Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
In cele 6 ore destinate Fazei I pe echipe, fiecare participant (al unei echipe de 3 ) va juca garantat intre minim 5 si maxim 9 jocuri. Este mai mult decat la oricare grupa de turneu individual. Majoritatea jocurilor vor fi insa foarte echilibrate si pot fi foarte solicitante.Nu cred ca vom bate 700 km pt a juca 3 meciuri de echipe sistem "cel mai bun din 9 meciuri"Adica 3-4 meciuri de om.
Propun sa jucam faza I,cei care se califica continua in faza II,ceilalti fac campionat de dublu sau ce o fi.Chiar daca nu ne calificam,avem macar sansa de a juca mai multe meciuri.
Cataline,nu va retrageti din competitie,lasandu-ne pe noi dornenii singurii din judet sa dam piept sau sa tinem piept in lupta cu restul tarii.Desi ne vom ;vinde; scump pielea,nu suntem siguri ca vom reprezenta la cote inalte prestigiul judetului,evitent in tenisul de masa.Citind cu atentie cele scrise de DAN2,consider ca are perfecta dreptate in cele expuse mai sus.Poate iti gasesti un sponsor pentru diminuarea cheltuielilor inerente participarii echipei tale la acest concurs,care se anunta foarte tare pentru ambele categorii.Te rog ,reflecteaza la cele scrise si spune DA participarii echipei la competitie.(Acest DA,parca mi se pare conoscut ca l-am mai intalnit cumva la sfarsit de luna iulie,oare iti mai amintesti de el?).OK..
Daca pana sambata nu revin cu precizari considerati-ne retrasi
In urma negocierilor purtate intre "impreari", am obtinut completarea echipei SGSL Cluj cu un "stranier": Farkas Gabor.Echipa SGSL Cluj-Napoca este definitivata ... inca de la momentul anuntarii ei, la inceputul acestui campionat pe echipe:
Serban Nascu
Gabi Gogu
Silviu Garduli
Levente Toth (Shuny)
Capitan de echipa: Gabi Gogu (0722.420.549)
Voi aveti pile la Dan2In urma negocierilor purtate intre "impreari", am obtinut completarea echipei SGSL Cluj cu un "stranier": Farkas Gabor.
Feri cred ca asta este ultima gluma pentru ca Gabi a jucat in divizia B nu ca mar deranja ,dar regulamentul ala este de toata ............
de Ando
Ultima ora!callatis mangalia:
Sterea viorel
medeleanu stefan
motisan dragos
barbu mircea.
Toti jucatori in divizia... Tudor vladimirescu!...