Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

buna,
ce fete se potrivesc cel mai bine la butterfly photino, pentru un control bun al paletei ?
va multumesc
Un lemn mai lent ar fi mai indicat in primul rand.
Ca fete sunt o multitudine de variante, depizand de buget. De la fete chinezesti la +- 40lei,80lei si pana la +250lei o singura fata.
Ca incepator in tainele tenisului de masa va recomand totusi ceva intre, sa nu fie nici prea ieftina, dar nici prea scumpa. Puteti opta pentru fete ca LKT Red Diamond sau Friendship Focus Snipe 3, fete mai ieftine undeva pe la 50lei fata daca nu ma insel (gasiti pe forum in sectiunea anunturi vanzari - cumparari) sau pentru fete mai moi ca, Rakza 7soft, Stiga Boost TC, Joola Samba+ , Donic Acuda S3 si multe altele.
Daca nu doriti sa schimbati lemnul puteti sa ii puneti fete chinezesti ca DHS H3 Neo si veti avea mai putina viteza dar mai mult control si spin.

buna baieti !:D
am un jun mizutani fl si ma intereseaza ce merge mai bine tenergy 05 [ fx ]sau tenergy 64 [ fx ]?
sau si alte variante !!!
multumesc !!!!!!!!!

joola rhyzm e f asemanatoare cu t05 cu un amendament , e mai buna la capace. asta ptr FH. pe BH depinde ce joci.

nu mai joc , e prea rapid. minusuri doar viteza , in rest doar plusuri. l-am inlocuit cu korbel sk7 care are aproximativ un feeling asemanator, dar mai usor de stapinit.

joc ofensiv controlat
lemn:Glaxy N-9
Fata Fh:Mercury 2 versiunea cu burete mai moale
Fata Bh:Frindship 563-1
as dori o fata de Fh cu ceva viteza mai mare dar in gen chinezesc

joc ofensiv controlat
lemn:Glaxy N-9
Fata Fh:Mercury 2 versiunea cu burete mai moale
Fata Bh:Frindship 563-1
as dori o fata de Fh cu ceva viteza mai mare dar in gen chinezesc
Salut,
Nu stiu mai nimic din setup-ul tau, in sensul ca nu am jucat cu nici un material din cele mentionate mai sus, dar o fata chinezeasca de FH cu viteza mai mare, ar fi DHS H3 Neo, e mai tare, cu mai mult efect, iar daca ai loviturile facute pentru fetele chinezesti sigur o vei simti cu mult mai bine !
Totusi daca lemnul este unul tare vei simti un plus de viteza, daca este mai moale o vei simti mai inceata.

Salut. As dori recomandare de fete pentru: lemn Levi Cloth Sintec All+

si

1. Ce joc practicati
Mixt

2.Cu ce jucati mai mult
Mixt

3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Chinezarie

Flo™;162024 said:
Salut. As dori recomandare de fete pentru: lemn Levi Cloth Sintec All+
si
1. Ce joc practicati
Mixt
2.Cu ce jucati mai mult
Mixt
3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Chinezarie
Salut,
Nu am avut pana acum ocazia sa testez lemnul Levi Cloth Sintec, dar dat fiind faptul ca este un ALL+, nu ma duce cu gandul decat la control.
Din stilul pe care mi l-ati descris a-ti putea sa incercati cu incredere orice fete profi, fie ele Donic, Yasaka, Stiga, Butterfly, Joola, Tibhar, dar de grosime 2.0mm nu mai mult pentru ca pierdeti din control, dar nici mai putin pentru a nu a face un pas mai mare spre jocul defensiv.

Buna seara domnule Gheorghe Durdun si HRiSTOS a inviat.
Va rog sa-mi spune-ti cam ce fete se potrivesc cel mai bine lemnului Yasaka Advance 3D, pentru un control bun al paletei ?
Va multumesc foarte mult!

Buna seara domnule Gheorghe Durdun si HRiSTOS a inviat.
Va rog sa-mi spune-ti cam ce fete se potrivesc cel mai bine lemnului Yasaka Advance 3D, pentru un control bun al paletei ?
Va multumesc foarte mult!
Puteti sa mergeti cu incredere tot pe brandul Yasaka cu Rakza7 soft de 2.0mm, atat pe FH cat si pe BH.
Daca sunteti din București si puteti venii de luni-vineri ar fi si mai bine (pe mine ma gasiti in fiecare zi intre orele 13:00 - 22:00). Poate avem de proba Rakza 7 soft si o puteti proba pe lemnul dumneavoastra inainte de a cumpara.

Am un Lemn Levi Combi off(facut pentru Xiom omega 4 pro Fh si Xiom Zava BH ) lemnul este excelent , simt ca pot da mai bine top spin cu FH (aveam un lemn xiom aria light). In principiu pot sa dau toate genurile de lovituri. As dori sa imi imbunatatesc topsinul de FH . Intrebare : oare cu alta fata as putea sa lovesc mai bine ?
Multumesc anticipat ! Sper ca in curand o sa iti trimit si un filmulet.

Buna seara domnule Gheorghe Durdun.Va rog frumos sa-mi spune-ti daca urmatorul setup vi se pare un setup bun.Lemn-YASAKA EXTRA SPECIAL sau YASAKA EXTRA,Fata FH.- DONIC BLUEFIRE 2 sau DONIC BLUEFIRE 3(Rosie-Max),Fata BH.-JOOLA X-PLODE SENSITIVE (Neagra-Max).Va multumesc foarte mult!PS.As fi venit cu mare placere la dumneavoastra la sala dar din pacate nu sunt din București.Va doresc o seara buna.Sa traiti!

Am reușit zilele trecute sa comand paleta pentru care am cerut sfaturi aici și azi am ridicat coletul. La recomandarea lui Vlad am schimbat fața Friendship Focus Snipe III cu LKT Rapid Soft pentru a putea ?nvața mai mult topspin-ul și pe rever.
La prima impresie fața LKT Red Diamond pare cam avansata pentru mine, adica rapida și destul de lipicioasa. Sa vedem cum ma ?mpac cu ea dupa ce joc puțin cu paleta.
Mulțumesc pentru sfaturi!
Revin pentru niște sfaturi, daca se poate.
încet-încet, ma obișnuiesc cu setup-ul achiziționat, dar pe zi ce trece ma tot gîndesc ca nu prea ma ?mpac cu lemnul și parca aș vrea sa-l schimb.
Va rog sa urmariți și posturile dinainte de cel citat mai sus pentru nu repeta ceea ce am scris acolo în legatura cu stilul de joc și alte detalii:
https://tenisdemasa.ro/xenforo/upload/posts/146120/
https://tenisdemasa.ro/xenforo/upload/posts/146334/
Ce aș dori eu de la noul* lemn?
Pai, un feedback mai bun. Sa vibreze puțin mai mult(de fapt Instinct+ nu prea vibreaza dupa parerea mea; cel puțin nu cu aceste fețe), dwell time bun, pentru ca dupa cum spuneam îmi plac topspin-urile, chiar daca sunt mai începator.
De asemenea nu trebuie uitat faptul ca nu îmi place sa joc prea aproape de masa, cel mai mult joc pe la ~ 2m de masa, depinde și de adversar.
înca un lucru care nu îmi place la LKT Instinct+ este mânerul. Aș vrea un lemn cu mâner mai atent lucrat pentru ca sunt cam pretențios și pe acesta nu-l simt foarte confortabil în m?na, întotdeauna am senzația ca nu-l țin bine, ca paleta nu are poziția corecta... Aici știu ca poate fi vorba și despre experiența(lipsa de experiența...).
Ca greutate, sa fie aproximativ la fel de greu sau poate cu câteva grame mai ușor, dar daca se poate sa aiba centrul de greutate mai spre v?rful lemnului.
*Noul lemn, de fapt aș prefera sa fie unul de firma second hand, pentru a ma încadra într-un buget mai redus(maxim ~ 130RON, daca se poate și mai ieftin, depinde de model). Am vazut ca se vând pe aici pe forum, Yasaka Sweden Classic, Butterfly Primorac Off-(pe asta îl urmaresc de mult, dar pentru ca am aflat ca sunt diferențe între modelul nou/european și cel japonez sau mai vechi, parca sunt cam derutat), Stiga Allround NCT sau chiar Butterfly Petr Korbel. Dar ultimul mi-e frica sa nu fie prea rapid pentru mine(deși am observat ca nu este foarte diferit fața de Primorac Off-) iar cele din gama All sa nu cumva sa nu fie ok pentru jocul la distanța.
Mi-ar fi placut mie sa am unde sa încerc mai multe lemne și/sau sa ma vada cineva mai priceput cum joc, apoi sa îmi faca o recomandare, dar nu cunosc astfel de oameni aici în Targu-Mureș, nu sunt originar de aici. Daca cunoașteți oameni pasionați de acest sport, care ar fi dispuși sa ajute, va rog sa mi-i recomandați(am auzit de domnul Farkas Gabor de exemplu).
Acum aștept și sfaturile voastre!
Mulțumesc,
sochaux_

Last edited:
Buna ziua,
Joc tenis de masă la nivel hobby, insa vreau sa fac un pas in inainte, ce consta in trecerea de la o paleta hobby la una mai "pretentioase".In acest sens am luat legatura cu dl. Levi pt un lemn avand caracteristicile Donic Burn All+, iar referitor la fete va rog pe voi sa ma ajutati la achizitionarea lor, cu sfaturi.
Stil de joc, ar fi unul mixt....atac predominant cu fh, bh folosind pt a returna mingile, mai rar la atac.
Ma gandesc sa pun pe FH Donic Baracuda Big Slam 2,0 pt a avea atat viteza cat si control, iar pe BH Donic Desto F3 Big Slam 2,0 pt a spori putin controlul in detrimentul vitezei.
Rog ceva pareri,sfaturi ,sugestii...
Va multumesc.

Am un Lemn Levi Combi off(facut pentru Xiom omega 4 pro Fh si Xiom Zava BH ) lemnul este excelent , simt ca pot da mai bine top spin cu FH (aveam un lemn xiom aria light). In principiu pot sa dau toate genurile de lovituri. As dori sa imi imbunatatesc topsinul de FH . Intrebare : oare cu alta fata as putea sa lovesc mai bine ?
Multumesc anticipat ! Sper ca in curand o sa iti trimit si un filmulet.
Din pacate, nu prea merge asa.
Atata timp cat fata pe care o aveti este una profesionala (si este) si nu una hobby imbunatatirea unei lovituri este mai greu de facut.
Dumneavoastra aveti nevoie in primul rand de un antrenor, partener, cineva care stie sa loveasca corect, chiar si tutorialele de pe youtube va pot fi de folos si sa lucrati la lucruri cum ar fi, pozitionarea picioarelor, unghiul de lovire, momentul impactului si doar asa puteti imbunatatii aceasta lovitura ca si restul de altfel.
Daca simtiti ca fata este prea rapida (de foarte multe ori asta e problema principala), puteti incerca ceva mai tare, pentru incepatori recomand cu incredere fetele chinezesti din gama DHS, fiind foarte dure te obliga sa lovesti si in acest fel inveti lovitura mai bine, nu mai pui paleta.
Buna seara domnule Gheorghe Durdun.Va rog frumos sa-mi spune-ti daca urmatorul setup vi se pare un setup bun.Lemn-YASAKA EXTRA SPECIAL sau YASAKA EXTRA,Fata FH.- DONIC BLUEFIRE 2 sau DONIC BLUEFIRE 3(Rosie-Max),Fata BH.-JOOLA X-PLODE SENSITIVE (Neagra-Max).Va multumesc foarte mult!PS.As fi venit cu mare placere la dumneavoastra la sala dar din pacate nu sunt din București.Va doresc o seara buna.Sa traiti!
Yasaka Extra cu Donic Bluefire M2 pe FH si Donic Bluefire M3 pe BH ar fi cea mai buna varianta.
Daca aveti posibilitatea si puteti sa faceti rost, va recomand Donic Baum Sawtec cu acele fete, sigur o sa ma pomeniti ;)

Last edited:
Back