ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
donic j.o.waldner light

donic j.o.waldner light

plaselele raman neschimbate? si in general aspectul? ( nu intreb de zona rupturii, unde interveniti cu reparatia )Poate ai faceti si o evaluare (in RON) Multumesc.

plaselele raman neschimbate? si in general aspectul? ( nu intreb de zona rupturii, unde interveniti cu reparatia )Poate ai faceti si o evaluare (in RON) Multumesc.
plaselele se dau jos si dupa reparatie se repun pe lemn !! o astfel de reparatie in ron costa 40 ron +5 ron transportul prin posta romana !

ati primit lemnul??... va rog sa ma anuntati ca sa stau linistit ca totul e ok !
Domnule Danut,
Am ridicat lemnul si totul este mai mult ca perfect. Din pacate am avut multe pe cap si nu am reusit sa dau cu el dar sunt sigur ca este bine.
Azi trimit si banii in cont dvs. Va multumesc pt tot.
Cu stima.

Domnule Danut,
Am ridicat lemnul si totul este mai mult ca perfect. Din pacate am avut multe pe cap si nu am reusit sa dau cu el dar sunt sigur ca este bine.
Azi trimit si banii in cont dvs. Va multumesc pt tot.
Cu stima.
multumesc si sper sa va mearga si mai bine acum cu lemnul refacut ! e un lemn chiar mai bun ca balsa x5 de la btf!!

maine trimit lemnele reparate spre destinatari pt dl sorinoo din satu mare probabil pe miercuri pun la posta !!

doar sambata ma voi putea ocupa de lemnele primite pt reparatii sper sa retrimit luni cu posta !!

o perioada de cateva zile voi fi plecat din localitate deci din dara de 5 aug pana in 12 voi fi plecat! in concediu !

repar lemne rupte de la maner cu garantie

un lemn darker lama crapata ......operatie reusita
lemn donic dotec carbon..schimbare maner din dotec in flared !

am primit lemnele dvs cam 7 la numar din toata tara am sa le rezolv pe finalul satamanii acesteia ! multumesc !

lemn photino inainte si dupa reparatie adica o interventie minora pe cant

am finalizat lemnele va rog sa ma contactati pt expediere pt a nu incurca coletele multumesc ! tel 0748352369!

Ultima editare:
valabil ! dupa sarbatori vio reusii sa finalizez toate lemnele primite ,pt reparatii multumesc de intelegere si va doresc sarbatori fericite si la multi ani:D!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus