ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Recomand cu incredere.
O persoana de nota 10, am achizitionat astazi o paleta de la el.
Sunt foarte multumit.

Mda:))
Momentan joc la masa de la servici si la cea de acasa..
Dar nu exclud ca pe viitor sa vin si la sala:)
P.S
Multumesc pentru sfaturi.
80% din configuratie e luata la recomandarea ta. In afara de fata Moon in locul lui Red Diamond la recomandarea lui Vlad.

ACUM 6 luni cam tot cu ea ( PALETA ) am inceput ( fara Moon ) si inca sunt in cautarea GRAALULUI ... Numai Vlad stie cate fete am schimbat :cool: si inca mai am de sapat...
Maine din nou vedem ce stiu si "tichiile ", "Dragonii" si "vechile stihii" :eek:... dar mai presus de toate este placerea de a juca, fie ca esti invingator, fie ca esti invins si reusesti sa coagulezi ce este bun si rau intr-un "relax m?lange".

ACUM 6 luni cam tot cu ea ( PALETA ) am inceput ( fara Moon ) si inca sunt in cautarea GRAALULUI ... Numai Vlad stie cate fete am schimbat :cool: si inca mai am de sapat...
Maine din nou vedem ce stiu si "tichiile ", "Dragonii" si "vechile stihii" :eek:... dar mai presus de toate este placerea de a juca, fie ca esti invingator, fie ca esti invins si reusesti sa coagulezi ce este bun si rau intr-un "relax m?lange".
Trebuie sa precizam ca esti in cautare doar pt. fata de rever. Cu Lemnul si Snipe-ul te intelegi foarte bine. :)

Imi pare rau ca nu am copmandat odata cu paleta si fetele alea la 20 de lei.TRIMITE-MI DOUA FETE Friendship 729 oem(rosu si negru).Adresa o cunosti MULTUMESC

Am primit astazi fețele.MULTMESC.foarte bune le-am mai busterizat eu la burete erau prea rigide , acum merg stas .SALUTARE si sa auzim de bine

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus