ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am mai primit un lemn de la Dl. Levi ca sa-mi pot folosi si fețele chinezesti ieftine. Foarte bun si acesta.
Mii de multumiri si s-aveti parte de munti de inspiratie si de-acum inainte.

Fac eu ce fac si reusesc sa scot tot ce este mai bun in omul asta. :D
Iata noul lemn OFF, by Levi, cu balsa 3 mm, cate doua straturi de mahon "cross 45 de grade" si nuc la exterior.

Voi aveti "lemn cu suflet" ? ;)

Am si eu o mare rugaminte,....dumneavostra a-ti testat lemnele acestea 3: cel cu maner de pluta si balsa, cel cu 7 straturi (mahon, nuc, etc) si acesta din imagine. Spuneti-mi va rog care dintre ele are cel mai bun raport intre control, efect si viteza, care dintre cele 3 este cel mai echilibrat din acest punct de vedere ? Mi-as dori si eu un lemn cu elasticitate medie, cu maxim 5 straturi de lemn, care sa ma ajute la viteza si control,....la stilul meu de joc efectul vine mai mult din forta si viteza imprimata mingii decat din tehnica. Oare lemnul din imagine, cel cu balsa de 3 mm, mahon si nuc,.....o fi potrivit pentru mine ?
Ultima paleta cu care am jucat a fost Timo Boll ALC cu fete Nittaku Narucross max. Avea un control bun dar viteza nu era asa buna pe cat mi-as fi dorit.
Multumesc fain de informatii, cu respect, Radu :)

Pe deoparte, viteza este invers proportionala cu controlul, desi majoritatea, ni le dorim la maxim pe amandoua. ;) "Echilibrat" este o notiune relativa la preferitele individuale, caci nu suntem toti la fel. Spuneti ca la stilul dvs, efectul vine mai mult din viteza/forta, decat din tehnica, dar sa stiti ca de cele mai multe ori viteza vine din tehnica, nu din forta bruta. Vazand-o candva pe Otilia Badescu la un antrenament, ma minunam cum poate mingea sa zboare "ca trasa din pistol", desi miscarile si efortul erau minimaliste.
Ce pot sa va spun sigur, este ca atat lemnul (lemnele) allwood facute de Levi, cat si cele compozite, va vor aduce in primul rand, un control suplimentar, greu de gasit la aproape orice lemn de firma consacrata. Deasemenea, el stie sa dozeze f bine elasticitatile, prin arta potrivirii materialelor si adezivilor. Viteza lemnelor facute pentru mine, este relativ apropiata, pt ca Dl Levi a "simtit" din discutiile avute, ce-mi trebuie mie. Lemnul din poza, are viteza OFF cu accent pe control. Daca TB ALC cu Narucross v-au nemultumit ca viteza, nu e nici o problema sa-i cereti ceva mai rapid, (allwood sau compozit in functie de preferinta), dar raman la parerea ca ideal ar fi un "allwood" 7 ply usor elastic, cu care sa va imbunatatiti tehnica, eventual sub indrumare specializata.

Ultima editare:
va salut domnule LEVI.as dori sa cumpar un lemn marca DR.LEVI ,un lemn cu un control mare dar in acelas timp sa nu pierd foarte mult nici la viteza.deci as vrea ceva echilibrat intre cele doua,dar as trage mai mult spre control.acum am un photino cu care ma inteleg binisor dar simt ca e un pic cam rapid si pierd la control din cauza asta.greutatea as vrea sa fie intre 80-85gr.mai multe amanunte vorbim la telefon.0752273414 .cu respect nicu silivestru.

Folosesc de doua saptamani un lemn made by Levi, din nuc cu carbon, maner de mahon, finisaje foarte fine.
La viteza lui, are un control neasteptat de bun!... Koszonom/Multumesc, Levi!

Lemn Levi Off 7 alwood

Lemn Levi Off 7 alwood

A reusit domnul Levi sa-mi faureasca un lemn de Super-Liga. Antrenorul meu, care are vreo 10-15 ani de tenis de masă facuti la Clubul din Petrila si a jucat cu toate felurile de palete posibile, spune despre acest lemn ca este de departe cel mai bun pe care a pus m?na vreodata. Are un control excelent, cu fetele Yasaka Rakza 9 puse pe el se comporta extraordinar de bine. Pot face cu mingea tot ce doresc, senzatia oferita de paleta este aceea ca atunci când voi fi 100% obisnuit cu ea, jocul meu la masa va fi âmbunatatit semnificativ. Nici nu stiu ce sa mai spun,.....este clar un lemn de 7 stele.
Va multumesc din suflet d-le Levi, lemnul acesta cu adevarat este facut cu suflet.
Sa va depasiti inspiratiile cu fiecare unicat faurit, cu respect,
Radu :) :))

Buna ziua d-le Levi! Doresc un lemn cu urmatoarele specificatii: forma simetrica (rotesc paleta în timpul jocului); mâner drept; dimensiuni lama 160 x 160 (ca la un lemn defensiv); masa 80-90g; o fata moale pentru iarba si alta de viteza pentru soft; la conturul de racordare dintre lama si mâner muchiile sa fie rotunjite si lacuite (rotire rapida a paletei). As prefera ca tot lemnul sa fie lacuit. Numarul meu de telefon 074.222.3094. Mihai Stoica

Va salut d-le Levi!As dori un lemn levi off cu bala de3mm,2straturi de mahon cross 45,si 2straturi de nuc interior.dimensiuni:155x160, 35x22 (latime+grosime),115mm lungime maner.Maner mahon.Chirita Cristian tel.0723287734 din Călărași
- - - Actualizat - - -
Va salut d-le Levi!As dori un lemn levi off cu bala de3mm,2straturi de mahon cross 45,si 2straturi de nuc interior.dimensiuni:155x160, 35x22 (latime+grosime),115mm lungime maner.Maner mahon.Chirita Cristian tel.0723287734 din Călărași
cu balsa3mm
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
cu balsa3mm
maner fl.

Buna ziua domnule Levi. As dori si eu un lemn Carbo Glass OFF- (cel de 9 straturi; 3 de balsa (de 2 tipuri),2 de carbon 2D, 2 de fiberglass, si pe exterior mahon), 160x152, maner drept (daca se poate).

Multumesc,

Lucian 0766.475.135

Domnule Levi, am vb la telefon si acum va las mesajul. As dori o paleta OFF , de 6,2 mm., cu miner drept , dimensiune normala . Palma mea este de 9 cm. La exterior lemn de nuc pentru jocul de aproape. Adresa mea este : Farcas Relu , str. 1 Decembrie, nr. 109 , Bl. B 6 , ap. 7 , oras Darabani , jud. Botoșani, tel. 0740133824 . . Dupa aprecierile baietilor de pe forum , am devenit nerabdator sa vad lemnul ... Astept colet postal cu plata ramburs. Multumesc anticipat. Stima si succes in activitate .

Da, se poate....am sa trimit mesaj privat. Multumesc!
- - - Actualizat - - -
Domnule Levi, am vb la telefon si acum va las mesajul. As dori o paleta OFF , de 6,2 mm., cu miner drept , dimensiune normala . Palma mea este de 9 cm. La exterior lemn de nuc pentru jocul de aproape. Adresa mea este : Farcas Relu , str. 1 Decembrie, nr. 109 , Bl. B 6 , ap. 7 , oras Darabani , jud. Botoșani, tel. 0740133824 . . Dupa aprecierile baietilor de pe forum , am devenit nerabdator sa vad lemnul ... Astept colet postal cu plata ramburs. Multumesc anticipat. Stima si succes in activitate .
Multumesc! - incerc sa fac cat mai repede posibil! Numai bine!

OK. Daca se poate , va rog sa-mi dati un telefon cind expediati coletul. Daca eventual nu sunt in localitate sa vorbesc cu cineva sa il ridice de la Posta. Astept cu nerabdare.... Va multumesc.

OK. Daca se poate , va rog sa-mi dati un telefon cind expediati coletul. Daca eventual nu sunt in localitate sa vorbesc cu cineva sa il ridice de la Posta. Astept cu nerabdare.... Va multumesc.
Am finalizat lemnul, maine expediez... va caut la tel.
- - - Actualizat - - -
Buna ziua d-le Levi! Doresc un lemn cu urmatoarele specificatii: forma simetrica (rotesc paleta în timpul jocului); mâner drept; dimensiuni lama 160 x 160 (ca la un lemn defensiv); masa 80-90g; o fata moale pentru iarba si alta de viteza pentru soft; la conturul de racordare dintre lama si mâner muchiile sa fie rotunjite si lacuite (rotire rapida a paletei). As prefera ca tot lemnul sa fie lacuit. Numarul meu de telefon 074.222.3094. Mihai Stoica
Maine incerc sa expediez lemnul, e gata...

Va salut d-le Levi!As dori un lemn levi off cu bala de 3 mm, 2 straturi de mahon cross 45 si 2 straturi de nuc interior.dimensiuni:157x150 mm, grosimea sa fie intre 5-6 mm, 100x25 mm lungime maner. Maner mahon, sa fie asemanator cu cel de la Butterfly Keyshot Light. Greutatea sa fie in jur de 80-85 grame >multumesc. Nr.tel. 0743.099.460. Emil Vasilescu.

Deci, nu prea am inteles cu manerul, sa fie ST sau FL, sa fie din mahon, dar asemanator de K.L bty, dimensiune la bty. este de 100/22, din partea mea nu este nici o probleme sa fie de 25....am sa va caut la tel.
Multumesc, Levi!

Lemnul a sosit - o adevarata bijuterie! Cu putin regret (pentru cat de bine arata :) ) a trebuit sa-i lipesc fetele...
Astazi a intrat la masa si se comporta exemplar. Un OFF- cu super control.

Tot respectul pentru munca Dvs. Domnule Levi!!!

Multumesc,

Lucian

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus