Buna ziua,
Am nevoie de un sfat, in achizitia unei palete noi. Mentionez ca sunt incepator si nu am un stil bine conturat, dar imi doresc sa progresez.
1. Ce joc practicati:
- pe FH imi place sa joc mai rapid, cu o incercare de topspin, sau acopar mingea si o lovesc tare. In aparare deocamdata prefer capacele, sau atunci cand ma pot indeparta de masa sa returnez - din pacate nu suficient de puternic. Am probleme in returnarea serviciile cu efect mare, si la anumite topsin-uri;
- pe BH imi place sa joc cu taiate, sau sa atac, dar fac greseli multe mai ales cand atac mingile inalte (nu le acopar suficient);
- in general joc de la distanta medie.
2. Cu ce jucati mai mult:
- joc un pic mai mult pe FH (sa zicem 60% vs 40% dar difera in functie de adversar)
3. Care este setup-ul actual cu care jucati:
- Lemnul este destul de lent, nu stiu exact de tip fiind homemade (cred ca facut de Pop Danut, are manerul de pluta, dar nu stiu sigur tipul, paleta am achizitionat-o SH si nu am cerut detalii);
- FH si BH fete chinezesti DHS Hurricane 3 cu burete de 2.5 mm (buretele pare destul de tare).
Simt ca aceasta paleta este cam grea, nu am control suficient mai ales la jocul din apropierea mesei si uneori la capace, si nu este suficient de rapida la atac.
Ma gandesc la un setup de genul:
Lemn: -var1 by Levi All+ sau Off-
-var2 Butterfly Primorac Off-
-var3 Yasaka Sweden Clasic All+
Fete: - var1 Jolla X-plode Senzitive 2mm
- var2 Yasaka Raska7 soft
Intrebari: stiu ca in primul rand trebuie sa-mi imbunatatesc tehnica de joc, dar o paleta contruita folosind unul din exemplele de mai sus, credeti ca m-ar ajuta sa progresez mai repede?
In cazul in care cumpar un lemn de la Levi (lemnele lui sunt foarte laudate si la preturi bune), si fete Jolla de exemplu, cum ar trebui sa procedez pentru taierea si lipirea fetelor? Prefer ca paleta sa arate bine, chiar daca platesc pentru acest serviciu (mie teama ca neavand exeprienta, daca am sa o fac eu, nu o sa iasa prea bine).
Multumesc.