Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Salutare.
Am jucat in liceu tenis la nivel de competitii judetene si m-am descurcat binisor dar am luat o pauza de vreo 4 ani.
As vrea sa ma reapuc si am nevoie de ajutor pentru achizitionarea unor fete.
Deja am vb cu Domnul Levi pentru un lemn asemanator cu TBS.
As dori fetele sa fie OFF intrucat joc ofensiv, dar nu imi place sa stau lipit de masa, joc putin departat.
As avea cam 300 ron de dat pe ambele fete dar prefer sa iau fete cu speed si nu neaparat control si sa ma
obisnuiesc cu ele decat sa imi iau cu control mare si speed scazut si dupa cateva luni sa vreau sa le schimb.
Mersi.

Salutare.
Am jucat in liceu tenis la nivel de competitii judetene si m-am descurcat binisor dar am luat o pauza de vreo 4 ani.
As vrea sa ma reapuc si am nevoie de ajutor pentru achizitionarea unor fete.
Deja am vb cu Domnul Levi pentru un lemn asemanator cu TBS.
As dori fetele sa fie OFF intrucat joc ofensiv, dar nu imi place sa stau lipit de masa, joc putin departat.
As avea cam 300 ron de dat pe ambele fete dar prefer sa iau fete cu speed si nu neaparat control si sa ma
obisnuiesc cu ele decat sa imi iau cu control mare si speed scazut si dupa cateva luni sa vreau sa le schimb.
Mersi.
Salut,
Iti recomand Yasaka Rakza 7 max pe FH si 2.0mm pe BH sa ai paleta echilibrata, ai atat viteza cat si control, iar mai apoi poti sa incerci Rakza 9.

Sa aveti sanatate si toata stima pentru sfaturi.
Am sa va cer si eu cateva sugestii daca este posibil.
Sanatate si felicitari

Buna ziua George merge combinatia asta:
Lemn Stiga Rosewood NCT VII sau V cu:
FH:hurricane 3 provincial blue sponge
BH:tenergy64
Multumesc

Buna ziua George merge combinatia asta:
Lemn Stiga Rosewood NCT VII sau V cu:
FH:hurricane 3 provincial blue sponge
BH:tenergy64
Multumesc
Salut Mihai,
Da, am vorbit la Rădăuți, dar parca imi spuneai de alt setup, ceva mai puternic, dar ma bucur fiind la o varsta frageda ca ai ales ceva mai lent !
Ar fi o combinatie foarte buna cu oricare din lemnele mai sus mentionate, fetele chienzesti in special DHS Hurricane, merg de minune pe lemnele Stiga !
S-ar putea sa fie un pic cam grea paleta, ai putea incerca la BH, Stiga Boost TC, mai usoara, mai ieftina si consider eu ca se pliaza mai bine pe Rosewood fie el VII sau V !
Toate cele bune,
George Durdun

Multumesc Domnu George dar eu nu-mi iau ternegy 64 nou si nici lemnul:uitativa pe acest link si spuneti-mi daca merita bani:http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?9302-Vand-Adeziv-Lemne-Fete-Imbracaminte-Husa lemnul si fetele sunt mai jos...Scz de atata deranj..
Acum am vazut, lemnele nu sunt originale, ci copii, nu stiu ce sa zic... nici nu am auzit de firma Huaruite, dar ma gandesc ca fiind copii fidele, doar brand-ul sa fie diferit, compozitiile cred ca sunt aceleasi !
Ai putea pentru BH sa incerci tot de la Radu666, Tibhar Grip-S !

Multumes Domnu George dar o fata care pune foarte bine capacele si sa mearga sa dau rever din topsin...
- - - Actualizat - - -
E buna tenergy 64..

Da dar nu este de vanzare pe forum eu vreu la scond hand si buna fata sa fie cum e tenergyul 64 al domnului Radu si eu vreu sa cumpar tot de la dansul dupa 5 decembrie....o sara buna multumesc pentru sfat am sa ma gandesc....

Momentan joc cu un lemn Donic Waldner Senso Carbon V1 pe FH:Tenergy(max) iare pe BH: Donic Bluefire m2(max).Jocul meu se bazeaza pe topspinuri din ambele parti ale mesei si as dori sa stiu ce lemn mi s ar preta petru acest stil.Multumesc anticipat!

Momentan joc cu un lemn Donic Waldner Senso Carbon V1 pe FH:Tenergy(max) iare pe BH:Donic Bluefire m2(max).Jocul meu se bazeaza pe topspinuri din ambele parti ale mesei si as dori sa stiu ce lemn mi s ar preta petru acest stil.Multumesc anticipat!
Andrei, singurul lucru care iti trebuie este antrenament. Paleta este foarte buna pentru stilul tau.
Daca nu-ti place lemnul actual, spune-ne ce nu-ti place la el.
Eu zic, totusi, sa nu schimbi paleta.

Ce parere aveti de lemnul Tibhar Stratus Powerwood?
L-a incercat cineva?este incredibil de laudat pe forumurile straine :)

1. Ce joc practicati
Ofensiv (atac)
- langa masa
- din spate

2.Cu ce jucati mai mult
Forehand - topspin

3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Lemn - nitaku septear
Fata FH - Baracuda 2.0
Fata BH - Acuda s2 max

Am un joc bazat pe topspin. Multumesc frumos.

Ultima editare:
P.s. Vreau sa atrag atentia asupra fetelor, joc cu o fata mai rapida pe rever decat pe fh. Prefer sa joc asa pentru a avea la fel de multa forta si pe rever. Fac bine sau nu ? Nu am mai auzit pe nimeni sa joace asa.
Si eu cand intorc paleta, joc cu o fata mai rapida pe rever!:lolno:

P.s. Vreau sa atrag atentia asupra fetelor, joc cu o fata mai rapida pe rever decat pe fh. Prefer sa joc asa pentru a avea la fel de multa forta si pe rever. Fac bine sau nu ? Nu am mai auzit pe nimeni sa joace asa.
Majoritatea jucatorilor(cred ca peste 95%),dintre cei care joaca cu fete lise,joaca pe bh cu fete mai rapide...asa ca nu faci deosebire de la regula.

Ce parere aveti de lemnul Tibhar Stratus Powerwood?
L-a incercat cineva?este incredibil de laudat pe forumurile straine :)

Eu unul nu am avut ocazia sa il testez, deci nu pot zice ceva despre el..

1. Ce joc practicati
Ofensiv (atac)
- langa masa
- din spate

2.Cu ce jucati mai mult
Forehand - topspin

Lemn - nitaku septear
Fata FH - Baracuda 2.0
Fata BH - Acuda s2 max

Am un joc bazat pe topspin. Multumesc frumos.

Aveti un setup bun, poate ca un Bluefire M1, Acuda S1, Rakza 9 (max) la FH ar fi mai bun decat Baracuda de 2.0, ba chiar si Rhyzm de la Joola e o varianta buna de luat in calcul. (Eu as merge pe Bluefire M1)
Cu Nittaku Septear am jucat aproape 1 an si vreau sa subliniez ca este un lemn exceptional, poate cel mai bun lemn hinoki, daca nu cel mai bun. Se pliaza cu aproape orice fete, inclusiv fetele chinezesti care sunt mai pretentioase.

Sa stii ca si eu joc cu o fata mai rapida pe backhand, asa m-am obisnuit si am nevoie de forta

Eu unul nu am avut ocazia sa il testez, deci nu pot zice ceva despre el..
Aveti un setup bun, poate ca un Bluefire M1, Acuda S1, Rakza 9 (max) la FH ar fi mai bun decat Baracuda de 2.0, ba chiar si Rhyzm de la Joola e o varianta buna de luat in calcul. (Eu as merge pe Bluefire M1)
Cu Nittaku Septear am jucat aproape 1 an si vreau sa subliniez ca este un lemn exceptional, poate cel mai bun lemn hinoki, daca nu cel mai bun. Se pliaza cu aproape orice fete, inclusiv fetele chinezesti care sunt mai pretentioase.
Multumesc frumos pentru timpu acordat, numai bine.
Sa stii ca si eu joc cu o fata mai rapida pe backhand, asa m-am obisnuit si am nevoie de forta
Am inteles, deci nu sunt singurul, multumesc pentru raspuns.

1. Ce joc practicati
Ofensiv (atac)
Defensiv (aparare)
- langa masa
- din spate
Mixt

Mai mult ofensiv și prefer jocul de la distanța.

2.Cu ce jucati mai mult
Forehand
Rever (backhand)
Mixt
Mixt, deși în proporție mai mare pe FH.

Lemn
Fata FH
Fata BH

Folosesc de vreo 2-3 ani o paleta pre-made cumparata SH(era folosita foarte puțin), Butterfly Timo Boll Edition cu fețe Pan Asia, mâner AN, de care nu mai sunt mulțumit(pentru voi este ceva normal :P). Este cam ușoara, lemnul este rigid și/sau buretele prea tare și nu prea simt mingea. De spin nu mai vorbesc, ma chinui degeaba.

Sunt un amator și chiar daca joc de ceva timp ma consider începator fața de alții. Nu joc foarte des și nu am un stil de joc bine definit, deci nu pot sa-mi dau seama ce ar trebui sa-mi cumpar și nici nu pot sa-mi dau seama care sunt diferențele între paleta cu care joc și una pe care mi-aș permite sa mi-o cumpar pe bucați(nu prea am avut ocazia sa joc cu palete bune). Anul trecut am jucat destul de mult și chiar îmi placea jocul meu. îmi plac topspin-urile pe FH, dar și pe BH, deși ies mai puțin. Atunci eram destul de hotar?t sa-mi fac o paleta și ma gîndeam la lemnul Butterfly Primorac Off- (SH, click, primul meu post pe forum) care este foarte laudat în toate parțile ca fiind bun și pentru aștia mai începatori. Probabil este puțin cam rapid pentru un începator, dar poate fi âmbl?nzit cu niște fețe alese bine(Sriver FX iar sunt laudate). Oricum, așa cum ați specificat la începutul topic-ului, eu vreau ceva cu care sa pot juca eu cât mai bine, nu un setup cu care mulți joaca bine.

Din toamna anului trecut și pâna recent nu am mai jucat deloc, iar cum bugetul meu nu este unul foarte mare sau mai bine zis nu aș vrea sa investec foarte mult pentru început ma gîndesc sa iau o combinație mai ieftina, SH sau chinezești.

Ce parere aveți de exemplu despre LKT Instinct+ și fețe Friendship 729 OEM?

M-aș întinde pâna pe la vreo 150RON daca aș fi convins ca merita(accept și variante SH dupa cum am scris mai sus).

Scuzați ideile âmb?rligate.

Sarbatori fericite!

Mulțumesc,

sochaux_

Back
Sus