Durdun Gheorghe
organizator principal
Salut,Mai mult ofensiv și prefer jocul de la distanța.
Mixt, deși în proporție mai mare pe FH.
Folosesc de vreo 2-3 ani o paleta pre-made cumparata SH(era folosita foarte puțin), Butterfly Timo Boll Edition cu fețe Pan Asia, mâner AN, de care nu mai sunt mulțumit(pentru voi este ceva normal). Este cam ușoara, lemnul este rigid și/sau buretele prea tare și nu prea simt mingea. De spin nu mai vorbesc, ma chinui degeaba.
Sunt un amator și chiar daca joc de ceva timp ma consider începator fața de alții. Nu joc foarte des și nu am un stil de joc bine definit, deci nu pot sa-mi dau seama ce ar trebui sa-mi cumpar și nici nu pot sa-mi dau seama care sunt diferențele între paleta cu care joc și una pe care mi-aș permite sa mi-o cumpar pe bucați(nu prea am avut ocazia sa joc cu palete bune). Anul trecut am jucat destul de mult și chiar îmi placea jocul meu. îmi plac topspin-urile pe FH, dar și pe BH, deși ies mai puțin. Atunci eram destul de hotar?t sa-mi fac o paleta și ma gîndeam la lemnul Butterfly Primorac Off- (SH, click, primul meu post pe forum) care este foarte laudat în toate parțile ca fiind bun și pentru aștia mai începatori. Probabil este puțin cam rapid pentru un începator, dar poate fi âmbl?nzit cu niște fețe alese bine(Sriver FX iar sunt laudate). Oricum, așa cum ați specificat la începutul topic-ului, eu vreau ceva cu care sa pot juca eu cât mai bine, nu un setup cu care mulți joaca bine.
Din toamna anului trecut și pâna recent nu am mai jucat deloc, iar cum bugetul meu nu este unul foarte mare sau mai bine zis nu aș vrea sa investec foarte mult pentru început ma gîndesc sa iau o combinație mai ieftina, SH sau chinezești.
Ce parere aveți de exemplu despre LKT Instinct+ și fețe Friendship 729 OEM?
M-aș întinde pâna pe la vreo 150RON daca aș fi convins ca merita(accept și variante SH dupa cum am scris mai sus).
Scuzați ideile âmb?rligate.
Sarbatori fericite!
Mulțumesc,
sochaux_
Ceea ce facem noi aici sunt doar niste sfaturi, pentru unii utile, pentru altii nu. Nu putem garanta ca jocul se va imbunatatii cu ceea ce recomandam noi, neavand o sursa de informare corecta d.p.n.d.v (cum spun eu ca dau topsin, poate sa spuna si x-ulescu, aia nu inseamna ca ni s-e potrivesc aceleasi fete)
Varianta de a-ti face setup-ul cu LKT Instinct+ si Friendship 729 OEM pentru inceput e foarte buna avand in vedere setup-ul anterior.
Totusi iti recomand pe acest lemn LKT, fata Red Diamond tot de la brand-ul LKT, pe FH, iar pe BH Friendship Focus Snipe.
Toate cele bune si spor la treaba !
Sarbatori fericit si un an nou mai bun !
George Durdun