LIEBHERR 2012 Men's World Cup,28 Sep 2012 - 30 Sep 2012, Liverpool, ENG

Eu sunt fan Ma Long si imi doresc sa castige competitia. Totusi mi se pare extrem de tras de par scorul Ma-Xu. Xu Xin nu a jucat... prea multe greseli nefortate, nu deschide jocul, prefera sa dea taiat lung in reverul lui Ma desi este in pozitie pt top spin, preluari inalte... cred ca l-a lasat sa castige.

Sincer ma indoiesc...si care ar fi ratiunea...ca Ma Long sa mai ia si el niste bani de la sponsori... ca i-a spus antrenorul ca nu-l poate bate pe Boll in finala si ar fi mai bine sa il lase pe Ma sa castige...cu 4-0... Xu Xin are ceva de demonstrat de mult, este cam nr.3 din generatia noua a Chinei de seniori...usor, usor vin din urma Yan An, Fang Bo si alti "pustani" care ii vor detrona pe actualii regi...daca nu o face acum cand ?...sau e mai bine sa fii "iepure"...

Eu sunt fan Ma Long si imi doresc sa castige competitia. Totusi mi se pare extrem de tras de par scorul Ma-Xu. Xu Xin nu a jucat... prea multe greseli nefortate, nu deschide jocul, prefera sa dea taiat lung in reverul lui Ma desi este in pozitie pt top spin, preluari inalte... cred ca l-a lasat sa castige.
in finala de la china open a fost blat!dar nu acum!ma long l-a dominat categoric pe xiu xin!sunt ambitii desturi de mari in joc!

Nu stiu care-i logica si ratiunea si daca e ceva sau nu. Dar ambele meciuri au fost destul de ciudate. Si nu cred ca are vreo legatura cu Boll. Cred ca amandoi il bat fara probleme. Poate-i ordin de sus, sa-si imparta titlurile. Cine stie... Sau poate avem noi pitici pe creier :).

Si Adrian Crisan a fost învins categoric la Olimpiada de la Londra de taiwanezul Chuang Chih-Yuan, iar acum Crisan a reusit sa-l invinga pe Chuang. E vorba de miza, de concentrare, de forma de moment...

poate ne spui tu in mandarina ora la care este finala; desigur ,ma refer la ora chinei ,se pare ca tu ai fost prin zona si stii exact cum sta treaba ,care sunt blaturi ,care nu sunt blaturi...

in finala de la china open a fost blat!dar nu acum!ma long l-a dominat categoric pe xiu xin!sunt ambitii desturi de mari in joc!
Acum am vazut ca voi sunteti trei malongi:
unul la Timișoara, 26 ani, comentator,
Altul tot pe acolo, dar mai tinerel, 22 ani, vanzator de materiale, cu numele scris impreunat,
si al treilea umbla prin lume, acum e la liverpool, parca are 24 ani.
Vreti sa va hotarati care e "el verdader jugador"?

Si Adrian Crisan a fost învins categoric la Olimpiada de la Londra de taiwanezul Chuang Chih-Yuan, iar acum Crisan a reusit sa-l invinga pe Chuang. E vorba de miza, de concentrare, de forma de moment...
E vorba de form si de stil...Crisan la batut si pe Boll care l-a batut pe Jike...nici cu Samsonov, Xu Xin nu prea arata in forma dar incepe sa isi revina... 2-1 pentru Smasonov...
PS: Wow 10-0...pt Samasonvo in setul 4...
Later edit: A castigat Samsonov cu 4-2...adeptii "teoriei conspirtatiei" ar putea sa spuna ca a pierdut acest meci pentru a masca blatul cu Ma Long.

Ultima editare:
ce bine si la timp si-a revenit vladi...4-2..si are medalia de bronz
sincer ma bucur pentru el...merita o astfel de performanta..

intradevar samsonov a jucat incredibil de bn!un xiu xin demoralizat,parca era de pe alta lume!pur si simplu nu a reusit sa-si impuna jocul!10-0 am crezut ca ma uit la alt meci!

la chinezi e altfel!stie cineva la ce ora este finala?

Daca ati fi citit atent, la postul 25 si 37 am scris: la ora 17:30 este programata finala (Ma Long - Timo Boll).
In meciul pt. locul 3, Samsonov - XuXin = 4-2 (11-8,11-5,7-11,11-1,6-1111-6) In setul 4, dupa ce Xu castiga un set, Samsonov se dezlantuie si face ...10-0 (excelenta mingea de 10-0),dupa care ii da un punct lui Xu si castiga setul la 1. Replica lui Xu nu se lasa asteptata si castiga setul 5 la 6.Dar Samsonov pune stapanire pe meci si castiga ultimul set triumfal, la 6. Frumos meci, inteligent jucat de Samsonov.
- - - Actualizat - - -
Peste 10 minute incepe finala.

se pare ca Ma Long a inceput foarte motivat....dupa cum il vad eu ca se manifesta in primul set...
- - - Actualizat - - -
si termina en fanfare Ma Long...11-4
- - - Actualizat - - -
si in a doi-lea set...e deja 11-3 pentru Ma Long si 2-0 la seturi
- - - Actualizat - - -
incepe in forta TImo....1-0...he,he,he
- - - Actualizat - - -
4-0....fara drept de apel castiga Ma Long

Ultima editare:
Boll - Ma Long = 0-4 (4-11,3-11,8-11,9-11).
De neoprit Ma. Din pacate nici Timo Boll nu i-a putut stopa ...elanul . E bun Ma si a fost si f. determinat.Boll a avut o sansa in setul 3 dar a irosit-o. Aplaudata mingea castigata de Bol la 4-4 in setul 4.
Cam asta a fost, prieteni !

Ma Long a fost impecabil...poate daca nu il batea Chuang in grupe nu ar fi fost atat de categoric cu oponentii sai...pacat ca nu a fost si Jike...era altceva...oricum cred ca antrenorul Chinei ar cam trebui sa ii cam trimita pe amandoi la concursuri de asemenea anvergura...

De fapt ar mai fi ceva: o Cupa Mondiala cu 2 europeni pe podoum este...onorant. Mai rar vezi...Ramane insa regretul lipsei lui Adi Crisan din acest grup. Poate alta data.Adi merita!
Apropos de premii: 45.000 usd Ma Long, 25.000 Boll, 12.500 Samsonov. E ceva, nu?
Inca un spectacol sportiv s-a terminat.Urmeaza altul. Il asteptam cu aceeasi nerabdare.
Sa auzim numai de bine, amaturisti !

malongok.jpg
podiumok.jpg

Back
Sus