serban tulcea
senior
salut din Tulcea va intreb despre o combinatie andro fibercomp def BH Palio ox si FH andro Hexer HD dar unde gasesc aceasta fata de pe FH caci pe cealalta o am, am si lemnul.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cauta la utilizatorul "PRIZA TOK" el are aceasa fata atat sh cat si noi.salut din Tulcea va intreb despre o combinatie andro fibercomp def BH Palio ox si FH andro Hexer HD dar unde gasesc aceasta fata de pe FH caci pe cealalta o am, am si lemnul.
oh yeaaaahSalut! Imi puteti spune si mie ce paleta mi s-ar potrivi? Joc foarte bine si pe rever si pe foarhand si pe aparare si in atac. Eu am o paleta hobby Joola Carbon Pro si vreau ceva mai performant dar nu prea scump!
Intre lemnele Yasaka Sweden Classic si Silverline Allwood este o mica diferenta de viteza (Sweden e mai lent) si o diferenta consistenta de simt - Sweden este soft, Silverline e hard.Buna ziua,
Ma intreb daca este o diferenta simtitoare intre Yasaka Sweden Classic, Yasaka Silverline All Wood, Yasaka 3D, Donic Burn All+
Vreau sa achizitionez una dintre acestea si de exemplu, intre primele doua mentionate (sweden si allwood) e o diferenta de 50 ron...
Va multumesc !
Salut!Salut! Imi puteti spune si mie ce paleta mi s-ar potrivi? Joc foarte bine si pe rever si pe foarhand si pe aparare si in atac. Eu am o paleta hobby Joola Carbon Pro si vreau ceva mai performant dar nu prea scump!
Salut,Salut
Joola Rhyzm vs Tibhar Evulotion
As vrea si eu niste detalii despre aceste fete, pareri pro si contra
Salut,Joc mixt, mai accentuat pe ofensiv - pana in 2 m departare masa
Atac mult cu BH si FH topspin mult pe FH, cateodata aparare constand in capace.
Lemn: TIMO BOLL SPIRIT
Fata FH: DHS HURRICANE 3( fara NEO) grosime 2,2
Fata BH: TENERGY 05( cam uzata)grosime max
am o problema pe BH de foarte multe ori cand trag sau dau topspin nu simt si nu se vede acel arc de cerc de multe ori dau in afara mesei, sa fie din cauza uzurii tenergy 05, am facut o comanda pe BH de fața Yinhe Galaxy Moon deoarece fețele tenergy m-au cam uscat de bani si plesnesc foarte repede cand sunt atinse de marginea mesei, de aceea ma gandeam ca o fața noua gen Yinhe Galaxy Moon( cu toate ca nu am auzit despre ea aproape nimik) sigur are calitatile mai bune decat una cu renume si uzura mare. am citit si despre LKT Red Diamond dar nu stiu cum se va impaca cu lemnul TIMO BOLL SPIRIT.
As aprecia mult niste sfaturi legate de raport stil / setup.
Salut.Salut!
As putea recomanda oferta de fete a celor de la www.vivasportshop.ro: fete Donic Sonex JP Gold la 160 lei perechea. Stiu ca o asemenea paleta depaseste putin bugetul propus, dar paleta va fi superioara unei alte combinatii, cel putin cat sunt noi fetele.
Alta optiune ar fi ceva second hand, dar nu prea stiu ce sa zic, intrucat depinde de ce gasesti intr-un moment sau altul.
Daca poti, vino la sala Viva Sport si acolo vei putea proba ceva palete si poate gasesti si ceva de cumparat SH.
Aici.Salut.
Multumesc pentru raspuns, nu credeam ca il mai primesc; unde e sala asta Viva Sport?
Toate cele bune.
Te rog sa dai mai multe detalii. De exemplu, de ce vrei sa schimbi ceva la paleta? Ce crezi ca iti lipseste?1:joc mixt spre atac. 2:fh atac bh aparate mai mult fh 3:lemn donic persson impulse off Fh yasaka mark VXS bh butterfly bryce fx
Fetele se pot boosta cu ulei de parafina sau ulei de bebelus sau cu orice ulei mineral.Va multumesc foarte mult ! ati spus "daca poti sa ii dai 2-3 straturi de booster ar fi perfect" nu am incercat niciodata sa boostez vreo fața, cum se procedeaza si care firma ar fi buna, care sunt riscurile, deoarece am auzit doar de la altii ca sunt ceva riscuri ,respectiv ca fața s-ar micsora putin bla bla bla..., de cate ori se poate boosta o fața, la ce interval de timp o poti boosta din nou?...
- - - Actualizat - - -
Felicitari pentru topic, super tare!!!!!!!!!!!!!