LIEBHERR 2012 Men's World Cup,28 Sep 2012 - 30 Sep 2012, Liverpool, ENG

Sunt curios daca Ma Long isi revine pt. ca nu prea a jucat pana acum cine stie ce...e ultima lui sansa sa confirme ca poate castiga si ceva de anvergura...sau va da apa la moara fanilor lui Jike care clameaza ca acesta are un sistem nervos beton in timp ce Ma Long clacheaza in momentele de maxima presiune...eu unul sper sa nu se intample asta dar vom vedea...
Ma Log !!!!!!!!!! Da deunde,este ghinion............soarta.................nesasa..........defapt ,mai bine s-o lasam asa cum este.
Sa nu mai dramatizam,si s-o spunem pe fata,lui Ma Long,ii lipsete ce-i mai important ,creierul.Inafara de acel joc robotic,nu are nimic,dar pana ajunge la nivelul lui Jike,mai are mul.

Incep meciurile adrian crisan - chuang chih yuan si ma long - paul drinkhall..
Crisan coduce cu 9-5 in primul set si pierde 11-9..

Ultima editare:
A castigat Adi Crisan cu 4-3...Chunag Chih Yuan nu s-a prea stresat prea mult in meciul asta...oricum e locul I in grupa, are meciuri mult mai importante in fata...Adi a jucat chiar bine si bravo lui...in celalalt meci a fost evidenta diferenta de valoare...

JOO Saehyuk KOR - MAZE Michael DEN = 3-4 (6-11, 9-11, 11-7, 8-11, 12-10, 11-4, 6-11) si astfel Maze castiga grupa 4 urmat de Joo Saehyuk. Locul 3 este castigat de OVTCHAROV care l-a batut pe MONTEIRO Thiago BRA cu 4-1 (11-1, 11-2, 7-11, 11-4, 11-7), dar ramane pe dinafara. A fost o grupa f.echilibrata, dar nici a lui Adi n-a fost mai usoara.

In grupa l Crisan il bate pe CHUANG Chih-Yuan TPE cu 4-3 dar ocupa in final locul 3, dupa CHUANG si MA Long, la setaveraj, toti 3 avand cate 2 v si 1 infrangere.
In gr.2 XU Xin si SAMSONOV merg mai departe dupa victoriile de azi cu PITCHFORD 4-0 si respectiv cu FREITAS 4-2.
Din gr.3 merg mai departe BOLL Timo si JIANG Tianyi HKG dupa victoriile impotriva lui MATTENET Adrien FRA 4-3 si respectiv WO cu OH Sangeun KOR.
- - - Actualizat - - -
De la ora 20:30 (ROT) incep meciurile din sferturi, apoi maine de la 12:30 si 13:15 semifinalele, finala fiind programata la ora 17:30.
- - - Actualizat - - -
Incepe primul meci din sferturi: CHUANG Chih-Yuan TPE vs SAMSONOV Vladimir BLR
- - - Actualizat - - -
Urmeaza JOO Saehyuk - BOLL la 21:15
MAZE -MA Long la 22:00
JIANG Tianyi - XU Xin de la 22:45

CHUANG - SAMSONOV = 3-4 (11-9,6-11,11-6,7-11,10-12,12-10,10-12) In setul 6 Samsonov avea 10-7 si a pierdut inexplicabil 5 puncte ...si setul. In setul 7 aceeasi desfasurare: Samsonov canduce cu 8-4, Chuang egaleaza la 10 ...dar roata se schimba si Samsonov face 2 puncte si ..ajunge in semifinalele de maine. Frumos meci!

Asa cum anticipam Ma Long s-a mobilizat extraordinar si l-a spulberat pe Maze cu 4-0 (4,5,7, 7), incercand sa spele cumva rusinea de ieri, cand a pierdut cu acelasi scor la Chuang. In setul 4 Ma avea 7-0, dar Maze revine pana la 7-6 si ...pierde la 7.
Maine de la 12:30 prima semifinala cu europenii Samsonov si Boll.
In a doua semifinala, de la 13:15 Ma Long va juca cu invingatorul din meciul care urmeaza: Jiang Tianyi vs Xu Xin
- - - Actualizat - - -
Ultimul sfert de finala este castigat de Xu Xin, 4-0 (5, 6, 2, 10) cu Jiang Tianyi HKG si va juca in a doua semifinala de maine, cu Ma Long.

Mi s-a parut ca Maze a fost chiar in forma la turneul asta, foarte determinat...dar a dat oarecum nemeritat peste Ma Long (daca nu pierdea la Chuang nu se intalneau aici) care atunci cand se mobilizeaza este aproape imposibil de batut de jucatorii europeni...ramane de vazut ce va face cu Xu Xin...

Re: LIEBHERR 2012 Men's World Cup,28 Sep 2012 - 30 Sep 2012, Liverpool, ENG

Meciul pierdut l-a mutat pe MaLong de pe culoarul de favorit I. Asa ca avem sansa unui finalist european.
Sent from my GT-S7500 using Xparent Cyan Tapatalk 2

Nu apucasem sa vada inca meciul lui Samsonov...s-a mobilizat extrordinar "batranul"...i-a dat o lectie lui Chuang pe care l-a cam dominat pe tot pacursul partidei...acum are un meci dificil cu Boll pe care nu prea l-a mai batut in ultima vreme...

Oare la cat se joaca finala?
merci mult.

La postul 25 era specificat: finala este programata la ora 17:30.

- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Sunteti gata, prieteni ? Incep semifinalale cu meciul Samsonov - Boll. Sigur o sa avem ce vedea azi.
- - - Actualizat - - -
De la ora 16:30 este programat meciul pt. locul 3.
- - - Actualizat - - -
Samsonov - Boll = 2-4 (11-7,11-8,2-11,7-11,7-11,10-12). Inceput greu pt.Boll, care abia in setul 3 isi revine, dupa ce l-a "ghicit" pe Samsonov si se dezlantuie plimbandu-l pe adversar de langa masa, cu mingi decisive plasate la corp si castigand setul la 2, apoi 3 si 4 la 7 si ultimul la 10. Boll, de 5 ori campion european, si-a demonstrat clasa si... va juca finala, sigur cu un chinez. Care va fi acesta vom vedea in minutele urmatoare. Urmeaza Ma Long -Xu Xin.

boll il bate pe samsonov!ce meci!boll a dovedit ca poate!este un jucator care mai are un cuvant de spus in ping-pongul mondial!fantastic a jucat!sincer mi-as dori sa castige finala!desi stiu ca va fi un meci greu indiferent cu cine cade!eu as vrea cu ma long!nu cred ca ma long are atata forta sa reziste presiunii!vom vedea!
- - - Actualizat - - -
xiu xin-ma long 0-3!vreo minune il va salva pe xiun xin!

Am anticipat bine revenirea lui Ma Long. Inceput furtunos si ... l-a spulberat pur si simplu pe Xu Xin: 4-0 (11-4,11-4,11-4,11-8 ). Excelenta minge de 6-3 in setul 3 si spectaculoasa cea de 10-4 in acelasi set, la fel mingea de 4-6 si 7-8 in set 4. Mama ce bataie!!! Tresarire de orgoliu a lui Xu Xin in setul 4, dar... to late. ll va putea tempera oare Boll in finala?

Se vede clar cat de determinat este Ma Long sa castige...pe Xu Xin practic la spulberat desi anul acesta au fost echilibrati in meciurile disputate cu alte ocazii...pur si simplu nu l-a lasat sa respire pe bietul Xu...a fost cu o fractiune de secunda mai rapid la minge iar forehandul a functionat superb...Va fi o finala interesanta Boll - Ma Long dar sincer nu cred ca Boll ii va putea face fata...ramane de vazut totusi...

Back
Sus