LIEBHERR 2013 World Table Tennis Championships,13 May 2013 - 20 May 2013, Paris

iuliu zedler a spus:
Si totusi, pe tabloul principal apare: 16/5/2013 19:45 -Table 4: CHEN Chien-An TPE (28 ) - MATSUMOTO Cazuo BRA (167)
Ne-am bucurat degeaba ?

Da, au modificat acum si apare Matsumoto ca invingator dar in dreptul sau rankingul lui Ovidiu (167)... ce balbaiala organizatorica :)
Stiam eu de ce mi se parea o mare surpriza sa treaca de Matsumoto :(

Totusi la pariuri apare Ovidiu Ionescu - Chen Chien-An. A trecut o zi si nu stim sigur nici acum...

Programul de azi al jucatorilor romani (ora RO):
11:45 CHEUNG Yuk HKG/JIANG Huajun HKG - CRISAN Adrian ROU/DODEAN Daniela ROU
11:45 MATSUDAIRA Kenji JPN/WAKAMIYA Misako JPN - IONESCU Ovidiu ROU/SZOCS Bernadette ROU
14:00 CRISAN Adrian ROU/FILIMON Andrei ROU - CHO Eonrae KOR/KIM Kyungmin KOR
15:30 POSTOACA Camelia ROU/SZOCS Bernadette ROU - PARK Youngsook KOR/YANG Haeun KOR
16:15 DODEAN Daniela ROU/SAMARA Elizabeta ROU - GUAN Mengyuan HKG/NG Wing Nam HKG
19:15 SHEN Yanfei ESP - DODEAN Daniela ROU
20:45 CRISAN Adrian ROU - ASSAR Omar EGY

In cateva momente, in direct, masa 2, Crisan/Dodean cu mixtul din HKG.
- - - Actualizat - - -
Dintre meciurile alor nostri doar a lui Crisan de la 20:45 mai este televizat (masa 2)
- - - Actualizat - - -
Din pacate Crisan/Dodean pierd la mare lupta:
CHEUNG /JIANG HKG - Crisan/Dodean ROU = 4-3 (11-7, 9-11, 10-12, 11-8, 12-14, 11-7, 15-13)
MATSUDAIRA/WAKAMIYA JPN - IONESCU/SZOCS Bernadette ROU = 4-1

Domnilor, se transmite in direct si pe Eurosport, asa ca pana duminica putem urmari multe partide interesante in direct la Tv!!!

Servele alea tip "Ovtcharov" l-au cam pus in dificultate pe Adi...
Ai dreptate clau, tot ce a servit oponentul asa, ii venea ridicat înapoi. A fost un 'ZID' pentru Adi. Parerea mea de amator, este ca jocul s-a pierdut la serva. Adi servea întotdeauna scurt, "zidu" punea înapoi tot scurt și, Adi nu începea jocul, punea tot scurt, las?ndu-l pe "zid" sa inițieze. Si apoi "zidu" punea tot pe masa, oriunde-l plimba Adi.
Vecinii mei vor tine minte acest meci, probabil crez?nd ca se disputa ceva meci din liga de cacat a lui Becalimitica!

Extraordinar meci face Kreanga cu Kim....revine "grecul"...in setul 5,de la 6-10,si reintra in meci
- - - Actualizat - - -
iar in setul 7...are deja 7-2

Back
Sus