Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
cu balsa3mmVa salut d-le Levi!As dori un lemn levi off cu bala de3mm,2straturi de mahon cross 45,si 2straturi de nuc interior.dimensiuni:155x160, 35x22 (latime+grosime),115mm lungime maner.Maner mahon.Chirita Cristian tel.0723287734 din Călărași
maner fl.Va salut d-le Levi!As dori un lemn levi off cu bala de3mm,2straturi de mahon cross 45,si 2straturi de nuc interior.dimensiuni:155x160, 35x22 (latime+grosime),115mm lungime maner.Maner mahon.Chirita Cristian tel.0723287734 din Călărași
- - - Actualizat - - -
cu balsa3mm
Multumesc! - incerc sa fac cat mai repede posibil! Numai bine!Domnule Levi, am vb la telefon si acum va las mesajul. As dori o paleta OFF , de 6,2 mm., cu miner drept , dimensiune normala . Palma mea este de 9 cm. La exterior lemn de nuc pentru jocul de aproape. Adresa mea este : Farcas Relu , str. 1 Decembrie, nr. 109 , Bl. B 6 , ap. 7 , oras Darabani , jud. Botoșani, tel. 0740133824 . . Dupa aprecierile baietilor de pe forum , am devenit nerabdator sa vad lemnul ... Astept colet postal cu plata ramburs. Multumesc anticipat. Stima si succes in activitate .
Am finalizat lemnul, maine expediez... va caut la tel.OK. Daca se poate , va rog sa-mi dati un telefon cind expediati coletul. Daca eventual nu sunt in localitate sa vorbesc cu cineva sa il ridice de la Posta. Astept cu nerabdare.... Va multumesc.
Maine incerc sa expediez lemnul, e gata...Buna ziua d-le Levi! Doresc un lemn cu urmatoarele specificatii: forma simetrica (rotesc paleta în timpul jocului); mâner drept; dimensiuni lama 160 x 160 (ca la un lemn defensiv); masa 80-90g; o fata moale pentru iarba si alta de viteza pentru soft; la conturul de racordare dintre lama si mâner muchiile sa fie rotunjite si lacuite (rotire rapida a paletei). As prefera ca tot lemnul sa fie lacuit. Numarul meu de telefon 074.222.3094. Mihai Stoica