salut din nou. doresc sa revin cu niste precizari mai ample asupra paletei pe care mi-o doresc. in primul rand, pana acum nu am avut nici o paleta formata din lemn fata FH si BH. am jucat multi ani in copilarie doar cu ce gaseam, si acum joc la fel, cu ce am gasit mai interesant prin magazine. nu am dat importanta la ce scrie pe fata, daca scria ITTF inseamna ca era buna. de curand m-am inscris la un club de tenis unde am observat ca sunt doua serii, senior si senior elite. senior au parte de 2 antrenamente pe saptamana iar senior elite de 3 antrenamente pe saptamana, aproximativ 8h30. eu am parte de 3 antrenamente pe saptamana. joc cu o paleta pe care scrie donic schildkrot iar pe fetele paletei acelasi lucru. pe maner scrie excl rubber and sponge 90 GRS, carbon comp, allround plus, sponge 1,90 . tot pe acolo pe maner mai e insemnul unei broaste testoase. pe paleta am dat aproximativ 50 de euro, gata asamblata. sa iti zic ce senzatie am cand joc cu ea. in primul rand simt o vibratie si nu imi place deloc sunetul care il scoate la atingerea mingii. nu reusesc sa retopspinez mingea deloc...pot maxim sa o tai intr-un mod ciudat incat sa cada pe masa, dar asta nu se intampla de fiecare data, si cand se intampla is victima sigura. deci, daca vine un topspin stiu dinainte ca punctul e pierdut. ce totusi imi place la ea e viteza, nu e mare dar e cat trebuie...in rest e cam degeaba. acum sa iti descriu mai bine ce imi doresc de la o paleta, mai bine zis de la prima paleta asamblata pe bucati. cand joc de obicei cu alti jucatori, imi e frica de , cum zici tu , "topspin freak" de aia si vreau sa devin ceva de genul...incerc mai din fiecare lovitura sa o topspinez, dar simt ca nu ma ajuta paleta. deci, ca fata de FH mi-as dori o fata rapida si cu cel mai mare efect de topspin din cate exista. poti considera ca FH il folosesc ca sa servesc, sa trag si sa topspinez. ca BH am nevoie la fel de o fata cu foarte mult topspin, si pot sa zic ca adevaratele topspinuri imi ies de pe BH si de altfel consider ca BH e arma mea invingatoare deoarece ma ajuta sa castig mai multe puncte decat cu FH. mi-as mai dori ca BH pe langa topspin sa fie moale..nu stiu daca se poate.tot citind despre fețe, am auzit si expresia "lipicioasa", care retine mingea mai mult , etc..cred ca mi-as dori ceva de genul.... am uitat sa zic si de lemn, dar acolo te las sa alegi tot pe tine. tot ce stiu e ca nu vreau cu ceva compozit de carbon si sa imi vibreze... nu te uita la pret, uita-te sa imi gasesti una cat de cat pe placul meu, ca dupa ce o asamblez si joc cu ea , iti dai seama ca iti zic cum merge. mersi mult...