa foarte echilibrate si pot fi foarte solicitante.
Turneul de dublu inseamna inca minim 3 jocuri pentru fiecare, sau chiar 8 jocuri pentru fnalisti, iar majoritatea jucatorilor isi incheie jocurile pe la ora 18-19.
Disputarea intregului turneu intr-o singura zi ar insemna 7 jocuri pentru fiecare echipa (14-21 de jocuri pentru cei mai buni jucatori), mult mai mult decat la oricare din turneele zonale, pe care le-am simtit pe propria piele. Finala ar fi la miezul noptii, intre doua echipe stoarse de vlaga... Experianta de la Zalău nu ar trebui repetata.
Programul acestor faze a fost discutat si anuntat inca din primavara. Modicarea lui cu o saptamana inainte de disputare ar ingreuna munca organizatorilor si ar crea confuzii celor 32 de echipe. Experienta acestui an va fi importanta pentru campionatul din 2013.

OK..
Daca pana sambata nu revin cu precizari considerati-ne retrasi

OK..
Daca pana sambata nu revin cu precizari considerati-ne retrasi
Cataline,nu va retrageti din competitie,lasandu-ne pe noi dornenii singurii din judet sa dam piept sau sa tinem piept in lupta cu restul tarii.Desi ne vom ;vinde; scump pielea,nu suntem siguri ca vom reprezenta la cote inalte prestigiul judetului,evitent in tenisul de masa.Citind cu atentie cele scrise de DAN2,consider ca are perfecta dreptate in cele expuse mai sus.Poate iti gasesti un sponsor pentru diminuarea cheltuielilor inerente participarii echipei tale la acest concurs,care se anunta foarte tare pentru ambele categorii.Te rog ,reflecteaza la cele scrise si spune DA participarii echipei la competitie.(Acest DA,parca mi se pare conoscut ca l-am mai intalnit cumva la sfarsit de luna iulie,oare iti mai amintesti de el?).

Echipa Iris 1 va avea componenta:Tascianu Cristian,Erdely Marc,Varady Marc.Cei doi Marc vin de la echipa Iris 2 si din cite stiu indeplinesc conditiile de participare.

LEOPARZII au in componenta urmatorii jucatori:
LUCA MARIUS
DRAGAN VALENTIN
VADUVA GABRIEL
GORUM ADRIAN
BARBULESCU BOGDAN
DINICESCU ION

Din Bistrița confirma echipele:
Speed:
Nistor Dorel
Sipos Renata
Pop Sorin
Bauer Lajos
Apian Florin
Mobistil:
Capota Gugu
Tira Viorel
Garaz Mircea
Parcalab Mihai
Rus Mihai
Scurtu Nicolae

Ultima editare:
Se transfera la Pinguinii Zburatori Sibiu, Macovei Liviu in locul lui Aron Darie, care este accidentat. Precizez ca Macovei Liviu nu a jucat in div. B in acest tur de campionat.

Echipa SGSL Cluj-Napoca este definitivata ... inca de la momentul anuntarii ei, la inceputul acestui campionat pe echipe:
Serban Nascu
Gabi Gogu
Silviu Garduli
Levente Toth (Shuny)

Capitan de echipa: Gabi Gogu (0722.420.549)
In urma negocierilor purtate intre "impreari", am obtinut completarea echipei SGSL Cluj cu un "stranier": Farkas Gabor.

In urma negocierilor purtate intre "impreari", am obtinut completarea echipei SGSL Cluj cu un "stranier": Farkas Gabor.
Voi aveti pile la Dan2 ;), cand am vrut sa-l atragem pe Gabi la noi, Dan mi-a zis ca are nevoie de el in div. B.
Ma bucur ca poate juca intr-o echipa de nivelul lui, si mai ales ca joaca la voi.
Eu va tin pumnii, sa castigati campionatul.

Feri cred ca asta este ultima gluma pentru ca Gabi a jucat in divizia B nu ca mar deranja ,dar regulamentul ala este de toata ............
de Ando
- - - Actualizat - - -
Feri cred ca asta este ultima gluma pentru ca Gabi a jucat in divizia B nu ca mar deranja ,dar regulamentul ala este de toata ............
de Ando

La alta echipa vad ca se fac doua transferuri ,cred ca echipa TT Win București se va retrage ,pentru ca am vazut ca regulamentul asta este facut
ca si in politica.Na ovar:-(

Callatis Mangalia:
Sterea Viorel
Medeleanu Stefan
Motisan Dragos
Barbu Mircea.
Toti jucatori in Divizia... Tudor Vladimirescu!...

Ultima editare:
Daca pinguinii zburatori spun ca fac achizitii/transfer pe Macovei Liviu pe motiv ca nu a jucat...atunci dorim si noi, cei de la Gry Club sa achizitionam pe Roman Iulian...si va informez ca ultimul meci in divizia B la avut impreuna cu Macovei Liviu. Asa ca daca este permis la unii se permite si la altii.
Mie personal nu mi se pare normal, pt ca asa cum spun ante-vorbitorii mei se cam duce naibii regulamentul. Oricum la anul aducem jucatori sa joace pentru noi.
Apropo
Roman Iulian in locul lui Oprea Nicolae (blatistul)
Astept validare!

callatis mangalia:
Sterea viorel
medeleanu stefan
motisan dragos
barbu mircea.
Toti jucatori in divizia... Tudor vladimirescu!...
Ultima ora!
Trupele noastre raman in cazarmi... Nu vor lupta in aceasta batalie!
Ranile ne dor...
Dar nu capitulam! Vor mai fi razboaie...

Back
Sus