LIEBHERR 2013 World Table Tennis Championships,13 May 2013 - 20 May 2013, Paris

iuliu zedler a spus:
Si totusi, pe tabloul principal apare: 16/5/2013 19:45 -Table 4: CHEN Chien-An TPE (28 ) - MATSUMOTO Cazuo BRA (167)
Ne-am bucurat degeaba ?

Da, au modificat acum si apare Matsumoto ca invingator dar in dreptul sau rankingul lui Ovidiu (167)... ce balbaiala organizatorica :)
Stiam eu de ce mi se parea o mare surpriza sa treaca de Matsumoto :(

Totusi la pariuri apare Ovidiu Ionescu - Chen Chien-An. A trecut o zi si nu stim sigur nici acum...

Programul de azi al jucatorilor romani (ora RO):
11:45 CHEUNG Yuk HKG/JIANG Huajun HKG - CRISAN Adrian ROU/DODEAN Daniela ROU
11:45 MATSUDAIRA Kenji JPN/WAKAMIYA Misako JPN - IONESCU Ovidiu ROU/SZOCS Bernadette ROU
14:00 CRISAN Adrian ROU/FILIMON Andrei ROU - CHO Eonrae KOR/KIM Kyungmin KOR
15:30 POSTOACA Camelia ROU/SZOCS Bernadette ROU - PARK Youngsook KOR/YANG Haeun KOR
16:15 DODEAN Daniela ROU/SAMARA Elizabeta ROU - GUAN Mengyuan HKG/NG Wing Nam HKG
19:15 SHEN Yanfei ESP - DODEAN Daniela ROU
20:45 CRISAN Adrian ROU - ASSAR Omar EGY

In cateva momente, in direct, masa 2, Crisan/Dodean cu mixtul din HKG.
- - - Actualizat - - -
Dintre meciurile alor nostri doar a lui Crisan de la 20:45 mai este televizat (masa 2)
- - - Actualizat - - -
Din pacate Crisan/Dodean pierd la mare lupta:
CHEUNG /JIANG HKG - Crisan/Dodean ROU = 4-3 (11-7, 9-11, 10-12, 11-8, 12-14, 11-7, 15-13)
MATSUDAIRA/WAKAMIYA JPN - IONESCU/SZOCS Bernadette ROU = 4-1

REVIN CU SCUZELE DE RIGOARE......IONESCU A PIERDUT DIN PACATE.
nu a fost explicit in primul mesaj....de suparare

Domnilor, se transmite in direct si pe Eurosport, asa ca pana duminica putem urmari multe partide interesante in direct la Tv!!!

Ma Lin pierde cu 4-1! Al doilea soc, dupa eliminarea de ieri a lui Mizutani!

Am sperat pana in ultima clipa. Pacat! Oricum, merita sa-l felicitam.

Bagami-as, scoatemi-as ... !!! Mingea a treia ...

Servele alea tip "Ovtcharov" l-au cam pus in dificultate pe Adi...

Servele alea tip "Ovtcharov" l-au cam pus in dificultate pe Adi...
Ai dreptate clau, tot ce a servit oponentul asa, ii venea ridicat înapoi. A fost un 'ZID' pentru Adi. Parerea mea de amator, este ca jocul s-a pierdut la serva. Adi servea întotdeauna scurt, "zidu" punea înapoi tot scurt și, Adi nu începea jocul, punea tot scurt, las?ndu-l pe "zid" sa inițieze. Si apoi "zidu" punea tot pe masa, oriunde-l plimba Adi.
Vecinii mei vor tine minte acest meci, probabil crez?nd ca se disputa ceva meci din liga de cacat a lui Becalimitica!

Extraordinar meci face Kreanga cu Kim....revine "grecul"...in setul 5,de la 6-10,si reintra in meci
- - - Actualizat - - -
iar in setul 7...are deja 7-2

Back
Sus